АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 896
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Послушни момичета - веднага сте заспали.
albena_vlady, кафе в 17 аз не съм сервирала - пила си го на своя глава  Joy
Кафето аз сервирам призори

Да ви питам, вашите двегодишни звечрета пеят ли през нощта, или само аз съм благословена с такива концерти  Joy

# 151
ДОбро утро и от мен Hug Галка, мерси за кафенцето Heart Eyes След по-малко от 4 часа сън имам огроооооомна нужда от него Tired
Дари пее понякога, ама  в ранните сутрешни часове, когато се е наспала преждевременно...Плюса е че пее тихичко и не я чувам Grinning .А и песните й са едни..... ooooh! Почвам да придобивам комплекси- при майка музикнат- детето вместо да пее- рецирита с натъртване в края на строфите Sunglasses
Днес Рожден ден има една много специална мама в нашия отбор.
Иги,Честит празник, мила HugЖелая ти  много здраве на теб и твоето семейство.Mного любов и много късмет да се съпътвстват винаги.останалото може да с е купи!

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 07:14 от velmar

# 152
за Мама ИГИ най-добри пожелания по случай рождения ден.

Велмар, Митето си пее всяща нощ поне на два пъти, без да става, просто си изкарва репертоара, понякога и по някоя и друга от новонаучените думи за деня и пак си даспива - не ми пречи, умилително ми е да го слушам, но ми беше чудно как е при вас.
Днес беше пръв в яслата, защото се наложи да ги заведа в 7,30. Направо не ми се мисли с това болнаво време и моите здрави момчета, до кога ще скучаят по 3-4 деца в групата. За какво ми е частна детска градина - закаляване през лятото и после в сезона на хремите и вирусите са си като в частна - по 5-8 деца в групата  Wink

# 153
Симо се обади току що....Дария се тръшкала и искала да си догледа филмчето ooooh!.ТОй я дърпа да я води на ясла 4е закъсняват..... CrazyСамо не мога да разбера защо ми звъни и какво аджеба бих могла да направя аз от растояние... #Cussing out Всеки път като звънне телефона преди 8.30 се изправям на нокти и си мисля..какво ли не.......Мамка му- ядосах се..... Crossing Arms
Отивам за кафе!
Аааааааааа  - и моля някой да ми даде линк към тая Панда дето всички я гледате Praynig, че не мога нещо да я открия в нета.....

# 154
  • Бургас
Привет и от нас!

Мама Иги,честит рожден ден!Бъди много обичана жена и майка!

А пък аз не мога да си намеря място от кеф.Ирен от 3 дни,още в коридора не съм и оставила багажа и не съм и казала чао и целувка(както следава )и тя ме пуска за ръката и право в стаята при децата .Паркира се на едно столче между тях.Било нейното столче ,казват лелите и на никой не го давала.А днес едната сестра беше в коридора и нашата отдалеч,като я видя и с такава засилка право  в нея да я гушка.После с леличката седнаха на пейката да и обуят пантофите и да и свалят якето(щото на мен не  ми дава) И тогава си казахме чао и тръгнах доволна.Не знам на какво се дължи тази промяна,като знам какъв зверски рев беше до скоро.Дано вече ги е опознала и е свикнала с тях.ПУ-ПУ!

# 155
Уф- откъснал я е от телевизора най-сетне и вече е в яслата Crazy .Но пък на него му се е скапал акумулатора CrazyАбе- не му е ден... Joy

# 156
  • София
Аз директно се присъединявам към Симо след поредната безсънна нощ. Снощи в 2.30 ч Кало пак повръща и в 3 часа го натоварих на колата и в Детската педиатрия. Там щях да убия дежурната лекарката, защото ми влезе с кисела муцуна в кабинета и с думите "Вие в по-нормално време не можахте ли да дойдете?"  Twisted Evil #2gunfire Направо откачих и като се развиках много бързо го прегледа. Баси идиотките, просто нямам думи.
Оказа се, че това са лекарствата, втората диагноза е правилна и лечението също, но се изисквало много време да подейства. И нямало препарат за толкова малки деца да облекчи кашлицата, от която всъщност повръща.  Sad

Много ви натоварих. Обаче няма с кой да споделя. Мама също е болна. От същото. Не искам да я притеснявам, а баща ми...то най-много да си изям боя, ако споделя нещо  Sad

# 157
  • София
Честит рожден ден, Иги   bouquet

За спането - трима сме, пардон - четирима.  Simple Smile Един ме рита отвътре, друг отвън  Crazy
Joy
И ние бяхме така, сега Криси спи в креватчето, но като се събуди да го кърмя, го взимам при нас и аз заспивам първа, та пак сме четирима  Joy
Абе аз се смея, ама не е много смешно, иска ми се всеки да си спи в леглото, но Марти дори няма такова  newsm78 В бебешкото спи Криси, чудя се к newsm78акво да взема, искам на 2 етажа, ама май е много малък да спи отгоре или ако се сложи нещо подобно Thinking А пък Криси отдолу, с някаква преграда, за да не се търкулне. Иначе и ние сега ще си поръчваме диван, с цел спане и ще се изнасяме от спалнята. В Зоната има много хубави.

Относно бебешкия период трябва да ви кажа, че второто бебе, няма нищо общо с първото. Сега съм подготвена и не се шашкам толкова, колкото с Марти. Е, почти нямам време, защото Криси расте и иска повече внимание, ама карай, добре че е майка ми да мога да взема глътка въздух  Heart Eyes

Всички болни да оздравяват, и Марти още се мъкне със сополи, дано да не е като мин. зима да е болен през две седмици. Взех му коластра от Аквасорс, пък да видим дали ще има ефект  Praynig

Нана, ужас, измъчи се милото, а тая докторка направо е за бой  Close

# 158
Нана, от сърце пожелавам Кало да се оправи по-бързо Praynig, а на теб - много сили  Hug
Честит Рожден Ден на мама Иги   bouquet  bouquet  bouquet
Ира, браво на Ирен, дано е все така Hug
Спирам, че днес съм кисела. Влади ни събуди по-рано от обикновено и сега съм му ядосана, защото не съм се наспала добре Tired

# 159
  • София
Ох, прибирам се. Шефът ме пусна. Получи се малък скандал, защото босът ме пуска, главният редактор - мрънка.
Ма не ми се коментира просто в случая нямам думи.

Ще отивам да видя какво става с детето.

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИГИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, АМА МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И УСМИВКИ!
Сега малко отчет от нас - снощи Маги беше доста енергична, въпреки разстройството. Ходим до тоалетната през половин час. Гентамицина и Ентерола и Хидрасека сякаш малко сгъстиха положението, ама малко. През нощта не е имало нищо, пи 3 шишета вода. Сутринта се събуди с желание за закуска. Хапна си обичайната препечена филийка със сладко и се гушна пак в мен. До 2 часа си играхме седнали на дивана и изведнъж заспа. Още спи, а не е яла от закуската в 11:30 - 12. Успокоявам се поне с факта, че не е имала разстройство.
Ето отвори очички - сега ще видим дали ще хапне малко.
Нана, хайде вече да се оправят тези палавници!

# 161
  • София
Хайде, ама не става  Sad Дечко пак повръща. На обяд му направих варено картофче с малко сирене. Поиска си детето да яде, хапна пет лъжици и хайде ресто  Sick След това не поиска да яде нищо. Отиде и си легна сам.  Cry Cry Cry Cry
Сега спинка. После ще се опитам да му дам малко мляко.

# 162
  • гр.София
 Нана,не ви ли предложиха да влезете в болница?

Честно,чета ви непрекъснато,но като не мога да ви помогна-и не ми се пише.

Мама Иги,Ч Р Д! Бъди здрава и щастлива! Много любов и благополучие у дома! Two Hearts Gift

# 163
И аз така, само следя за добри новини.
Много ми е мъчно като има болни дечица.
Nana77, Didika, дано вече се оправят мишлетата! Praynig Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Mama Igi!
От здраве и късмет да не се отървете.

# 164
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Иги! Много здраве и хубави емоции!

И на мен ми е много мъчно като ви чета.  Sad Нана, Кало поне течности по малко приема ли? За "д-рката" - нямам думи  Confused Дидика, давам идея, може и да сте го пробвали вече, но не помня дали си писала - оризова вода, леко подсладена и чай от шипки действат запичащо. Също и печена ябълка, ако Маги обича. Хубаво е, че вече поне не повръща душицата. Бързо да се оправят вече!  Praynig Praynig
Елена, това за леглото не е лошо като идея. На мен ми хрумна сега да правим разместване и хола да ни стане спалня, а спалнята - хол. Че имаме нужда от голяма стая, понеже смятам да вземем такова легло, като на Ивчо. Ама има време още, де. Аз все си питам - как е с ревността? По-големите деца как приемат по-малките? Може и други мами да ми отговорят.  Simple Smile
Галя, Ивчо песни не пее, но много обича да слуша музика и да танцува.

Общи условия

Активация на акаунт