АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 568
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Пух, а тази програма не е ли с ограничени бройки? А има ли вратичка да се ползва от нас дето сме на частна ясла.
Така и ние сме в отбора на пиещите АБ. От вторник сме си вкъщи заради червено гърло и днес трябваше да е на ясла. Но снощи ми вдигна Т и се вече е с гнойна ангина. По съвет на лекарката ще си седи вкъщи цяла седмица, а баба му ще дойде да го гледа. Е не вярвах че още на втората седмица ще се изпотръшкат болни децата, но факт. Педката ме успокои че първите 6 месеца е така, независимо от възрастта на детето.
Нямам нерви да пиша повече че съм с ново PC и буквите са малко разменени.
Пожелавам и на другите болни бързо оздравяване.
Лека нощ!  Heart Eyes
Като свикна да пиша ще се разписвам подобаващо.  Mr. Green

# 211
  • гр.София
 Ей,много гадно. Сега прочетох и назад всичко. На Даяна ,Сашко и  Токи пожелавам бързо-бързо да оздравяват Praynig

# 212
А по въпроса за снахите - няма опашка доколкото знам Wink

Е,хубава работа! Трябва ли да си вземем номерче? Grinning

Joy Hug
Аз предлагам да им организираме една срещичка, та да си се  поогледат  Laughing  Wink

Гушки и за Токи и Даяна Hug Какви са тези болести, какво е това чудо  ooooh! А за болестите и аз имам такова наблюдение - изкарват си ги болестите и после като че ли развиват някакъв имунитет  Thinking Даже да ви кажа, че съм имала деца в 1кл, които не са посещавали градина и няма да ви казвам, че почти не им виждах очите първия срок. А там вече си е проблем отсъствието.

Ние днес с Лори спахме до 7 ч. вечерта и сега незнам кога ще заспи, малкото диване  ooooh!

# 213
  • София
Дриймс, и вие ли?  Rolling Eyes Бързо да се оправя Токи!  Praynig То и Иво днес ми се струваше топъл, но не стоя да му измеря Т.
За среща - съгласна съм, както винаги  Laughing Само да сме здрави.
Аз пък не съм ходила на ДГ, но не съм и боледувала много след това в у-ще. Сигурно е защото съм кърмена 10м Crazy Laughing
И ние спахме дружно до 18.30ч Blush, но сега Ивайло благополучно заспа към полунощ  Crazy
От нашия си компютър нямам проблеми с човечетата  Laughing Много си ги харесвам и понякога искам и в СМСи да ги слагам, ама няма как  Simple Smile
Лека нощ!  Heart Eyes

# 214
Днес не стигнах до компютъра за по сериозно, така че от мен само

Като ви изчета като хората, пак ще пиша.
Лека нощ  Wink

# 215
  • у дома
разпис  Mr. Green

болничките да оздравяват  Praynig Hug  bouquet

# 216
  • София
Добро утро!

Аз съм дежурна през уикенда, та ще си провися 30 часа пред компютъра. Трябва да звъня на лекарката след малко, че АБ свърши, а Кало още кашля и има задни секрети. Не знам какво вече да давам.
Дано всички останали болнички дечица да се оправят бързо!

# 217
  • София
Привет!
Нана, и Ивчо като го пиеше са наложи да взимам второ, че и трето шишенце започнахме май  Rolling Eyes Тогава около 10 дни го пи. Предполагам и тя ще ти каже да вземеш ново. По-малко от 5-7 дни не се пие АБ.
Галя, уби ме с това лека нощ в 6ч  Laughing
Блу, нещо повече няма ли да пишеш  Crossing Arms
Ние спахме добре и съм в добро настроение  Simple Smile Свекър ми си е вкъщи и се е заел да готви, а аз като една примерна снаха вися на компа  Blush Crazy Чудя са дали е кофти времето и ще става ли за разходки  newsm78
Хубав ден!  Hug

# 218
ДОбро утро и от мен.Не мога да повярвам...спах до преди  половин час.... CrazyНЕ е истина -сега ме цеипияко глава....но сигурно ще да е от виното дето ми се услади снощи... Blush Дари си играе прекрасно с братовчедите и в общи линии сме ги оставили на самотек.НюГолемия сутринта им раздал пантофите, обул им чорапите, пуснал детско и  закуска даже започнал да  им измисля, докато аз и майка им спим... Joy Абе- идилия.Мисля да се възползвам максимално и да си почина тия  дни.На вас желая хубав уикенд Hug

# 219
Елфче, при нас е хладничко, но е приятно. Ние вече направихме сутрешната разходка Peace Сега пак ще излизаме с майка ми за да избираме подаръци за утрешните именици. А как трудно се избира подарък за мъж, който си има всичко, не е истина ooooh!

# 220
  • София
Елфче точно това стана. Каза да купим ново шишенце, защото трябвало да го пие минимум седем дни. Каза да не давам нищо за кашлицата друго, защото АБ бил достатъчен.

Сватеееееееее, а честито ти спане  hahaha

# 221
Бързо оздравяване и на Токи и ДаянаHug
Преди малко ми се обади баща ми, разтреперан и незнаещ къде се намира. Обадила му се по дом. телефон някаква ОВЦА и казала: "Тате, много сме зле, катастрофирахме много лошо, голяма беля стана". Той се притеснил и успял само да попита "децата как са?" и тая казала, че са много зле  Shocked и щяла да звънне пак. Горкият, направо незнаеше къде е и все пак ми звънна на мобилния и разбрахме, че това са от ония където муфтат за пари  #2gunfire. Как може да има такива хора, незнам  #Cussing out. Сега, толкова им е ядосан, че е решил да им играе по свирката и да ги пребие.  Close Ужас!

# 222
Ох, Ади-тия нямат никакви скруполи.... #Cussing out
А при мен- много хубаво, не е на хубаво..... ConfusedДядо почина..... Cry

# 223
  • София
Ане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Бог да го прости!

Ади добре, че не се е вързал баща ти. Всеки ден пишем за такива измамници и още има хора, които се лъжат. Наистина заслужават да ги пребие  #Cussing out

# 224
velmar моите съболезнования. Бог да го прости! Flowers Rose Flowers Rose

Ади такива хора направо трябва да ги  #2gunfire. Добре че все пак баща ти е съобразил да се обади на мобилния ви телефон.

Общи условия

Активация на акаунт