АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 569
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
леле мале  пневмония.....Ади, дано да няма никакви усложнения и да сте я хванали в съвсем начален етап  Praynig Hug....

Радвам се, че Кало вече се възстановява.

Милена - дано имаш възможност да си починеш в болницата и бързо да те излекуват...

Кайли - дано не е вярна диагнозата...

Това, докато не дойде май - все ще има болни...дано като захладнее пък да изтрепе гадните вируси..

# 196
  • София
Ехо една добра новина за мамите, които се интересуват от програмата за подкрепа на майчинството.

От днес вече може да се ползва и за пенсионери. Пенсионерите трябва да се регистрират в Бюрото по труда, а пък майките да занесат необходимите документи в социално подпомагане. Виж не питах в Агенцията по заетостта откога ще почнат да изплащат парите  newsm78, ама поне това с регистрацията и тн. да стане...че.....

Условията са - трябва детето да не е в детско заведение, майката да работи ( представя служебна бележка от рл) и куп други неща....ако се интересувайте, казвайте, щото аз смятам до няколко седмици да свърша тази работа.. Laughing и леко да се разтоваря финансово все пак да си спестя поне 200 лева месечно си е нещо... Mr. Green

# 197
  • София
Мале, Ади, как така без симптоми  Shocked Rolling Eyes Бързо да се оправя Сашко!  Praynig
Вст, да е жив и здрав брат ти! Успешен съвместен бизнес ви желая!  Hug Снимките тук не мога да видя, че компа на нашите е кофти. Ама съм сигурна че са красоти  Simple SmileАз пропуснах да кажа, че сънувах, че имам момиченце, което изглеждаше като Лори  Crazy Heart Eyes
Мис, дано бързо ти се оправи ръката! И Даяна да не стига до АБ!  Praynig
Пух, а за удължаването на времето за получаване на "големите пари" нещо знае ли се? Ще бъде ли 1г или още си е 9м?

# 198
  • София
Пух, а за удължаването на времето за получаване на "големите пари" нещо знае ли се? Ще бъде ли 1г или още си е 9м?

Eлфче със сигурност си е още 9 месеца...Наскоро четох някъде изявление на Масларова, че е малко вероятно да стане 1 година, тъй като и без това сме страна в ЕС с най-голяма продължителност на майчинството...Така, че предполагам няма да стане, пък и майките и бъдещите такива, са малко на брой гласоподаватели и няма да положат такава грижа за такъв електорат.....( ей на сега и на политика го ударих  Joy) ...ама дано не съм права....

# 199
  • София
Ясно, мерси! Те само да не вземат да го орежат. Четох в една тема във форума, че от ЕС ни натискали да го намалим като време, но да се взима 100%

Ох, как ви е форума днес - на мен нещо ми излиза по много странен начин и не мога да слагам емотикони

# 200
  • София
При мен върви без проблем. Явно е от нета.

# 201
Привет мамчета Laughing
 Голяма лудница е в нас и въобще не ми остава време да седна да почета.Сега използвам Наско докато е в баба си да понаваксам.
 Много болнечки пак и то какви гадни болести Sad Бързичко да се оправят малките мишленца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миленкка,и на теб бързо прибиране у дома!
  Кайли дано при теб всичко е наред и не се потвърдят съмненията Peace
Вст да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
  Иначе с бебчо се оправям добре,но бати си ми е по голяма грижа.Иска си внимание детето.Вечер като заспива все иска да го гушкам,но когато и бебето реве ставам луда.За ревност не мога да кажа,че има,все още.Наско отскоро дапочна да обръща повече внимание на бебето и да говори за него като член от семейството.
 Ох,този път нещо имам проблем с кърменето SadИмам но не му стига на детето.Сега се мъча да я увелича,цял ден тъпча овесени ядки,течности и каквото прочета из форумите.Надявам се да се нормализира и да не се налага да дохранвам още от сега.Макар,че снощи плачка и му направих АМ след кърмене,и за очудване сме спали непробудно от 10ч. до 4ч.сутринта.
  Ау,някой пак е гладен Mr. Green отивам да се храним с бебо,че не може да трай Laughing
  целувки за сега от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • Sofia
Пух, аз се интересувам от документите и всички други формалности, които трябва да направя, за да взима бабата тези 240 лв. Моля те, кажи ми от къде да почерпя инфо какво точно трябва да се направи. Ще съм ти ужасно много благодарна, а и ще почерпя Laughing
Ако искаш пиши на ЛС, за да не спамиме темата.

# 203
  • София
Елиона,

това е линк към агенцията по заетостта, инфото е там. Повече инфо сигурно ще получа от соц. подпомагане и от Бюрото по труда, и ще пиша пак тогава.

Пиша не на ЛС, ако има някой друг и той да ползва линка, ако се окажем само двете, ще ти пиша допълнителните неща на ЛС.

http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/Frame_maiki.htm

приятни почивни дни на всички  Heart Eyes и всички болни да се оправят ( по заповед на щуката  Laughing) надявам се да има повечко добри новини.

# 204
Приключи успешно яслената седмица за Тони. Днес дори успя да влезе само с леко мрънкане. Малко ме притеснява че не иска да яде храната от яслата, но се надявам там като гледа другите деца да почне да се храни. Praynig
Аз малко се успокоих след като си опресних знанията по гинекология. Сега обаче трябва да успокоя и татенцето.

Ели78 радвам се че се разписа.  Hug

Ади надявам се Сашко бързо да оздравява.  Praynig

Блу къде се губиш?  Я се разпиши набързо. Grinning

# 205
Елфче  Laughing Hug Ами освен да ти пожелая едно момиченце, пък ако не стане, да се наредим на опашката за снаха  Heart Eyes Не е същото, ама пак е вариант  Laughing Hug
Благодаря за пожеланията   bouquet

# 206
Леле, колко болни дечица има пак Sad Не знам дали да се радвам, че днес ни казаха, че ще вземат Деница на ясла. Много ми се иска да ходи, пък и аз да се върна на работа. Направо ми се е свило сърцето, а уж съм убедена, че така е по-добре и за двете.
Кайли, дано всичко е наред и се отхвърли диагнозата Praynig И аз трябва да ходя на лекар, а като няма на кой да оставя Деница, май някоя акушерка трябва да я бави Rolling Eyes
Миленка, дано и ти се оправиш по-бързо Peace Hug
Ние сме на гости и възнамерявам да почивам активно тези дни. Вече започнах с нова прическа, утре ще се видя с приятелка. Но за да не скучаем, баща ми е организирал трудов ден - прибиране на дърва Mr. Green

# 207
  • София
Ели, радвам се че пишеш! Simple Smile За кърменето - хич не съм спец, да давам акъл, ама преди помня много хвалехте лактогонния чай (не че при мен имаше ефект от него) - ако не си се сетила.
Вст, то при мен е гладна кокошка - просо сънува Simple Smile А по въпроса за снахите - няма опашка доколкото знам Wink Ако ще се прежалите за люлински дзвер, взимаме ви! Simple Smile
Ох, много се ядосвам така, като не мога да си ползвам емотиконите Sad

# 208
  • гр.София
А по въпроса за снахите - няма опашка доколкото знам Wink

Е,хубава работа! Трябва ли да си вземем номерче? Grinning

# 209
  • София
А по въпроса за снахите - няма опашка доколкото знам Wink

Е,хубава работа! Трябва ли да си вземем номерче? Grinning
ха-ха, и без номера става! Wink и С. я взимам! Пък нека си решат "младите" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт