АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 574
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет!
Нана, дано скоро Кало е ОК!  Praynig Peace Много му се събра  Rolling Eyes
Вст, какви са тези инхалации?  Embarassed И Ивчо е още сополив, но няма други оплаквания, засега, пу-пу. То и аз едва дишам, ама при мен си е така винаги през тази част на годината Tired
Марго, страхотни снимки!  Hug

# 61
Ми това е сутрешно кафе, ти какво искаш, да стои да те чака до обяд ли  Joy
Joy Joy Joy Embarassed
Ами то аз съм с малко объркани представи за ден, нощ, сутрин, вечер.... ooooh! Laughing

Елфче, по съвет на лекарката купихме инхалатор и при сополки или кашлюкане започвам веднага инхалации с физиологичен разтвор  Peace Да чукна на дърво, това за сега ни спасява от лекарства. Когато Лорката беше с бронхит, пак чрез инхалации приемаше лекарствата - лекарката обясни, че така по-добре се усвоявали от организма и лечението било по-добро. Абе незнам, ама за сега съм доволна от инвестицията. Вярно, че напоследък често боледуваме, ама поне не пием лекарства  Peace
Да се оправяте и вие бързо с Ивчо  Hug А ти защо казваш през тази част на годината - някаква алергия ли е това  newsm78 /не ми се смей  Embarassed/

Аз приключих с почистването, татито и Лори сготвиха набързо  в работата на брат ми Wink и сега съм готова за почивка  Laughing

# 62
Здравейте момичета.

Днес времето ми прави номера. Тъкмо излезнахме на разходка и се опита да завали. Понеже нямахме чадър съкратихме набързо разходката, а то спря да вали. ooooh! Обаче захванах домашната работа -  wash , след малко ще  hang , а след това е време за   food002  Трябва да приготвя нещата на Тони за яслата утре. Сега се чудя дали да му слагам памперс като тръгваме. По принцип е без памперс от 2-3 месеца, но откакто се захлади ми казва понякога в последния момент. А там не знам дали ще каже на непознатите лелки. newsm78 Ще се почудя малко до утре как да действам по този въпрос.

Мама Галя в Пловдив поне си имаме и детско влакче, та понякога така се спасявам от настояването за влака.
Айла и Тони още не говори,така че не се притеснявай. Но всичко разбира и с жестове успява да ми обясни какво иска. Дано бързо оздравява Ники и да не боледуват много. При теб е по-трудно,че се редуват една след друга. И на мен ми беше много трудно да го оставя болен на майка, но нямаше как. Звъняха често да ги проверявам и да давам инструкции. При теб положението е по-сложно защото ще работиш няколко месеца. Може би е по-добре да започнеш работа и ако се налага след това да вземаш болнични.
Нана дано бързо да оздравее Кало. Наливай го с течности и особено солеви разтвори- Хидратин,Рингер.

Време е да се захвана с домакинството, а по-късно може да сервирам следобедно кафенце за желаещите. Hug
Лек ден на всички.

# 63
  • София
Вст, а Лори седи ли кротко да й ги правиш? И всъщност - как изглежда въпросното у-во, не съм виждала. Дали има в нета снимки  Rolling Eyes Чела съм че са към 100-тина лв, такова ли е? А за моята хрема - май е алергия, да. Всяка година в есенно-зимния период съм със запушен нос  Tired Ходила съм на д-р - най-вероятно било алергия, но трябва да се "тества" към какво е, когато не е в аткивна форма. Аз, естествено, лятото хич и не се сещам да ида на д-р, и така се повтаря всяка година  Crazy Ама вече съм свикнала.
Кайли, успех утре на Тони!  Hug Peace
Аз домакинствах сутринта, докато Иво пак гледаше пандата По  Crazy , и сега мисля да дремна с него, ако благоволи за заспи.  Laughing

# 64
Елфче- ето това представляват http://www.kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=78&ART=1 … mp;SID=1&LG=2
За седенето- Дари не седеше особено, но я гонех  с накрайника Joy
Марго- благодаря за чудесните снимки Hug Така позитивно  ми подействаха........
Дайте я тази Панда бе...., че ми писна от Пипи дългото чорапче Crazy

# 65
Дайте я тази Панда бе...., че ми писна от Пипи дългото чорапче Crazy
Дайте да менкаме филмчета. У нас върви само "Мандариненото мече". Днес се опитах да пусна "Снежанка", но Деница не благоволи да го гледа Rolling Eyes Мойта щерка си проси боя от 2 часа. Не иска да заспива, а ние трябва да почистваме детската стая ooooh! Най-накрая свършихме с боядисването, след цял месец ремонти Crazy
Марги, завидях ви за чистотата Peace
Болните бързичко да оздравяват Praynig и късмет на новите ясленчета Hug

# 66
Елфче, точно такъв ни е инхал. - като първия от тези дето ги е показала Велмарчето  Peace Лорката седи - отначало се сърдеше и даже много плачеше, ама сега свикна и даже си седи сама, докато рисува, гледа детско или играе  Laughing Ето я в цялата й прелест  Laughing http://picasaweb.google.bg/vstlis/wulikF?authkey=H9-TxA9HVFA#5258848105820483202

за детските - ние сме на бейби тв, айнщайните и мики маус. Само това се върти по цял ден  Crazy

# 67
  • софия

Болните бързичко да оздравяват Praynig и късмет на новите ясленчета Hug
Peace
марги,еличка е станала страхотна красавица Hug

# 68
  • София
Може да има ефект, но не го виждам Ивчо да стои с това  Rolling Eyes Освен, ако не му кажа, че е лекарство и че е болен - напоследък само повтаря - "Ичо малко болен, пие лекарство" , и ми носи панадола или капките за нос Rolling Eyes Crazy
Пандата мъжо я свали от Арена, както и Шрек, и Ледена епоха. Сега ще го карам да му сваля Колите, да сменим малко репертоара  Laughing
Ох, отивам да почивам  Blush

# 69
ЛЕлееее- Дари не мога и да си помисля да седи с маската Crazy Не съм  и опитвала. Саммо  с мондщука я гонех Grinning

# 70
Докато се наканя да сложа кафе станало време за нещо по сериозно за пиене.   

Този инхалатор изглежда хубав. Веднъж се наложи инхалация на Тони и беше голяма борба. Много мирно си седи Лори. Simple Smile
А за филмчетата: При нас се въртят 5-6 като някои дискове вече забиват отвреме на време поради честата им смяна.

Лека вечер на всички. Hug

# 71
Благодаря момичета  Blush
Дани  Hug
Чудя се да си пийна ли и аз ,ама ако се натряскам в 10 сутринта ,ще е много интересно цял ден  Crazy
Като ви чета през какви трудности минавате ,ми става много тъжно,наистина имам чувството, че от месец насам само боледува някой  Rolling Eyes,иска ми се да помогна но не знам как ,затова ще продължавам да ви следя и да съпреживявам всичко с вас  Hug
Бени голяма роля за чистотата играе вятъра  Mr. Green
Мама Галя тук няма битка за пейки ,така че мога да ти запазя една  Laughing,но ако се задържиш повече започват да те "чарджват",т.е таксуват  Laughing
Сериозно сега, тук е наистина голяма красота и времето е прекрасно,слънчево ,почти не духа,така ми се иска да продължи по дълго.
Не знам поради каква причина, но тук няма толкова вируси,имахме едно стомашно неразположение при Ники тази седмица,но той игра футбол много леко облечен и после пил вода и ял неща ,които не са много подходящи и два дена беше с разтройство и повръщане,оправихме го с едно руско лекарство ,подобно на активен въглен ,но по силно,една рускиня от моя курс ми услужи с него,и купихме едно лекарство Гровал ,което се дъвче против повръщане ,много помогна.И ново 6 в класа му намерили дете с въшки  Shocked,прегледах го чист е,но шока беше голям.
Еличка е здрава ,мъчат ни горните бивни ,но е добре като цяло.
Айла аз имам обратния проблем ,тя говори много ,по цял ден бърбори нещо ,но е и голяма хитруша ,много сладко ме моли за всичко и аз не мога да и кажа Не. При теб положението е обаче двойно по сложно ,но и аз бих те посъветвала да се довериш на майка ти,все пак те е отгледала и си оцеляла  Mr. Green
Ние сме си още на Мая,Барба Папа и Бейби Айнщайн,вече знам репликите наизуст ooooh!
Мисля тази седмица да купя костюм на Ники,колебаем се между Анакин Скайуокър и призрак  Thinking,а Еличка май ще е ангелче  Flutter
Отивам да пия кафе,а коктейла ще е за по късно  Peace

# 72
  • гр.София
 О,София ще изпадне в амок,ако види инхалатора,освен ако не е забравила болницата.
 Но май за мен ще върши добра работа. Аман от кашлица и задушаване!

Марго,много бавно ми се зареждат снимките ти,но си струва мъчението.
Страхотен фотограф. Аз пък се депресирах,като сравнявам предблоковите пространства в Канада и у нас. Тия зелени ливади Shocked...

Днес след като видях,че няма да си свърша всичкото чистене,си легнах и заспах със София-така забравям неволите Grinning

Кайли,м-м,много вкусно. Сядам на бара,че довечера ще са свършили коктейлите,също като сутрешното кафе на Мама Галя Joy

# 73
  Марго-много готино изглежда  Peace Дано ви е мека зимата.Еличка наистина е супер красива.
За филмчетата -ние гледаме нонстоп,ама нонстоп Chicken little Направо е луднала по Пипитооо.Та да ви питам някой виждал ли е някъде играчка Чикен Литъл?

За инхалатора-два дни го ползваме на заем от една приятелка и май утре ще отидя да си купя.Мисля,че върши работа и наистина само с физиологичен разтвар може да спестиш  на детенце капки и сиропи. Марти го търпи-аз се изненадах,защото доста шуми,но сядаме да гледаме заедно филмче,а и като ме види после и мен с маската и супер се радва,че е като мама.

# 74
  • София
Калоян вече е много зле. Отново повръща. Натъпках го с лекарства. Утре на лекар. Детенцето ми се съсипа  Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт