АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 573
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Пуууу- да не се похваля и аз.Дари не е яла нищо от сутринта.Вдигна пак Т преди около 2 часа, мрънка, реве, крещи..иска да я нося на ръце и да не сядам Shocked Та- така ми придрема на рамото за 20 минути.Сега си дойде мъжа ми и успяхме да й дадем нурофен.Лицето й е червено и е ужасен киселяк.Не знам как ще йд авам АБ като не е яла нищичко....( АБ е сумамед).Сутринта се раздриска  еднократно, но оттогава няма повторение- май го пресякох с ентерол-а)

# 46
  • София
 Sad то е ясно, че няма да се размине ангина без Т, ама пак добре че има и спокойни моменти! Милата! А мляко поне пие ли? Или то тя и преди не обичаше май...  Rolling Eyes Гушкам ви и двечките!  Hug Дано скоро се оправи!  Praynig

# 47
Елфче ,:hug: Пила е едно мляко сутринта,  и едно данонино .та- това й е !
Оф- стига съм ви занимавала  с нашите проблеми.....Дайте нещо свежооооооооооооо Crazy

# 48
  • София
Нормално е като е болничка, да яде по-малко. Ивчо на морето караше само на вода със соли и глюкоза, даже и лечебното мляко не искаше. Ще се оправи!
А това не знам дали е свежо и дали сте го видели, но просто искам да си кажете мнението за тези кукли.  Rolling Eyes Мен лично много ме депресираха.  Rolling Eyes   

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339430.0;topicseen

# 49
Не е истина..... Shocked #Crazy Shocked

# 50
  • София
Ами това е. Кало пак ми е с температура и сополи, сега вече и кашлица.  Cry
Едвам му изчистих нослето. Горкото ми дете, много се намъчи.

Иначе аз днес ще побърках от пазаруване и готвене. Направих супа, две манджи, ориз и мляко и ходих да видя за ботушки на Кало. Харесах му едни апрески много хубави. 32 лева са - млечно сиви. Утре сутрин ще отидем с Митко да ги купим. Стори ми се по-добрият вариант от боти.

Ане дано Дари се оправя бързо.  Hug

# 51
  • София
  И аз да се включа в отбора с болните деца. След четири дни ясла до обяд от вчера вечерта Николета ми е с Т. Да видим дали ще се пооправи до понеделник или ще се наложи да отложа почването на работа, защото болна на майка ми не смея да я оставя.
   Преди това Ваня беше три дни с много висока температура. Диагнозите бяха следните - в петък вечерта в спешното - гнойна ангина и температура. На следващия ден в събота при бившата ми педиатърка - зачервено гърло, някакви капки за нос и имуностимуланти, нито дума за АБ. В понеделник тяхната педиатърка вече каза че Ваня  е ок, но ми препоръча да не ги пускам на ясла, че Ваня била с отслабен имунитет и щяла веднага да се разболее. Е както винаги отново не позна, защото след четири дни ясла Ваня е кукуряк, а Ники е болна. Май ще я сменям и тази педиатърка.
    Дано нещата и при Ники се развият добре и се разминем с антибиотика и този път.
    Пожелавам и на всички останали болнички да оздравяват колкото се може по-бързо.

# 52
  • гр.София
 Уф,момичета,хем ми е ясно,че децата ни трудно ще минат без болести,хем ми е мъчно като си представя,какво ви е.
 Дано е по-леко и по-кратко боледуването Praynig

# 53
  • София
 Sad съжалявам да чуя, че има още болнички
да се оправят бързо!  Praynig

# 54
Много гушки и от нас за всички болнички  Hug Hug Hug Heart Eyes
И ние сме в отбора, засега само със сополки  Sad Дано да не се задълбочи  Praynig започнахме инхалации веднага, пък да видим  Thinking
А Лорката вчера както започна деня с падане по чело, го завърши с падане назад в банята  ooooh! Поне има здрава главичка  Laughing

# 55
Добро утро!
Първо кафето, после писането, да не кажете, че пак трябва да си го заработите  Wink

Без закуска, защото в офиса няма фурна.
Което отговаря на въпроса на Нана - не съм станала рано, прибирам се след малко и си лягам. Дано тенденцията с намалелия рев при Кало да продължи и утре. Нали ти писах - "Велик е нашия войник", "ние сме войници" и така цял месец водих големия. За разлика от Митето, който от вратата вече ме отсвирва, казва на лелката "бабооо", тя отговаря "кажи бабиното" и гуш  Wink
А за простака - не се нерви. Аз съм в групата на Милен председател на родителския съвет и касиер по съвместителство, та на едно питане миналата година на родител, защо да дава пари, като неговото дете не ползвало пластелина по предназначение, а го ядяло, аз казах - тогава за вас двойно пари, че няма да има достатъчно пластелин  Mr. Green
ВСТ, целуни я и от нас. Мите сефтоса главата си още миналото лято - от канапето на вилата, та на земята. Оцеля. Колко още има да падат.... А вика тате, щото сигурно и е омръзнало все мама да вижда. И децата искат разнообразие  Joy
Айла, ще проговорят, та после ще пускаш теми - кога спират да говорят   Wink Чудна ми е адаптацията при твоите кукли, винаги съм си мислела, че близнаците се адаптират бързо, защото си имат член от семейството в групата. Оздравявайте, а ти се пази.
Мимссс, Адрианска, като се чудите какво да си правите свободното време, елате у нас да се включите във великото есенно почистване.
Ммилена - кризата на 7-мата година я има, само ако си я направиш, защото така са казали хората. Говоря от опит, моите седем бяха преди 13  Joy
Велмар, дано дядо ти има дни. И така и не разбрах ангина ли е, не е ли ангина, какво стана най-накрая.
Пепеджинс, Кайли, успех в понеделник с яслата.
Кайли, да ти дам и моите диванета за возене на влака. Аз съм сраснала с колата, а те все мрънкат за влак.
Елфче, тъмно е в 7 часа - пак проверено от опит. Куклите за мен лично са отврат.
Ас след малко отивам да спя - сигурна съм, че пропуснах нещо, но ще ме прощавате. То стана дълго и без това.

# 56
  • София
Гале мерси за кафето. Днес ми е особено нужно.

Момичета Кало хич не ми е добре. Повръщал е снощи до 4 часа сутринта. Накрая вече нямаше сили да говори. Къпахме го по нощите, пералня пусках. Абе...чудо. Сега и майката на приятелчето ни Софи ми каза, че и София цяла нощ повръщала.
Утре ще го води Митко при педиатърката и ще си вземе болничен да постоят у дома, че аз засега не искам да отсъствам от работа.
Дано всички болнички оздравяват бързо.

# 57
Привет!
Благодаря и аз за темата и кафето   bouquet
Мама Галя го е е написала толкова хубаво и подробно че само мога да се присъединя към думите и  Hug
Много ми е мъчно за ревящите дечица ,дано по бързо свикнат ,а на всички болни много целувки  Heart Eyes Hug
Ваня имаш нужда от почивка,остави всичко за малко и после идеите ще си дойдат от само себе си,целувки по главичката на малката Лори и от нас! Hug
Елфче за мен някой болен мозък е измислил тези копия ,защото за мен това не са кукли. Sick
ето малко снимки за разсейване(правени са с апарата на нашите приятели които живеят в Монреал от 6 месеца,и ни бяха на гости)
http://picasaweb.google.bg/IvanMitev75/Toronto11102008#

# 58
Добро утро  Hug
Днес моите мишлета ме оставихада си поспя  Laughing Даже вече са навън и играят на двора. Сега пийнах една кола, прочитайки ви и мога да яхвам прахосмукачката  Crazy
Марги  Hug Стимките са страхотни  Peace А как само се зарадвах да ви дидя  Heart Eyes За работата - май наистина ще спра за малко, че вече взеха  и да не ми се получават нещата  Sad
Охххх, Нана, намъчи се Кало. Цункай го от нас и дано бързичко да се оправи  Praynig Hug
Мама Галя, аз пък не ти виждам кафенцето  Crossing Arms  /не че обичам, де  Laughing/ама успешно го замених с любимата ми количка  Heart Eyes А аз много обичам писанията ти и не ми е нужна награда, че да ги изчета  Wink

newsm79 newsm75 wash 1ironing 1dishes newsm45

# 59
Ми това е сутрешно кафе, ти какво искаш, да стои да те чака до обяд ли  Joy

Нана, а може ли като цяло да си е бил тръгнал наразболяване Кало и от това да е киселеенето, рева и всичко останало.
Ох, деца - няма лек пък към надзъртане в душите им.

Мама Марго, измежду началните снимки си заплюх една с пейка, на която бих искала да съм клошар-собственик. Или пък директор на водопада  newsm78. Благодаря ти за споделените красоти.

Общи условия

Активация на акаунт