Ади, ужас направо! Добре че все пак ви е звъннал после, а не е тръгнал направо да дава пари. Ей, как ги мразя такива "хора".

Надявам се да няма нищо сериозно, но според сестра ми може да е от нищо до сериозни инфекции. Тя ще се опита да разбере повече и тогава ще има повече яснота. До тогава мога само да се моля всичко да е наред
Надявам се да няма нищо сериозно, но според сестра ми може да е от нищо до сериозни инфекции. Тя ще се опита да разбере повече и тогава ще има повече яснота. До тогава мога само да се моля всичко да е наред 
Мисля, че е нагълтала. От болницата са казали, че най-вероятно братовчедката е изкарала някой вирус.
Най-вероятно ще закарат бебката в Окръжна болница, защото там им е район. От там и сестра ми може да получи достоверна информация.
,много съжалявам за загубата ти ,Бог да го прости! 

Най-вероятно ще закарат бебката в Окръжна болница, защото там им е район. От там и сестра ми може да получи достоверна информация.

А на нея бързо възстановяване и много усмивки със слънчицето 

Ама така съм се омотала в лудницата тук, а и Лорката още е със сополки, та не смея и да ви звънна
на всички празнуващи днес, малки и големи! И най-вече на Димана, Миташки и Митето!
Да са здрави, усмихнати и да слушат!
Чакаме трапези

Първо прочетох, че ти се повдига сутрин и щях да питам дали пък няма нещо и при вас