Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 898
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • София
smile3525 newsm67  uraЧестито ви юначе Рени!
Да расте здраво, умно и щастливо и да ви носи много положителни емоции! baloni

Аги, Емчо ми е здрав и не го тормозят сополи откак ползвам инхалатора;) Ренката питаше за Вальо, та и казах как процедирам.

# 76
Ренииии, честито!
Да е живо и здраво момченцето Владимир!
Да е послушно бебче и да радва много мама, тати и кака  Heart Eyes
Страхотно начало на деня  Grinning

# 77
  • София
Добро утро!

Аги, много неприятно с приятелката на майка ти! И така неочаквано - тя явно рака си го е носила от известно време, ама как не е разбрала - не че ми е ясно какво трабва да стане и да се чувства в такъв случай.
За яслата - говори с лелите, кажи им какво ти казва Тони, поне да се спрат като знаят, че снася, ако не друго. Дано в другата яслена група са по-свестни, че да не съжалявам за местенето.

# 78
ЧЕСТИТ ВЛАДИ НА РЕНИ И НА КАКА СОНИ!
ДА Е ЗДРАВ, КРОТЪК И МНОГО ОБИЧАН!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,РЕНИ,
И МНОГО ДА ВИ РАДВА СИНЪТ ВИ!
ЦЕЛУВКИ
!
Hug Heart Eyes Hug

# 79
Олеле, оплела съм се като пате в калчища Grinning Съжалявам!
Аз днес ще спомена на едната , че Тони е казал такова нещо, което ме е изумило, защото вярвам, че това са малки деца и за нас родителите е най-важно да са спокойни и обичани, а не да са научени да броят Naughty И ще спомена, че сме много близки с вашата сестра Станка, Вени! Peace Ако видя много зор не ми се иска, но ще стигна и по-високо в йерархията с говоренето. Не ме грее, че е държавна градината и че чакат много деца, моето и твоето, на тази и онази са равни и трявба да бъдат гледани, а не наказвани. Той от известно време се гевези и не иска гърнето, а му се пишка. Само да смеят да ми съсипят детето ще видят майка-лъвица-свекърва какво ще ги прави! Twisted Evil
Защото като казах на Саш, че Тони е бил с мръсно дупе и той вчера реагира много неадекватно - нали знаем , че е държавна и ако искаме да не е така да сме давали пари за частната. Ама това е абсурд просто! Crossing Arms Не ме грее, който не е доволен от службата си да напуска, децата са деца и трябва да бъдат обичани.
Едната по-бъзрастната и бъбрива говореше за дисциплина, изискване, и т.н., но ето че не се сетих да попитам аз на родителската не е ли тяхна работа да направят градината желано място и обичано. Сега парите, които ще събираме са, за да е хубаво на децата, но и да им подобрим тяхното работно място! На мен някой да ми е купувал мп3-ка, за да работя по-добре?! Rolling Eyes

# 80
  • София
Добро утро!   food010

Аги, в яслата на Валката всички, които изкараха тоя вирус с кашлицата, после имаха възпаление на ушите. С капки много бързо се облекчават симптомите, само капвайте редовно и да ходи Саш на преглед при УНГ, да не се задълбочи. Гаджето на Вальо вече 3 седмици ходи да и изтеглят гной от ушите и още не може да се оправи шошката малка.  Sad
Аз даже купих Отипакс да имам за всеки случай, че при всичките дечица кризите са се появили през нощта. Татянка беше препоръчала нещо хомеопатично за уши, но не можах да го намеря по нашенските аптеки.

Аз пък вече гледам да не се информирам много за ясленските вълнения на мойто мушморок  Grinning Никога не ги разпитвам лелите, те ако много искат да ми кажат нещо, ги изслушвам де. Кофтито е, че почти не пропускат ден без да се оплачат от него. А той на всички се хвали, че е непослушен в детската и че много иска "бой, бой".  ooooh!

# 81
От вчера Петър ми е със силни болки в едното ухо. Confused
А мъжете кък ги боли... не е истина просто... Close
Капя Берлицитин.

Продължавам, да нямам време, да се включвам адекватно и изчерпателно.
Ще пусна снимки от немско, но не знам, кога.

# 82
  • Варна
Добро утро!

Рени, да ти е живо и здраво момченцето!

Смини, макситрола е АБ капки и не е хубаво да се ползват често или повече от 3 дена. Иначе и моя се оправя веднага с тях, но аз гледам да изчакам да станат зелени сополите.
Ники не се чувства добре, явно изхърля секрети и то ожесточено и се дави пак. Хомеопата беше отвратителен, пълен печалбар, на всичкото отгоре и неприятен, един такъв мазен.. Казват, че е най-добрия във Варна и затова отидох там. Никакво внимание, за 15 минути заминаха 70лв. Не ми е за парите, ама нищо не ми обясни даже. Дано помогнат прословутите гранули. Много ме е страх да не се влоши детето Praynig

# 83
Ренка, ако детето ми е бойно и палаво, иска бой бой и т.н., но го прави с калпазански патос това изказване - да, ще се притеснявам, но не толкова. Ако обаче едно дете се травмира и изживява волезнено тези неща - това ми се вижда голям проблем и отключва психологични проблеми, което е страшното.
Днес с усмивка ще им намекна някои неща.... Wink

# 84
Красе, по-скоро ме притесняваше че са кортикопрепарат, а не АБ капките, но АБ се дава минимум 5 дни, за да има ефект от лечението  Peace Не съм казала често да се дават (това му е единствения АБ на Альо за 2 години и половина все пак  Praynig), а само те ми помогнаха за месечната хрема, а за зелените сополи .... защо трябва да се стига до тях и да се влошава детенцето  Rolling Eyes

# 85
  • Варна
Красе, по-скоро ме притесняваше че са кортикопрепарат, а не АБ капките, но АБ се дава минимум 5 дни, за да има ефект от лечението  Peace Не съм казала често да се дават (това му е единствения АБ на Альо за 2 години и половина все пак  Praynig), а само те ми помогнаха за месечната хрема, а за зелените сополи .... защо трябва да се стига до тях и да се влошава детенцето  Rolling Eyes
и аз това се чудя, но понеже са силни и нашата лекарка така казва. Аз съм ползвала почесто, защото тази хрема няма спасение направо. Сега е без капки, без нищо. Само си текат сополите....  Tired

# 86
  • София
ЧЕСТИТ СИН НА РЕНИ!
Да и е жив и здрав и да порасне голямо и добро дете, като кака си Соня!

Само като видях колко бързо са изписани две страници и ми стана ясно, че имаме ново попълнение! Сега, кой е на ред - Аги, май? Ще стискаме палци и ще чакаме!!!!

Енви, чакаме снимки!

Раче, много е хубаво това с дневниците, лошото е че почти никъде другаде не го правят, а комуникацията е много трудна!

На Тони в яслата има две смени, едната е много добра, много се грижи за тях, ама другата са такива мързели....всеки път когато са те Тони е освинчен, намазан до неузнаваемост, с несвенен памперс, а вчера даже не се бяха постарали да му закопчеят бодито, да не говорим, че когато са те не ги извеждат навън. Не ми се занимава директорката, че може да стане по-лошо, но положението никак не ми харесва.
За истериите - при Тони са всекидневни, когато нещо не става както той  иска. Пробвах с молба, с бой, но не помага - затова сега  в такива моменти, хващам го здраво за ръцете, разтърсвам го леко да се осъзнае, говоря бавно полека и му обеснявам, ако няма ефект, бързо свършвам каквото трябва и веднага когато го оставя кризата приключва\
Това засега лек ден от мен!

# 87
  • София
Красе, да не си ходила при Костадинов? Той наистина е много добър, но чувам че претупвал вече нещата и други негативни работи - много се напечели той и явно му се отразило на качеството на работа!

# 88
  • Варна
Красе, да не си ходила при Костадинов? Той наистина е много добър, но чувам че претупвал вече нещата и други негативни работи - много се напечели той и явно му се отразило на качеството на работа!
Вени, точно при него ходих. Сега пак ще се притеснявам дали ми е дал правилните лекарства ooooh!

# 89
Честито бебче на Рени,да ви е жив и здрав Влади!Много късмет му желая и успехи в живота!
[/u]

Общи условия

Активация на акаунт