Честито ви юначе Рени! Да расте здраво, умно и щастливо и да ви носи много положителни емоции!
Аги, Емчо ми е здрав и не го тормозят сополи откак ползвам инхалатора;) Ренката питаше за Вальо, та и казах как процедирам.
Съжалявам!
И ще спомена, че сме много близки с вашата сестра Станка, Вени!
Ако видя много зор не ми се иска, но ще стигна и по-високо в йерархията с говоренето. Не ме грее, че е държавна градината и че чакат много деца, моето и твоето, на тази и онази са равни и трявба да бъдат гледани, а не наказвани. Той от известно време се гевези и не иска гърнето, а му се пишка. Само да смеят да ми съсипят детето ще видят майка-лъвица-свекърва какво ще ги прави!
Не ме грее, който не е доволен от службата си да напуска, децата са деца и трябва да бъдат обичани.

Никога не ги разпитвам лелите, те ако много искат да ми кажат нещо, ги изслушвам де. Кофтито е, че почти не пропускат ден без да се оплачат от него. А той на всички се хвали, че е непослушен в детската и че много иска "бой, бой".

Не съм казала често да се дават (това му е единствения АБ на Альо за 2 години и половина все пак
), а само те ми помогнаха за месечната хрема, а за зелените сополи .... защо трябва да се стига до тях и да се влошава детенцето
Не съм казала често да се дават (това му е единствения АБ на Альо за 2 години и половина все пак
), а само те ми помогнаха за месечната хрема, а за зелените сополи .... защо трябва да се стига до тях и да се влошава детенцето
Препоръчани теми