Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 873
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря!  bouquet

# 181
Ооооо Ян4е, веднага бих идвала с теб на У2  Party  Имаха концерт в Ница когато живях на Френската Ривиера но билетите ги иzкупиха zа минути и не ме огря  Cry После имаШе концерт на Пласибо но нямаШе с кого да ида а сама не исках  Crossing Arms

Аz zабравих да ви кажа най важното от zъболекарката  ooooh! Зна4и тя каzа да се мият zъбите 2х на ден с флуоридна паста, препоръ4ва Ненедент и Елмекс (не zнам таzи дали я има в БГ, май не) и да плюят пастата, но да не се иzплаква устата с вода.

Вени, много тъпо, много мраzя такива клюкарки. Я кажи и ти някоя клюка zа нея  Laughing

Ние на Коледа Ще сме си у нас, татко и приятелката му Ще са оЩе тук  Whistling НГ вкъЩи поради липса на детегледа4ка (татко си тръгват на 29.)  Tired

Ренка, много филосовски го раzдава  Laughing Браво на юнака  Hug Поне не ти се налага да отговаряШ на въпроса, zаЩо самолетът нямал дупе  ooooh!  Crazy

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:37 от Tatjana

# 182
Олеее, каква новина за Рени съм изтървала. А те дори вече са си в къщи. Рени, честито! Да ви е жив и здрав юнака и много лесно да си го гледаш. Колко имам за наваксаване не е истина.
Аз започвам да виждам някаква светлина в тунела, че скоро ще почне да ме огрява да имам поне малко свободно време за лични нужди. Уж започвам да се организирам по-добре, но съм толкова далеч от това, което се желае. Вече си прибрахме багажа и сега се кротнахме. В следващия месец освен за РД на Крис и евентуално бебето на сестра ми нямам за какво друго сериозно да мисля. Та се надявам да мога да излизам поне като бял човек за по едно кафе дето се вика. За срамотиите още не сме се видели със Смин. Добре поне че я зърнах за минута още в началото, че сега хептен щеше да ме е срам. Дали всички в моята ситуация са толкова зацепили на едно място се чудя тия дни newsm78?

# 183
Мисче, леко раждане на сестричката! Кога се очаква?
Татянка, хайде. Обявяват датите, избираме си някоя точка и се зареждаме на датата в битката за билети. Иначе Пласибо ни посетиха и аз естествено им го върнах Mr. Green

# 184
Мисче, няма какво да те е срам  Hug Не си за броени дни тук, така че ще се видим  Hug
Вени, как може да има такива хора, ясно просто няма работа тази жена  Twisted Evil
Раче, паднах с красотите от зеленчуци, евала  Grinning ЕМо как стоя в количка  Shocked

За боклуците - аз казах, че ми ги носи само като сме на гости, вкъщи винаги ги слага в кошчето, а навън търси такова, един ден даже се разрева, че нямаше наблизо, а искаше да си хвърли отпадъка от банана  ooooh!

# 185
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Lieblingsstars-Thomas-u … 17-4-971-606-0-0/

или

http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … 4-970-1046-449-0/

Някой разбира ли какво правят тези влакове?
И 1кг и 200 гр много ли е?Как идваше доставката като цена?

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 12:08 от Чаено момиче

# 186
Ян4е, готово  Peace
Те ДепеШ Ще дойдат във Франкфурт, аz последно ги видях преz 1990год.  Crazy, но то4но тогава пък плануваме ходене до БГ  Thinking

# 187

Аги, 2рото е настолна игра след 4 години. http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/168/08/1680801-2-l.jpg

А първото си е просто депо, един локомотив и релси.

# 188
Танче, мерси, а да попитам това ми изглежда като куфарче, може би вътре и релсите ще влезнат и томаса. Т.е. играчка си е - ако иска да бута влакчета, ако иска да го паркира...ако купим още едно ще са му 2 влакчетата?

# 189
  • Варна
Ян4е, готово  Peace
Те ДепеШ Ще дойдат във Франкфурт, аz последно ги видях преz 1990год.  Crazy, но то4но тогава пък плануваме ходене до БГ  Thinking
Татянка, ела да ги гледаш в Българско на 16.05.08 тъкмо да има с кого да отида  Embarassed

# 190
Танче, мерси, а да попитам това ми изглежда като куфарче, може би вътре и релсите ще влезнат и томаса. Т.е. играчка си е - ако иска да бута влакчета, ако иска да го паркира...ако купим още едно ще са му 2 влакчетата?

Koe "towa"?  newsm78

Krasse, 4ak prez yuni shte doidem Sad

Iz4ezna mi kirilicata  ooooh!

# 191
  • София
Ми, какво да ви кажа - до колкото знам наистина не се спуква от работа, чете тук, но не писала. За съжаление незнам нищо за нея, за да пиша и аз. Confused

Но това ме ограничава да си трая, а колко би е облекчило да споделя!

За Томас - тъй като Милен ще ходи до Лондон другия месец май ще разчитам на него за покупка, но незнам дали пък там няма да е по-скъп? Рина, нещо не пише да каже!

# 192
Ха, ето го кредора  Party
Вени, ами обади се на работодателя й и му кажи 4е тя 4ете форуми преz работното време  Mr. Green Ще й спрат достъпа и готово  Mr. Green
А zа Томас от Англия, ами виж в английски сайтове там колко струва и сравнявай  Peace

# 193
ЖП гарата, куфарче дето е 1200 гр.

От Ангелия имаме подарък една блуза с Томас  ooooh!, вече ни умалява и да ви кажа мъка ми е  Joy Искам още една по-голяма, Вени, поръчка ще правя на моят Милен  Flutter Wink

# 194
  • София
Раче, паднах с красотите от зеленчуци, евала  Grinning ЕМо как стоя в количка  Shocked
Опитахме без количка няколко дни и съответно ми се откъсна кръста както и на чичо Тони, защото Емо други не признаваше. Та за голямата разходка из Милано се примолихме за количка. Емо се возеше без проблеми, дори ме доядя дето си хвърлих количката из варненско. Но не могат да се сравняват софийските улици с миланските - там всичко е направено да е удобно на майката, не като тука да си носиш количката под мишница, защото няма как да слезеш по стълбите или да се качиш на тротоара.
А за зеленчуковите фигурки и аз зяпнах. Японецът си седеше кротко на земята и дялаше тези красоти. Бяха го наобиколили страшно много хора и му се радваха, а аз най-нахално дори го и снимах (друг не видях да папарачи като мен  Embarassed )

Вени, тегли и една майна на тая  newsm57.
Аги, притеснява те, че поръчката ти е 1200гр ли? Виж моята мина 9кг, аз трябва да се самоубия тогава  Mr. Green
До 29кг таксата е 26,90?. Като видим кой какво ще поръча тогава ще може да се види и кой какво дължи за таксата.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:30 от ra4e

Общи условия

Активация на акаунт