Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 875
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Хайде и аз на кафето! Grinning

Рени, добре дошли у дома с Влади, мила!  Hug Приключението започва! Стискаме палци, бързо да се приспособите всички към новото ежедневие! Peace

Ванче, не ти е леко, но с второто ще наваксваш!  Hug И защо да не ни занимаваш с тъгата си!?  Crossing Arms Как ти се отразява Бургас!? Wink

Бубка, добре завърнали се!  Hug Абе, и аз нещо пак за път се размислих, макар че преди 2 седмици сме си пристигнали... Crazy

Как планирате Коледа и Нова година - доста почивни дни ще има?!

# 166
  • София
Добро утро!

Знае ли са кои ще са почивните дни точно? От 24 до 28 и после от 31 до 4 ли? Аз не правя никакви планове, най-вероятно ще ходим някъде за НГ, но за Коледа сигурно ще сме си тук!

Ванче, да не те хвата носталгията по София или е по-скоро стрес от промяната. АЗ от един квартал на друг като се местих един месец боледувах от мъка, а уж се връщах в стария си квартал?! Та какво остава, ако ми се налага да сменя града!

# 167
  • София
Добро утро!   food010
Рени, много бодро звучиш! Дано да идва по-бързо периода, в който Соничка няма да страда за внимание, а ще се радва на бебока и ще помага.  Hug

Аз изпратих мъжете - според Валката, тате ходи на ясла, а той на детска, защото е най-голям.  Laughing

При нас "Защо"-то още не е хит номер 1. Сега е във фаза на дълбокомислени изводи  Thinking Беше седнал да обяснява на Пепи: "Ти на мене си "тати", на мама си "мило", а тебе си "аз"!" И разни други такива... Направо ни разсипва от смях  Crazy

И аз вече се сдобих със "зелени градински сополи"  Sick Това е отвратителна гадост - носът ми е постоянно запушен и с нищо не се оправя; не мога да дишам, не мога да спя...  Tired Много неприятно, дано да мине скоро,че иначе ще трябва да посетя лекарката, пък как не обичам да се мъкна по доктори...  Close

Вени, нашата педиатърка точно при такива оплаквания изписва Синекод - чисти гърди, невъзпалено гърло, ако всичко друго е ОК. С/ед нея такава кашлица е заради дразненето от стичащите се секрети и сиропа подтиска кашлечния рефлекс, каза да го давам преди лягане, за да може детето да спи. Едновременно с това, беше изписала на Вальо някакви хомеопатично гранули, които му засилиха сополите, но пък му изтичаха през носа, а не в гърлото.

Валката въобще не беше впечатлен от кукления театър в яслата, разпитахме него и приятелчетата му и единственото, което успяхме да изкопчим беше, че са гледали театър и е имало герои.  ooooh! Но пък снощи много въодушевено ми разказваше, как във физкултурния салон са играли на камион, товарили са го с тухли, цимент и вар.  Grinning

# 168
Добро утро!.
Рени Hug Добре сте се завърнали у дома. Бърза адаптация на всички! И да ни разказваш.
Бубка и на вас welcome
Ванче, тъгувай си при нас, изобщо не се притеснявай. Между другото имам приятелка, която смени София с Бургас и никак не съжалява. Бързо стабилизиране на положението и да си вземете Юли при вас.
Енви не съм и погледнала как се падат празниците.  Преди не ми се налагаше да ги планирам, знаех си че сме в К-ли. Но тази, не знам. Накара ме да се замисля. Може би ще прекараме няколко дни във Варна да видим нероден Петко. Да взема да погледна има ли офертите за хотели там по празниците, че Симона и бебе под един покрив Thinking

Деска, не му четеш май от нашия подаръка  Confused. Иначе той щеше да ти обяснява защо падат листата, а не ти на него Wink

# 169
Деска, не му четеш май от нашия подаръка  Confused. Иначе той щеше да ти обяснява защо падат листата, а не ти на него Wink
Embarassed Embarassed Embarassed покрай ремонта и пренасянията книжката е в един от кашоните, но веднага се засрамвам и довечеря ще я издиря в кой точно е.

# 170
Привет и от мен!
Ели и Наде, с малко закъснение, но от сърце - дълги години любов и разбирателство и нови членове на семействата!  Hug  bouquet

Рени  Hug Добре дошла с новото сладко попълнение, радвам се, че нямате проблеми с кърменето и дано по-бързо кака Соня спре да ревнува  Hug
Янче, красиви снимки   bouquet
Бабълче, нашите май ги извеждат, един път случайно видях, че ги извеждат, а ми казаха същия ден, че не го правят, така че не знам всъщност  Crossing Arms
Татянка, моят малък Монк от половин година някъде като сме някъде ходи и събира боклуците (трохи, косми) в хората и ми ги носи и казва - Мамо, боклуче  Embarassed
Ванче, я да пишеш  Naughty
Бубс, и аз искам някъде на топлооооооооооооооооо за зимата  Crazy
Енви, много са скъпи офертите, но има време..ще видим  Hug

Аз нямам температура вече, не знам какво беше туй чудо, ама важното е че мина за 2 дни без лекарства и чайове (че ги мразя и тях  Close Twisted Evil), остана херпеса  #Cussing out

Подгрявам за концерта аз и ви поздравявам с песничка. Предпоследно реших да оставя Альо на майка, да видим  Thinking Така, че в района на х-л Плиска ще се размотавам във вторник следобяд, ако има някой на близо може да се видим, кофти, че е работен ден  Rolling Eyes

# 171

Подгрявам за концерта аз и ви поздравявам с песничка. Предпоследно реших да оставя Альо на майка, да видим  Thinking Така, че в района на х-л Плиска ще се размотавам във вторник следобяд, ако има някой на близо може да се видим, кофти, че е работен ден  Rolling Eyes

Мммммм, 10х за поздрава, любима моя песничка Simple Smile
Еееее защо вторнииииик Sad искам пък да е в почивен ден Laughing

# 172
  • София
Смин, аз ако съм оздравяла до вторник, ще съм на линия за среща. На Академик ли е концерта?

В нашата ясла рядко ги извеждат, и то само на една сенчеста тераса, от горе до долу в решетки. Гледам да не минавам покрай детската, защото гледката е адски гадна, по-зле от маймунките в зоологическата са. Добре, че ще са в това положение само една година, иначе никога нямаше да си пусна детето там. А градинската част е много по-добра - слънчева сграда, с голям двор и ги извеждат по 2 пъти на ден.

За празниците още нищо не сме планирали. Пепи ще почива май само за Коледа, на НГ ще си работят. Официално кои са почивните дни? А градините как процедират, имат ли някаква ваканция, или не работят само на празниците?

# 173
  • Варна
Добро утро!
Смин, искам и аз  на Таря Sad Приятно изкарване!
Николай не се влошава, но и не е кой знае колко  добре, пие си гранулите, тече му носа, трудно диша като спи и кашля. Сега капим сребърна вода в носа ooooh! Накрая вече една водка ще му сипя вътре!!! То какво ли не погълна това дете, все болно, все сополиво.. Горкото ми.
Смин, и моя носи разни болкуци и ме осведомява за тях, поне го научихме да ги хвърля направо в болкука.
Рени, чакаме снимки! Соничка сигурно бързо ще свикне, нали ще има после с кой да си играе Wink

# 174
  • София
Здравейте момичета  Hug

Рени, винаги ме е притеснявала детската ревност, особено като видях как племеничката ми биеше всеки, който се опита да гушне Емо. Слава Богу периода бързо отмина. Пожелавам ви кака Сони бързо да осъзнае, че важна  за вас и за бебето и да не ревнува толкова много.
Ванче, че ти на нас като не си излееш душата, на кого? Нали сме тук за да се подкрепяме в трудни и хубави моменти. Аз колко ревах за Емича като беше 2,5 месеца при майка ми... Пиши как е в Бургас, кое те радва  и кое те дразни - сподели и ще ти олекне  Hug
За Новогодишните празници най-вероятно ще сме из варненско. Но се замислям за Нова година поне да оставя детето на майка ми и самосиндикално с таткото да се забавляваме. НООО има едни почивни дни, които отсега се чудя как да си поискам, та ваканцията ми да стане по-голяма. 29, 30 и 31 декември са работни. Не ми се пътува София - Варна -София - Варна в рамките на една седмица. Имам да ползвам още отпуска, но не знам как ще реагират колегите newsm78 Още не съм решила обаче къде искам да сме за НГ и с кого. Със сигурност знам, че не искам да съм със свекитата  Mr. Green
На Емо градината почива от Коледа до НГ и на национални празници и се налага да го гледаме - това ми е единият жокер.
Бубке, и аз искам в топла страна, но мога да си го позволя само в мечтите си Simple Smile Аз бях останала с впечатление, че ще останете по-дълго в БГ и ме изненада новината, че вече сте отвъд океана ooooh!
Янче, миналата година ми се ходеше до Париж, сега пак ме налегнаха такива мераци. Готини снимки  Hug
Ренка, прави промивки на носа с лайка. Противно е, но действа. Сега се замислих за всичките ясленски болести дето изкарах - това потвърждава сриналия ми се имунитет.
Емо не ми носи боклуци, а директно ги изхвърля в най- близкия кош. Лошото, че някой път изхвърля неща, които не са за коша като чаши, вилици или лъжици или храна.
И за финал само ще кажа, че добавих към албума от Милано нови снимки. Забавлявайте се.

# 175
  • София
И аз бих искала да се изплача тука, но като знам, че ме четат - несмея!

# 176
Вени, не разбрах!? newsm78

За празниците намерих, че се почива 24.-28.12., както и 31.12.-01.01., но се работи на 20.12. /за 31-ви/; при което е тъпо, че 02.01. - петък е работен; но пък е удобно за отпуски. Wink

Досега ДЯ почиваха само на празниците, т.е. нямаше ваканция - така беше миналата година при Велина. Но от тази година и нашата ДЯ я направиха ОДЗ, при което най-вероятно ще излезнат във ваканция, като ДГ. Rolling Eyes

В ДЯ засега всеки ден ги забираме от двора, т.е. всеки ден са навън, но днес напр. е студено. За сравнение - в ДГ не всеки ден са навън, т.к. имат много по-сериозни занимания вътре. Rolling Eyes

Какво е "10х"!? Embarassed

# 177
Сминси, много да се забавляваш на концерта.

Аз пък съм си заплюла ето това - http://www.programata.bg/?p=21&l=1&c=1. Миналия ден видях банер и си викам, сигурно е 3Д за някоя подводница. Но вчера реших все пак да проверя и съм много хепи. Въпреки, че желанието ми да ги видя на живо едва ли ще се изпари. На следващото турне си избирам най-близката точка и отивам.

# 178
  • София
Енви, тук чете една майка, която е колежка на мъжа ми, макар и от друга фирма и само ме клюкари какво съм писала и после  имам проблеми, че споделям лични неща.

10х значи тенкс - ten+x!

Красе, звъни му на Костадинов и му кажи, че няма промяна!

# 179
  • Варна
Вени, не разбрах!? newsm78

За празниците намерих, че се почива 24.-28.12., както и 31.12.-01.01., но се работи на 20.12. /за 31-ви/; при което е тъпо, че 02.01. - петък е работен; но пък е удобно за отпуски. Wink

Досега ДЯ почиваха само на празниците, т.е. нямаше ваканция - така беше миналата година при Велина. Но от тази година и нашата ДЯ я направиха ОДЗ, при което най-вероятно ще излезнат във ваканция, като ДГ. Rolling Eyes

В ДЯ засега всеки ден ги забираме от двора, т.е. всеки ден са навън, но днес напр. е студено. За сравнение - в ДГ не всеки ден са навън, т.к. имат много по-сериозни занимания вътре. Rolling Eyes

Какво е "10х"!? Embarassed

енви, значи thank you Wink, използва се в чатовете

Общи условия

Активация на акаунт