Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 856
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
А Миленката с тоя пенис  hahaha hahaha много научо се изказва  детето, браво. Яна по-просташки го раздава  Joy

Embarassed  вината е наШа, реШихме да я нау4им направо на правилната дума, така посъветват тук  Thinking  Но тук таzи дума си е по раzпространена отколкото в БГ, сякаШ  Thinking

# 271

Embarassed  вината е наШа, реШихме да я нау4им направо на правилната дума, така посъветват тук  Thinking  Но тук таzи дума си е по раzпространена отколкото в БГ, сякаШ  Thinking

Може би така наистина е по-хубаво, да знаят правилното наименование на нещата. Но пък например как да обясня за Яна за шушката, не мога да намеря правилната дума и затова продължаваме да си я наричаме така.

Окончателната ми поръчка:
http://www.spielzeug-world.de/playmobil-4145-mein-mitnehmpuppenhaus-p-1418.html
http://www.spielzeug-world.de/playmobil-4674-mädchen-zicklein-p-8010.html

# 272
 Joy hahaha Joy hahaha
 Днес темата много хумористично-разсъждителна!

Какво да кажа, децата днес май наистина се раждат с висше образование.

А по-сериозната тема, решението за дете поне за мен не е мисловен процес. Всичко е въпрос на обстоятелства и инстинкти. Аз мога да си се възхищавам на младите майки, на старите майки, на майките с породени, на многодетните, обаче обстоятелствата например, че до 26-27 не си виждала бебе наживо, ако примерно си имал тежко раждане или бременост или проблемно бебе или т.н, инстинктите ти няма как да се обадят и да станеш млада майка или майка на породени.

# 273
Права си, Ян4е.  Hug

Нуни, zа ШуШата и ние така, вагина ни zву4и доста....де да zнам и аz как  Thinking неподходяЩо някак. Докато пенис тук се употребява масово, вагина има сякаШ лоШ привкус  Thinking
Втората игра4ка я купих и аz zа Милена, Ще я сложа в Коледния й календар  Blush

# 274
И аз ще се включа във втория сайт, ама до довечера ...

# 275
  • София
Толкова ми е хубаво сред вас  Hug

Нуни  Hug вие сте млади имате още мнооого време за бебета.
нали никой не ми прави така #2gunfire на изказването

На мен пък хич не ми е по сърце малка разлика между децата - държа да си кажа т.е. напиша мнението. Искам да забравя какво е било и тогава да ми е интересно. Разликата със сестра ми, ни е е 7 год. поотдалечихме се когато забременях и родих, но това не промени любовта ми към нея. Тези кавки между братя и сестри винаги са ми/ни били непознати, затова и сега не ги разбирам, но явно ги има. Та тъй или иначе съм изпуснала влака за породени деца, затова сезон 2011-2012г, Стаско ще е на 6, ще тръгне на училище, а аз с количката ще го чакам в уч. двор, а вкъщи ще има топла манджица, после ще пишеме домашни и тн и тн. Разбира се в кръга на шега вс това
Уф, утре пак работен ден  Confused Нещо не ходя с голям мерак на работа, не, че ми е зле, но не ми е много по душа. Сутрин докато пия поредното кафе се тюхкам защо не играя тото.

# 276
Здравейте,

Честит имен ден на Именниците!!bouquet

Рени, честит ви малък юнак от мен! Да ви е много здрав и да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние с Теди сме добре, откакто ни мориха летни вируси + зъби ве4е вси4ко е добре/20бр. мле4ни зъба са  ooooh!
Преди месец нещо като вирусен бронхит бяхме прицапали,после някаква хрема, но е ОК.

На мен нещо с у4енето хи4 не ми остава време свободно, и на първия изпит се поизложих Mr. Green Взех го ама полвината и пак ще се явявам на другата полвина Tired

Гледам нещо за второто говорите....и аз като Нуни тъкмо на работа съм добре и мисля още да се понау4вам-амбиции за нещо пове4е имам, у4ение, планове ...абе има време Flutter
Оба4е се сещам 4е винаги трябва да има 4овек едно на ум 4е не вси4ко става по план - теорията на вероятностите винаги влиза в действие Joy

Пак ще пиша и ще гледам да е скоро 4е така съм като пусната от луната Hug Heart Eyes

# 277
Заспа съм.
Честит празник, мили Митета и Диме! Много здраве, много радост!

# 278
Благодаря на всички за пожеланията за моя именик. Честито и на останалите празнуващи.
Тази сутрин се събудих в 6 без 10 и то по старото време  ooooh! И следобед не можах да спя, че имахме гости и сега вече мисля да отивам и да си лягам. Не че децата ще ме оставят на спокойствие  Laughing
Никога не съм си правила планове на каква възраст ще се омъжа, ще имам деца и т.н. Като се роди Митко с мъжа ми решихме, че искаме още едно и не след дълго го направихме. Доскоро си мечтаех за още едно, но май нещо мерака ми се изпари и ако имаме трето някой ден то ще е станало по грешка Simple Smile Ама много си е хубаво с 2 деца да знаете. Малко гюрултията е в повече, но пък като си играят и занимават двамата е супер.

# 279
# 280
  • София
Ние пък бяхме решили, че ще имаме две деца с 5 годишна разлика, но като Лора стане на годинка- две ми се прищя ново бебе. Но Милен отказа и така чакахме докато Лора нестана на 4! Междувремено се бях отказала от идеята за второ, когато Лора навърши 3 и видях колко е по-добре с по-голямо дете. Но бях обещала, така че малко с неухота пристъпих към бебеправенето. Забременях веднага, но знаете, загубих бебето, после още едно, стана ми фикс идея и както не исках, заисках го много. После незабременявах, явно на нервна почва вече и така мина година и половина, докато забремение с Мати.

# 281
Вени,  Hug
Данче, никой няма да те стреля, бе душа, ние тук просто се изказваме и никога не съм имала за цел да си налагам мнението  Hug
Нуни, добре те разбирам  Wink И аз като теб правих всичко в движение и продължавам  ooooh! Бременна карах три семестъра и специализация, организирах сама сватбата си, после продажбата на единия апартамент и покупката на другия, ремонт и добре, че пренесох  Mr. Green Сега продължавам да следвам магистратура, работа, а и само щуротии са ми в главата  Crazy Mr. Green Whistling
Роди, радвам се да ви "вида" и че сте добре  Grinning
А на Стенли лафа е, че като си играе с пишката си и тя става голяма  Blush и започва да вика "вижте имам голяма паца"
Аз отивам да си легна, че днес оставихме Стенли при баба му и утре ще се гледат, а аз умирам за сън и спокойно лежа на в леглото  Mr. Green

# 282
Честито на всички именници    bouquet

Димитър ще бъде използвано и от нас , ако е писано. И двамата дядовци са Митковци и прадядовците , така че това е нещо като фамилно име. Въпреки че по ни се иска момиченце , но не се знае .

Благодаря ви много за подкрепата  Hug. В четвъртък вечерта съм на лекар и ще видим какво ще става. Иначе ми е много зле, от една седмица ми се гади , а от вчера започна и повръщането. Явно няма да ми се размине и този път.
А гаранция за  здраво дете никой лекар не може да даде при никакви обстоятелства. Но ще видим в моя случай на какво мнение ще е . Четох много противоречиви неща. Някой лекари са категорично за аборт, според други облъчването е толкова минимална доза ,че не може да се отрази на плода. На кого да вярваш  newsm78?!

А иначе по темата за разликата , колкото повече време минава , толкова по-трудно се решаваш, според мен . След като родих Ема бях веднага навита за второ, но щом направи двете години и ми се изпари желанието. Наистина става доста по-лесно и не ти се връща назад. Но наистина при всеки е различно.

Ох, много се смях с Миленката и с Писанка Joy. На мен пък много странно ми звучи пенис на български. Аз на Еми казвам ,че на момичетата е пише , а на момчетата пишка.

А записвате ли им бисерите ? Аз все се каня на Ема да ги запиша и все не стигам до това.

Данче , добре си го измислила  Peace  А за работата ,какво да ти кажа, за мен това никога не е било приоритет и някак си не вярвам , че човек може да има работа , която да го удовлетворява напълно. Аз винаги съм искала да работя това, само това съм кандидатствала , работя в едно от най-добрите училища в София .Много се забавлявам с децата, всеки ден ми е различен,  но чакам с нетърпение почивните дни и ваканциите Laughing. И бих работила нещо друго вече, но ме устройва работното време и това , че ще имам време за по-приятни неща.

# 283
Тина  Hug и аz 4етох малко иz немски сайтове. Тук никой не посъветва да се арбортира само zаради един рентген. Тук се твърди, 4е облъ4ването е по ниско, от колкото при един преzокеански полет  Shocked Пък и Щом ти е талкова лоШо, това е много добър zнак, 4е бремеността е стабилна  Hug Много силно Ще ти стискам палци и дано попаднеШ на компетентен лекар, на който да имаШ доверие  Hug

Забравих друг бисер на Милена. Иzлиzа мъжът ми от дуШа, Милена стои и го гледа, като интереса й е насо4ен към атрибута му, и накрая zаяви "Татко, пенисът виси"  Joy

Роди, хайде бе дуШа, стига си се губила  Hug

# 284
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Lieblingsstars-Thomas-u … 17-4-971-606-0-0/
Значи , Танче, смятай, че искам едно такова Томас-депо! Peace
20,98Е и 1200гр
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Lieblingsstars-Thomas-u … 85-4-971-606-0-0/ и едно такова Лайди от бебето подарък:) 4,69Е и 181 гр
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -970-1048-1049-0/ - 2 броя, 4,62Е общо и 40 гр

Общо: 30,29Е,  1 421гр
Танче, Това е моята поръчка!
Направих корекция като добавих последното и то х 2!
 Peace

За "рискованата" бременност исках да кажа, че е рисковано да оставиш нещата за след 30-те години, понеже много ечесто, особено при нашия начин на живот, след 30 се явяват проблеми - здравословни главно. И ако тогава започнеш едно лечение, което най-често отнема 3-5 години и на 35 си на никъде с децата.
 Rolling Eyes

Саш май е по-добре, бяхме в Пирогов, после в Инфекциозна, после пак Пирогов.
Утре отново го викат в Пирогов.

Тони обаче започна с тази "страшната кашлица" и този път мисля да се гръмна ако го повтори по този начин ooooh!

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 08:19 от Чаено момиче

Общи условия

Активация на акаунт