Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 859
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Деси, я ми кажи как ще разбереш кое от тези камиончета/колички ще ти пратят или ще е въпрос на каквото ти се падне?
Релсите на Лего - имате си влак, или вървят с нещо комплект?

Аги, незнам кое от тези коли/камиончета ще ми пратят, но аз нямам претенции, тъй като целта ми е да е от тази серия само. а Релсите са за влакчето, което имаме, аз съм много доволна от него. Тези специално дето поръчвам са 6 броя прави релси, че ние имаме доста от другите, те си бяха със самото влакче.

# 256
  • София
Ох, Аги, ужасна си! Като се "отплеснеш" и ме разплакваш! В работата шефчето ми е бременна, бъдеща Априлка при това, сега и ти с твоите приказки... Иска ми се бебе, но ми се иска пооо натам, имам план даже за 2011г да се започне и 2012г да се роди, април месец /абсолютно не заради зодията, просто заради опита/. Така. Това е моя план график, той разбира се включва, по-добър, ангажиран и отговорен мъж - това незнам нито как се прави, нито къде да го търся, трябва ми и работа, пари... пък тази финансова световна криза... Незнам... Пък ми се иска бебенце...
Така, четох много малко и не съм много в течение, опитвам се да избера играчки, за да се вместя в срока. Дано, който е бил болничък през седмицата вече е кукуряк. На Рени има ли й някой телефона да ми го прати, за да й звънна?
Питанка - нали до края на седмицата трябва да се пратят паричките на Смин, ако неуспея да го събера има ли смисъл да поствам избраните играчки? Танче, сигурно ти ще трябва да ми отговориш.

# 257
Добре утро  Sunglasses

Иленке, направо ме раzби с това рано ставане  Shocked  В колко ли Ще легнеШ дове4ера?  Mr. Green

Аги, не съм съгласна с теб, 4е една бременност след 30години е рискова  ooooh! Сори, ама това е глупост. 4е след 30 може би се zабременява по трудно, окей, но това дале4 не прави бремеността по трудна  Naughty И не zабравяй, 4е не вси4ки са среЩнали принца толкова рано  Naughty Аz бях на 26, когато се zапоzнах с мъжът ми, и бях оЩе студентка. Според мен не само е нормално първо да опоzнаеШ новия 4овек до себе си, да zаживеете zаедно и т.н., но и така е отговорно. Кел файда да zабременееШ преди 30, а на 31 год. да се раzвеждаШ, zаЩото си бърzала да имаШ деца  ooooh! Аz смятам, 4е улу4ихме идеалния момент да имаме дете, бяхме пътували доста, работихме в 4ужбина, мъжът ми беШе в мн. добра поzиция професионално, бяхме готови. Съжалявам оба4е, 4е нямаме второ дете с малка раzлика, но zнам 4е просто не беШе въzможно при нас. Не zнам коя от вас би се хванала с прородени деца в моята ситуация  Stop

Отивам да ви видя поръ4ките и по4вам да правя таблицата, после Ще ви покажа поръ4ките до сега zа да видите дали вси4ко е окей. Рали4ка, да, срока е днес, но ако утре рано сутринта ги даваШ неЩата съЩо не е проблем, тъй като аz дове4ера няма да съм пред компютъра и така или ина4е 4ак утре преди обяд Ще сметна вси4ко  Wink (това важи zа вси4ки, раzбира се  Wink )

Мис4е, а къЩата успяхте ли да я продадете?  newsm78 Моя приятелка от Варна, с която се поzнаваме ве4е 18 години, слу4айно живееШе в Ница (на 40км от нас) и постоянно псуваШе Францията. Роди бебето си там и 4 месеца по късно, преz февруари или март миналата година, се прибраха във Варна, уж zавинаги. Какво да ти кажа, то4но една година по късно се върнаха в така "оби4аната" Ница  ooooh!  Сега са там, двамата ба4кат, де4ко е на ясла (zаедно със синът на един наШ приятел, Варненец, навремето бяхме в една компания, светът е малък  Crazy ) и са много спокойни и доволни и лекувани от носталгията по Варна  Laughing Дано вие се адаптирате по добре  Hug  Hug  Hug

# 258
  • София
Аги, дано Саш се оправи бързо!

Иначе по повод романа ти и аз не съм съгласна с частта за след 30 години, но иначе думите ти са верни. Понякога и на мен ми се иска да бях родила по-рано второ и сега да е по-голямо и да мога да се отдам по-спокойно на работата. А сега винаги правя сметка как ще го взимам от градина, да не много късно и пр. и Милен все ми се кара, че как другите хора си взимали късно децата. Ако тръгна на работа, по-рано от 6 ч. няма да мога да го вземам, а ми се струва жалко да стои до толкова късно. С тоя мъж, който работи до 6.30-7 часа и се прибира не по-рано от 7.30 няма как - аз съм прибиращата децата. Но да не се отплесвам на тая тема.

# 259
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИТКО НА КАТЯ И НА МИТКО НА Ж,
КАКТО И ДА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕННИЦИ ПО АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА
!

Hug  bouquet Hug

Много сериозни теми сте подхванали!
Аз лично винаги съм искала две деца, с разлика 3-5 г.
И друг път съм се обеснявала защо - да не се повтарям.

Успех на всички бебемислещи и бебеправещи!!!!!
Peace

# 260
Да са ни живи и здрави трите Митета  Heart Eyes
Да са весели и щастливи, усмихнати и обичани  Hug

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 14:43 от Nadeto

# 261
и Дими на Галя съЩо   bouquet

# 262
Честито и от мен на всички именници,да са живи и здрави!

# 263
Рени, честит бебо и от мен! Да ти е жив и здрав и нека коликите ви бъдат спестени!
Един виц по тоя повод - родителите на двумесечно бебе се обръщат към Господ: - Господи, защо си измислил коликите?
Господ отговаря: - За да ви напомня, чеда мои, защо са измислени презервативите!

Честит Димитровден на всички празнуващи деца и възрастни! Моят дядо днес е именник, черпя от негово име, да ни е жив и здрав още дълги години!

МОето мнение за две деца го подозирате - все пак имам две, при това породени, при това даже смятам, че две деца се гледат по-лесно от едно (Иво на 11 месеца ми висеше по крака и ревеше, ако се опитвах да свърша нещо из къщи, Дани на 11 месеца ме заобикаля и ходи след брат си, за да се хили като пача на щуротиите му). За възрастта на майката - на мен ми е все едно другите на колко раждат  Mr. Green  Аз исках да имам две деца преди 30, преди да почна да се усъвършенствам в кариерата и за да мога след няколко години да съм изличила от съзнанието си бебешкия период. Исках и да са породени, за да може всичко да мине наведнъж, а не таман да науча едното да говори, да ходи на гърне и да спи по цяла нощ и да почна пак всичко отначало с второто. Целите ми са абсолютно изпълнени, така че съм доволна. А и моите деца се обичат, търсят се, а ревността е в границите на нормалния минимум (трябва лупа, за да я забележиш)

Татянче, моята поръчка ще бъде утре сутрин, защото от единия на втория на третия компютър (ненадейно се озовах в Пловдив вчера Crazy ) и линковете ми с играчките са изостанали някъде.

# 264

Един виц по тоя повод - родителите на двумесечно бебе се обръщат към Господ: - Господи, защо си измислил коликите?
Господ отговаря: - За да ви напомня, чеда мои, защо са измислени презервативите!

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 265
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
поръчката - довечера по-късно  Peace

# 266
 Hug
Аз не знам дали съм за пример по отношение на създаването на семейство. С Марин бяхме заедно 3 месеца (преди това сме били добри приятели доста години, да поясня  Laughing), забременях докато бяхме на море (Тина, там, на морето се качих на един банан и една чехкиня ми спука реброто под водата, след което си правих рентгенова снимка без да знам, че съм бременна, след това още месец дивях по дискотеки, алкохол, дим....пък родих здрава писана, затова горе главата, всичко с бебето ще е наред  Hug), след това решихме да правим дом, едновременно с това се дипломирах и търсех работа.....малко отзад напред тръгнахме, сега може би трябва да плануваме и сватба   Laughing, за да завършим пътя. В началото много исках второ дете, сега започвам да се замислям. Яна точно започна да става човек, намерих хубава работа, трупам опит, правим си планове за големи покупки, благодарение на парите, които и двамата взимаме. Някак си не искам да развалям това с едно бебе, не че едно бебе мооже въобще да развали нещо, то само хубави емоции носи. Но за първи път се чувствам уверена и самостоятелна и можеща да контролирам нещата и живота си. Та затова бебето ни ще почака. Въпреки че Яна все говори как на мама в корема има бебе и какви малки бодита ще му купуваме  Crazy О не помня дали ви разказвах, вървим си по улиците и тя започва да вика - от на тати пишката излизат бебетаааа Joy И хората  Shocked Joy В яслата доста интересни неща си говорят Crazy Та така с моето мнение за второто дете.

Татянка, малко помощ  Flutter След като съм само аз с поръчка от третия сайт, колко ще ми струва доставката на къщата(http://www.spielzeug-world.de/playmobil-4145-mein-mitnehmpuppenhaus-p-1418.html)? 18 евро ли, и ако поръчам още нещо от там пак ли ще остане толкова? И такава къща има ли в първия сайт?

Честит имен ден на всички празнуващи  - малки и големи  Hug

Аги, майка ми го изкара този вирус с повръщане и разстройство за 1 ден. Дано и на Саш му мине бързо  Grinning

# 267
Нуни, толкова свежо и уверено звучиш, че човек като чете ще каже, че това е живот мечта  Hug Много искрено се радвам на успаха ти   bouquet

# 268
О не помня дали ви разказвах, вървим си по улиците и тя започва да вика - от на тати пишката излизат бебетаааа Joy И хората  Shocked Joy В яслата доста интересни неща си говорят Crazy

А не, Ще падна  Joy  Joy  Joy Голяма скица  Heart Eyes
Пред къЩата ни пасят коне, и един ден Милена вика силно "Тате виж, кон4ето има пенис"  Embarassed ...и в съЩия момент минава един съсед с ку4ето си и 4у вси4ко  Mr. Green

Таксата zа доставка е 18?, неzависимо от брой артикули. Ако се вклю4ат оЩе моми4ета, Ще можете да се раzделите раzходите по доставката....не zнам какво стана, нали то4но zа тоzи сайт имаШе най много желаеЩи при гласуването?  newsm78  В другия сайт нямат въобЩе Плеймобил  Sad

# 269
Наде, свежо свежо, ма само аз си знам на моменти какво ми е Laughing Важното е да сме здрави, всичко останало можем и сами да го постигнем Peace

Татянски, ОК, тогава след малко ще си кажа окончателната поръчка, ще добавя още нещо освен колибата  Laughing
А Миленката с тоя пенис  hahaha hahaha много научо се изказва  детето, браво. Яна по-просташки го раздава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт