Релсите на Лего - имате си влак, или вървят с нещо комплект?

Сори, ама това е глупост. 4е след 30 може би се zабременява по трудно, окей, но това дале4 не прави бремеността по трудна
И не zабравяй, 4е не вси4ки са среЩнали принца толкова рано
Аz бях на 26, когато се zапоzнах с мъжът ми, и бях оЩе студентка. Според мен не само е нормално първо да опоzнаеШ новия 4овек до себе си, да zаживеете zаедно и т.н., но и така е отговорно. Кел файда да zабременееШ преди 30, а на 31 год. да се раzвеждаШ, zаЩото си бърzала да имаШ деца
Аz смятам, 4е улу4ихме идеалния момент да имаме дете, бяхме пътували доста, работихме в 4ужбина, мъжът ми беШе в мн. добра поzиция професионално, бяхме готови. Съжалявам оба4е, 4е нямаме второ дете с малка раzлика, но zнам 4е просто не беШе въzможно при нас. Не zнам коя от вас би се хванала с прородени деца в моята ситуация 
(това важи zа вси4ки, раzбира се
)
Моя приятелка от Варна, с която се поzнаваме ве4е 18 години, слу4айно живееШе в Ница (на 40км от нас) и постоянно псуваШе Францията. Роди бебето си там и 4 месеца по късно, преz февруари или март миналата година, се прибраха във Варна, уж zавинаги. Какво да ти кажа, то4но една година по късно се върнаха в така "оби4аната" Ница
Сега са там, двамата ба4кат, де4ко е на ясла (zаедно със синът на един наШ приятел, Варненец, навремето бяхме в една компания, светът е малък
) и са много спокойни и доволни и лекувани от носталгията по Варна

) и линковете ми с играчките са изостанали някъде.

), след това решихме да правим дом, едновременно с това се дипломирах и търсех работа.....малко отзад напред тръгнахме, сега може би трябва да плануваме и сватба
О не помня дали ви разказвах, вървим си по улиците и тя започва да вика - от на тати пишката излизат бебетаааа
И хората
В яслата доста интересни неща си говорят
Та така с моето мнение за второто дете.
След като съм само аз с поръчка от третия сайт, колко ще ми струва доставката на къщата(http://www.spielzeug-world.de/playmobil-4145-mein-mitnehmpuppenhaus-p-1418.html)? 18 евро ли, и ако поръчам още нещо от там пак ли ще остане толкова? И такава къща има ли в първия сайт? 
И хората
В яслата доста интересни неща си говорят
Голяма скица
В другия сайт нямат въобЩе Плеймобил

много научо се изказва детето, браво. Яна по-просташки го раздава