Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 921
  • 945
  •   1
Отговори
# 810
Записвам се.
През 2007 родих първото си дете в Окръжна б-ца при д-р Балтаджиева.
Сега пак съм бременна, и си търся лекар по ЗК.
Бихте ли ми препоръчали( но без да споменавате д-р Елка Георгиева.)

За водене на ЖК ли?
Тук момичетата, които живеят около ОБ препоръчваха д-р Папукчиев от 25-та поликлиника.
И мен него ми препоръчаха.
Не живея около окръжна, но там раждах, заради лекарката.
Благодаря много.  bouquet  
petenceto_20 на мен ми дадоха Кал на 4-тият ден и тя не искаше да суче.
И до сега се терзая заради това.
Аз бях със секцио.
Обаче персонала е изграден от професионалисти и са много любезни.
Една приятелка ще ражда в края на месец август и каза, че в родилното се готвят за голям ремонт края на септември.
Това малко ме притесни, понеже, моят термин е април и се чудя, дали ще са готови до тогава.
Имате ли повече инфо по случая?

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 12:46 от sladkish4e

# 811
  • София
Записвам се.
През 2007 родих първото си дете в Окръжна б-ца при д-р Балтаджиева.
Сега пак съм бременна, и си търся лекар по ЗК.
Бихте ли ми препоръчали( но без да споменавате д-р Елка Георгиева.)

За водене на ЖК ли?
Тук момичетата, които живеят около ОБ препоръчваха д-р Папукчиев от 25-та поликлиника.
И мен него ми препоръчаха.
Не живея около окръжна, но там раждах, заради лекарката.
Благодаря много.  bouquet  
petenceto_20 на мен ми дадоха Кал на 4-тият ден и тя не искаше да суче.
И до сега се терзая заради това.
Аз бях със секцио.
Обаче персонала е изграден от професионалисти и са много любезни.
Една приятелка ще ражда в края на месец август и каза, че в родилното се готвят за голям ремонт края на септември.
Това малко ме притесни, понеже, моят термин е април и се чудя, дали ще са готови до тогава.
Имате ли повече инфо по случая?

Върни се назад в темата, говорили сме много за ремонта.
Ще започне на 1 октомври и ще продължи евентуално до Нова година.

# 812
nana77 нямам време да се връщам в темите.Сядам максимум за 30 минути пре компа, докато детето спи и гледам набързо да прегледам каквото мога.
Благодаря, че  ми разясни.Дано е само до Нова година.

# 813
  • София
nana77 нямам време да се връщам в темите.Сядам максимум за 30 минути пре компа, докато детето спи и гледам набързо да прегледам каквото мога.
Благодаря, че  ми разясни.Дано е само до Нова година.

Дори да има някакво забавяне, април 2010 е изключително далеч, за да се проточи толкова много.

# 814
Записвам се да  ми е по-лесно да следя темата, пък по натам живот и здраве може да задавам и въпроси! Sunglasses

# 815
момичета аз разбрах че трябва да си занеса дрехи за бебето да го облекат с наши дрехи там.

# 816
момичета аз разбрах че трябва да си занеса дрехи за бебето да го облекат с наши дрехи там.

Не знам от къде си го разбрала , аз като раждах там не искаха дрехи обличаха ги с техни. За бебето искаха само памперси и мокри кърпички.

# 817
  • София

Да, ама за изписването  Joy

# 818
момичета искам да ви питам как стоят нещата със свиждането може ли да изляза да се видя за малко с близките си или да си купя нещо и ако да бебчето къде ще е през това време

# 819
ar4ita бебето ти ще е там, където си го оставила  Joy най-добре в легълцето,  Wink докато ти си в магазина, тоалетната или коридора.

За свиждането няма проблеми - в моята стая се изреди цялата рода на едното момиче... Crazy Crazy Crazy Можеш да излизаш в коридора, но ако имаш "желание и сили" ще отидеш и до "Ена"та.  Mr. Green

# 820
ar4ita бебето ти ще е там, където си го оставила  Joy най-добре в легълцето,  Wink докато ти си в магазина, тоалетната или коридора.

За свиждането няма проблеми - в моята стая се изреди цялата рода на едното момиче... Crazy Crazy Crazy Можеш да излизаш в коридора, но ако имаш "желание и сили" ще отидеш и до "Ена"та.  Mr. Green

Именно получих Дежа Вю  hahaha

# 821
е как ще го оставя самичко милото

# 822
Трудно ще го оставиш, но още по-трудно ще ти е да не задоволиш физиологичните си нужди поне...остави роднините в коридора или ходенето до магазина.  Mr. Green

А и то в налатото само спи и се буди за папкане - вярвай ми.  Grinning

# 823
аз съм далеч от мисълта да правя панаири но поне таткото,майка а може би и някоя приятелка ако дойде а сасаnо,четох нещо скоро от теб но не помня какво-нещо имаше разочарования от ОБ-би ли споделила

# 824
  • София
е как ще го оставя самичко милото

Нищо му няма. Още не може да става  Grinning А и в стаята има други майки - никога не се е случвало да не наглеждат чуждото чадо, докато майка му излезе да си купи нещо.

За влизането - по принцип зависи от дежурния лекар. Не всички разрешават да се влиза.

Общи условия

Активация на акаунт