Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 701
  • 945
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честита Баба Марта! Много щастие, здраве и любов!

# 226
ВЕРОНИКА е от родилното, АМ дават акушерките от неонатологията, нещо си се пообъркала, тя Вероника много обича да помага на майките Winkно срещу какво ли, а и нищо не разбира, за бебето са компетентни акушерките от неонатологията и обясняват всичко

# 227
  • София
ВЕРОНИКА е от родилното, АМ дават акушерките от неонатологията, нещо си се пообъркала, тя Вероника много обича да помага на майките Winkно срещу какво ли, а и нищо не разбира, за бебето са компетентни акушерките от неонатологията и обясняват всичко

Много добре знаем откъде е Вероника. Благодаря за обяснението.
Акушерките от неонатологията обясняват, когато ги питаш. Особено някои.  Mr. Green
Междудругото не познавам лично Вероника и не знам какво разбира, ма твоят пост малко ми прилича на злобно съскане без покритие. Дай някакви аргументи.

# 228
По-важно е, че са компетентни и професионалисти, мойто бебче беше в кувьоз две седмици, изписаха ни здравички и със съвети за по-нататъшни грижи. Неонатологията е много чиста, имат нови кувьози, нови дрешки за бебчетата, много е подредено и организирано. Помагаха ми при закърмянето, акушерката стоеше до мен. Отделението не е ремонтирано, но е много приятно и чисто и най-важното е че и лекарите и акушерките са много добри.

# 229
  • София
По-важно е, че са компетентни и професионалисти, мойто бебче беше в кувьоз две седмици, изписаха ни здравички и със съвети за по-нататъшни грижи. Неонатологията е много чиста, имат нови кувьози, нови дрешки за бебчетата, много е подредено и организирано. Помагаха ми при закърмянето, акушерката стоеше до мен. Отделението не е ремонтирано, но е много приятно и чисто и най-важното е че и лекарите и акушерките са много добри.

Мда, а съвсем скоро и отделението ще е основно ремонтирано.  Laughing

# 230
за избор на екип се заплаща 550 лв. на касата на болницата преди изписване, влиза всичко, и екип и упойката, независимо дали е нормално раждане или секцио.

# 231
явно си запозната, кога ще е ремонта, че една приятелка ще ражда там, но при Димитров, отзиви за него?

# 232
  • София
явно си запозната, кога ще е ремонта, че една приятелка ще ражда там, но при Димитров, отзиви за него?

Писах вече обстойно за ремонта. Върни се назад в темата, ще видиш къде съм писала.
Колкото до Димитров - моята информация от твърде достоверен източник е, че този лекар не работи вече там.
Освен, ако не е дошъл друг със същото име.
Ако говорим за един и същ д-р Димитров- едър чернокос мъж - изключително груб и арогантен тип - мне, не мисля, че е добър лекар. Не бих родила при него.

# 233
интересно откъде имаш толкова точна информация за всички лекари там, толкова добре ли ги познаваш и откъде? или някой ти  я дава?

# 234
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Аз  също смея да твърдя,че са компетентни....вижте сега... всеки ще намери кусури,това е ясно,но когато всичко свърши добре ...смятам,че няма за какво толкова да се кахърите... Peace Не като в частна клиника..това е ясно,но аз лично съм доволна!

# 235
  • София
интересно откъде имаш толкова точна информация за всички лекари там, толкова добре ли ги познаваш и откъде? или някой ти  я дава?

ХАхаха никой не си издава източниците на информация  Mr. Green
Но мога да те уверя, че имам много добър поглед върху работата на отделението и лекарите.
Освен това съм лежала във въпросното отделение като бременна и после родих там. Така че мисля, че това е достатъчно.

# 236
няма лошо по принцип, щом си доволна от Краси Wink препоръчвай си я, но не мисля, че трябва да даваш лоши оценки за останалите лекари, все пак доколкото разбирам си раждала при Жекова, останалите не вярвам, че ги познаваш толкова добре. Ако забелязваш, аз също препоръчвам Окръжна, но не давам толкова категорични и отрицателни оценки за останалия персонал. Екипа не се състои от един човек, освен акушер гинеколога, много голямо участие вземат и акушерки и санитари и т.н. Просто съвет, не се засягай Simple Smile

# 237
MaMinKa33, Нана препоръчва и доста други лекари от родилното.
Благодарение на нея наемерих своя лекар д-р Ели Дачева. А пък и тя е човекът, който ни дава наистина актуално инфо от първа ръка.

# 238
  • София
няма лошо по принцип, щом си доволна от Краси Wink препоръчвай си я, но не мисля, че трябва да даваш лоши оценки за останалите лекари, все пак доколкото разбирам си раждала при Жекова, останалите не вярвам, че ги познаваш толкова добре. Ако забелязваш, аз също препоръчвам Окръжна, но не давам толкова категорични и отрицателни оценки за останалия персонал. Екипа не се състои от един човек, освен акушер гинеколога, много голямо участие вземат и акушерки и санитари и т.н. Просто съвет, не се засягай Simple Smile

Абе момиче, ти мислиш ли, че ще си позволя да говоря нещо за някого без наистина да имам поглед и аргументи?
Ако задната ти мисъл е, че правя реклама на Краси и плюя другите лекари, за да ходят жените при нея - ще ти кажа едно нещо - тя и без това е претоварена, за да й търся аз пациентки. А и още не ме е наела за личен PR.
Ти си вярвай в каквото искаш. Момичетата тук от доста време са се убедили, че 99,9 процента от нещата, които съм написала са се сбъднали или потвърдили по един или друг начин.
За съжаление в България има много кадърни, но и много некадърни лекари. И тук е мястото, където можем да споделим мненията си - било то положителни или отрицателни - за да има информация. А тя е злато!
Повече няма да обсъждам неща, които не са ничия работа.
Ако искаш вярвай, ако искаш недей.

# 239
Абе момиче, ти мислиш ли, че ще си позволя да говоря нещо за някого без наистина да имам поглед и аргументи?
 Абе  момиче, имах предвид следното:"Екипа не се състои от един човек, освен акушер гинеколога, много голямо участие вземат и акушерки и санитари и т.н."
 Акушер гинеколога води раждането с акушерка в родилна зала, после идват акушерки в родилно и неонатология, неонатолози. Не е ли важно ако не дай си боже бебчето има проблеми да се знае, че може да се разчита и на неонатолозите. Преди да родя в Окръжна, се поинтересувах предимно за мнение за неонатологията, защото това бе по-важно за мен.

Общи условия

Активация на акаунт