Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 548
  • 945
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мдааааа, така е винаги, когато един човек приема професията си не само като работа  Wink

# 496
  • София
Привет момичета  Hug
Честото на новите мами   bouquet
Аз тъкмо успях да се ориентирам на към ОБ и сега с този ремонт направо ме закопахте  Sad Предполагам 100% септември когато е моя ред ще е в пълния си разгар  Crazy
В този ред на мисли, при условие, че има ремонт въпросните лекари ще израждат ли някъде другаде или "метат бара и заключват"  докато приключи Mr. Green Идеята ми е да се запиша евентуално при Жекова ако ще изражда другаде  newsm78

# 497
  • София
Привет момичета  Hug
Честото на новите мами   bouquet
Аз тъкмо успях да се ориентирам на към ОБ и сега с този ремонт направо ме закопахте  Sad Предполагам 100% септември когато е моя ред ще е в пълния си разгар  Crazy
В този ред на мисли, при условие, че има ремонт въпросните лекари ще израждат ли някъде другаде или "метат бара и заключват"  докато приключи Mr. Green Идеята ми е да се запиша евентуално при Жекова ако ще изражда другаде  newsm78

За момента все още няма информация кога ще започне прословутия ремонт. Като има, ще пиша да се ориентирате. Принципно Жекова не изражда другаде.

# 498
  • София
nana77 благодаря ти душа  Hug Аз ще се поинтересувам евентуално към четвъртък, че малко ми е лудничка сега  Crazy Но като чета какви хубави неща пишете за там и като знам, че и аз съм през 2 блока  Wink натам клонят нещата. Единственото което ме притеснява да не влезна в 9тия и да ми сервират "почваме ремонт", че тогава ще се чудя къде да ходя. Някак не ми се ще да ида "наслуки"  Confused

# 499
  • София
Ами за съжаление за момента няма информация. Принципно Жекова каза - началото на септември ще започне. Ама това само Господ и тези, дето управляват болницата знаят дали ще стане.  Mr. Green

# 500
  • София
nana77 извинявай че те заливам с въпроси, но случайно да имаш някакъв телефон за записване на часове или регистратура, че сайта им явно отдавна не работи ...

# 501
  • София
nana77 извинявай че те заливам с въпроси, но случайно да имаш някакъв телефон за записване на часове или регистратура, че сайта им явно отдавна не работи ...

Сайтът им работи, но там часове няма. Отиваш в родилно отделение между 12 и 14 часа всеки ден и търсиш д-р Красимира Жекова. Понякога се налага да почакаш, понякога идва веднага. Зависи от деня и ражданията.  Wink Иначе нейният телефон е 0888 92 93 89

# 502
  • София
nana77 мерси много  Hug направо там ще отида.
А какъв им е сайта, защото този който аз намирам от Google не работи  newsm78

# 503
Да, насистина, какъв е сайта? Този е закрит, така показва.

# 504
  • София
Да, насистина, какъв е сайта? Този е закрит, така показва.

Явно няма сайт в момента.

# 505
Я, никой ли не е родил още? Wink
За съжаление не . Четири момичета сме в очакване от нашата тема ( които ще раждат в Окръжна де) ама цък не щат да излизат тези бебчета и това е  Crazy
Всичките момичета,  от нашият отчетен подфорум ,които бяха избрали Окръжна, родиха вече... без мен Sad
Да са им живи и здрави дечицата на Вайза, Идар, Лианка, Таняб, Мадам Стасита, Славаа... newsm51
Както е модерно при Майските майчета и аз преносвам и вече започвам да се изнервям. Много им се натрупахме преносващи newsm78, не знам съвпадение ли е, що ли? Дано да е скоро, стискайте палци.
Специални благодарности на Нана77, която ми предостави много полезна информация и ме ориентира. smile3525
Дано се похваля в най-скоро време... fingerscrossed

# 506
  • София
Няма защо, Дени!
Видях в отчетната ви, че отиваш да раждаш! Стискам ти палци и да се похвалиш!

# 507
Здравейте момичета на 22 май родих едно рекрасно момиченце в Окръжна болница. С две ръце гласувам ЗА раждане там ако все още някой се чуди. Персонала е страхотен , е има и някои не толкова, ама на фона на другите не се забелязват.

# 508
  • София
Охооооо вие сте вече вкъщи  Grinning Честита ти Рая и тук! Много да те усмихва!  Hug

# 509
Охооооо вие сте вече вкъщи  Grinning Честита ти Рая и тук! Много да те усмихва!  Hug

Благодаря ти  Hug . Нас още вчера ни изписаха ама имах нужда от почивка  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт