Нерви

• 5 557
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
По - нервна, в никакъв случай. Имаше две ситуации, които ми подействаха нервно, но то без хич не може. Като цяло си изкарах спокойна бременност.

# 16
И двете ми бременности бяха спокойни ,ведри и щастливи Mr. GreenДо тук обаче бях със спокойствието ,защото и двата пъти изпадах в една следродилна депресияяяяяяяяяя ooooh!Добре,че тези "нервни отклонения"не ме държаха дълго.Пожелава ти едно  е  розово бебешорче  bouquet

# 17
Няма лек  Laughing. Всъщност има един, но той може след 9-тия месец - раждане му викат.  bouquet
Аз плачех за всичко, е мина ми вече, и на теб ще ти мине, близките ти трябва да проявят разбиране.

# 18
И аз бях от нервните,но като родиш и видиш малкото англече
всичко ще е ОК Hug

# 19
Поговори за това с лекаря си, може и да има някакво решение. Аз бях много щастлива бременна. Мила и добра. Но след това....съжалявам, че някой не ми каза да поговоря с лекаря си колко зле се чувствам след първото раждане. След второто нямаше никаква тъга, освен по голямата ми дъщеря, когато е била 3 годишна Joy глупости! Така или иначе, поговори с лекар.

# 20
Нормално е дължи се на  хормоните   Whistling  .И аз бях на моменти нервна и избухлива но по добре  си пести нервите за след това Mr. Green

# 21
С първата си бременност бях самото олимпийско спокойствие,обаче сегааааа....на моменти направо smile3511.''Виновникът'' почти във всички случаи е бъдещия батко Mr. Green,иначе за щяло и нещяло не се тровя(засега... Rolling Eyes),както и на таткото или който и да е друг ''невинен'' Laughing .

# 22
  • Стара Загора
Аз бях много спокойна и през двете бременности

# 23
Не бях от нервните,обаче всичко беше в състояние да ме разплаче

# 24
Аз бях поуспокоена дори и от преди. Само два или три пъти съм си изпускала нервите и съм се нервирала въобще. Бях с идеята, че е важно аз и детето да сме добре и нищо не можеше да ме изкара извън нерви, ако ще и стените да падат.
Състоянието ти е естествено, като се има предвид хормоните и все пак опитай се да се успокоиш, защото иначе вредиш на себе си и на бебето. После ще се смееш като си спомниш за какво си се изнервила.

# 25
Много нерви строших................ и продължавам май    Tired Tired Tired

# 26
Аз по природа съм голям нервак и лесно паля, обаче през бременността нещо се мобилизирах и не ми пукаше от нищо. В името на бебчето реших, че няма смисъл да се ядосвам за неща, които не мога да променя.
Но пък за сметка на това станах много чувствителна на тема бебета. Що сълзи изревах. Само да видех някой репортаж по телевизията за домове за сираци или изоставено бебче и сълзите сами тръгваха. Затова и спрях да гледам телевизия и по-сантиментални филми.

# 27
Нормално е Simple Smile

# 28
Не се шашкай  Simple Smile в колко още настроения ще изпадаш ....
Ще мине !

# 29
  • България
Всичко се дължи на хормоните.Аз каква бях като бременна-постоянно плачех,бях нервна и избухлива,незнам как са ме търпяли хората около мен.Но всичко отминава така че спокойно Peace

Общи условия

Активация на акаунт