Има ли майки от квартал Витоша?

• 46 909
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме на улица Иван Радоев има ли и други майки наоколо

Има, има  yes

# 241
о най -накрая включване в тази тема,последно време хич не е активна , а на пролет се надявам да има с кой да правим разходки

# 242
Ами от много време не я бях поглеждала, защото преди все надничах, но никой не пишеше. Драсни лично като излезеш в майчинство да се разхождаме заедно Simple Smile

# 243
о непременно

# 244
  • София
и на мен драсни Grinning

# 245
Здравейте мили мамита   Simple Smile !
И аз се включвам в темата,от 1 год живея в този квартал и се възмущавам като вас . Ще се радвам да се запознаем. Аз живея на ул. Чавдар Мутафов и се казвам Людмила.

# 246
Привет Людмила Simple Smile

# 247
Здравейте майчета,най-сетне и по-тази тема има раздвижване  Laughing
трябва да станем по активни ,че скоро идва пролет и ще е време за разходки,а в този квартал не знам дали има много места за това.
Аз да попитам по-опитните майки къде изобщо разхождате децата?

# 248
Аз просто връткам по улиците.Днес се оказа че в блокчето до нас има друго бебе и ходихме до парти центъра, където намерихме 5-6 майки с колички.

# 249
До колкото разбрах вече веднъж майките от квартала са се обръщали към господари на ефира и явно успех никакъв,аз ви предлагам обаче пак да се обърнем към тях - ако  се даде достатъчно гласност мисля че все някой ще си даде зор да направи нещо,пък и като гледам вече сме повече и може да ни обърнат повече внимание,може и към бтв репортерите да се обърнем.Според мен единствения начин да се постигне нещо е като се направи публичен проблем,

# 250
  • София
По улиците се разхождаме  Grinning Аз съм на Ѝордан Стубел.

# 251
Здравейте и от мен. Съгласна съм,че трябва да се покажем по някоя медия заедно с кореспонденцията до кмета,да сме повечко.Незнам дали ще можете да ме изчакате да се присъединя физически  Simple Smile към вас ,а това ще стане към м.юни (ако преди това не ми дойдете на гости),имам гадна бременност с контракции и трябва повечко да лежа. От самото начало съм в  болнични.Ще се радвам да се видим  Simple Smile 

# 252
Не ви знам имената все още,и затова мили мамчета казвам ви чао за днес. Хубава вечер  Grinning . До утре от мен

# 253
искате ли да направим Мартенско парти? аз мога да правя мартенички и май позновам 2 баби и поне 2 майки от кръгчетата които правим преди обяд??? newsm78 bg newsm57 newsm57 newsm57

# 254

Общи условия

Активация на акаунт