Има ли майки от квартал Витоша?

• 47 154
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
Дали на лични се уговаряте или няма организация не мога да разбера. Нови допълнения не приемате ли  Confused

# 106
Неели, приемаме, ама нищо не сме се уговорили  Rolling Eyes Явно не са влизали дамите, а и някои са на море  Laughing Ако искаш пусни ми на лични едно телефонче и ако се разберем нещо ще ти звънна. Ако пък искаш дай направо ние да си чукнем среща, а другите сами ще дойдат  Joy Ако искаш утре към 11.00  newsm78

# 107
Аз съм free of charge тази седмица  Mr. Green тъй че все едно ме няма. Катето заминава за Гърция с майка ми и баща ми  Grinning

# 108
  • София
Тука сме сиииии Grinning

# 109
И аз да се запиша при вас, че скоро ще се местим.
Сега живеем в Надежда и въпреки, че е "по-лош" квартал има два парка и по-добра инфраструктура.
Като се събрахме с моя мъж(преди 10 години) той ме успокои, че кварталът ще се оправи, но уви не е мръднал. С вас съм за всички петиции и протести, ще им се незнае Crossing Arms

# 110
Welcome  Hug Сигурна съм, че и с твоята помощ, ще се поразмърдат нещата  Simple Smile

# 111
zdraveite mami ot vito6a mnogo se radvam 4e si imame temi4ka i az sym ot tozi kvartal mnogo 6te se radvam da se zapoznaem nie sme na 5 meseca i polovina ama lqtoto bqhme s tatkoto v komandirovka v smolqn i be6e dobre sega se zavyrnahme i nie hodim do studenski grad 4e sme na ul.bratq 4akrin i sme po blizi4ko do plo6tatkata zad marsiliqta bqhme se zapoznali s razni mami tam ama te se iznasqt ot studenski grad mnogo 6te se radvam da se vidim iz4etoh cqlata tema i sega 6te pi6a jalba na virtualnoto delovodstvo .ptiqten vi den i ve4e redovno 6te sledq temata i mai dokolkoto razbrah o6te si nqmame plo6tatka gledah reportaja po gospodari na efira togava bqh bremenna i mnogo se zaradvah 4e obe6taha na prolet ama mai ni6to ne e stanalo

# 112
zdravey Nesi Simple Smile
Dano da ima effect ot tezi nashi zhalbi  Rolling Eyes
Nie hodim kude na parka pred UNSS, kude do zooparka, a sega kato pravqt edni remonti v stud.grad ve4e dignah rutse. Obikalqme ulicite kato shmatki s malkata, daje dnes kato mina konsultaciqta pri lekarkata stignahme i do Dianabad  Crazy
Haide nqkoi den da se ugovorim poveche maiki za edna zadrujna razhodka   Hug Da vidim maimunkite naprimer ?

# 113
Всичко е чудесно, но защо не пишете на кирилица Rolling Eyes

# 114
Опс, извинете. Това съвсем го забравих  Embarassed
Да превеждам ли  Rolling Eyes

# 115
ами може ние често годим да гледаме маймунките като идват приятелки с децата поне това ние предимството че си имаме зоопарк то май днеска е последно хубаво времето и утре и другиден се разваляло но после щяло да е хубаво до края на месеца пък и сега нали  има 4 почивни дни и мислим да ходим до хисаря малко на почивка така че може да се разберем нещо за другата седмица

# 116
ps. и ние вчера ходихме на кнсултация в дианабад при кой лекар сте ние сме при тодорова Simple Smile

# 117
Nesi, нашата лекарка е в Студентска п-ка. Исках да кажа, че след това ходихме и до Дианабад  Simple Smile
То и ние почивните дни ще мръднем към моренцето малко, така, че за другата седмица е супер  Grinning

# 118
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428917.0;all я каква тема имало Whistling

Nesi, нашата лекарка е в Студентска п-ка.
При коя сте?

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 21:59 от Дуци

# 119
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428917.0;all я каква тема имало Whistling

Nesi, нашата лекарка е в Студентска п-ка.
При коя сте?

Иванова  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт