Има ли майки от квартал Витоша?

• 47 144
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Petence, грешката е моя. Трябваше да сложа "весела" в кавички. Имах предвид именно, че звучи като нещо, за което трябва да се подаде сигнал. Благодаря ти, че си го направила.

# 91
chickadee, ясно  Wink Hug  Ако имаш време може да се присъединиш към някоя от нашите срещички да се запознаеем. А за сигнала - дано даде все пак резултат  Rolling Eyes

# 92
Мерси за поканата  Hug Следващия път ще опитам да се присъединя. Моята девойка е само на 5 месеца и досега с режимите бяхме много зле, та всякакво планиране ми беше невъзможно. Надявам се от тук нататък да мога да се включвам по-активно.

# 93
Здравейте!
Попаднах на тази темичка, търсейки дали няма да открия случайно някъде детска кухня в района, даже и частна да е.. Confused Ама май искам прекалено много, то няма една пейка..
И аз съм във Витоша на Могилата и ще се радвам да се присъединим с малката към групичката ви и да се запознаем Simple Smile  До преди няколко дена се върнахме от дълго гости при бабите, свикнахме по цял ден да сме навън, и сега като си дойдохме се чудим накъде да ходим.
Ще се организира ли нова среща?  Party

# 94
Неели за кухня аз ползвам на мама Люси-Студенски град бл 58 в магазина "дон бонбон".За разходките си е тъпо без кола освен ако имаш желание да "закалиш" детето с прашуляка от строежите и колите.Често ходя или в Зоопарка или Южния парк,а да и в Студенски град зад Марсилията има  общинска градинка с катерушки За съжаление друго не се сещам Confused

# 95
  • София
Ние пък ходим на детска площадка на Семинарията - там има 2 и на Хемус.
За среща ще се съберем само главната организаторка да се появи Wink

# 96
Ако имаш предвид мен - в неделя се връщам и още в понеделник може да организираме нещо  Wink

Давайте предложение по кое време да е, мястото е лесно, щото няма много  Joy На мен ми е удобно между 10 и 13 и после след 17 часа. Вие как сте? Новите мами - заповядайте на сладка раздумка  Hug

Нели, за кухня може да си поръчаш и такава дето ти я носят вкъщи. Гнидка ще ти даде повече подробности като се включи, че тя  е ползвала.

# 97
Петенце, тези сайтове на кухните с доставка, които съм разглеждала, все пише, че са за деца от годинка нагоре. А ние сме на 10м  Sad Тази на мама Люси ми се вижда далечко.
Днес ходих да питам в една детска градина, от там ми казаха, че септември ще се отваря пункт до бл.14 някъде. Тези дни лично ще проверя тази работа на място Simple Smile Дано е така  Praynig
А за срещата и двата варианта са добри, даже следобеда като че ли е по-добре - майсторите си заминават и е по-малко прашно. Уж  newsm78

# 98
  • София
ей и аз искам на среща но ще се връщам в софия понеделник след обяд  Sad
neeli : пробвала съм всички детски кухни и моето лично мнение а и на майките около мен е че държавната е най-качествено освен това и най-изгодно, доставка до вкъщи всички имат.сега държавната е в отпуск и ползвам мама люси - също е добра, има и доставка. за възрастта - по важно е с какво си захранила а не колко е голяма бебка(момиченце е нали?)
QWERTYASD : а ти как ходиш до семинарията и до хемус? не с автобуса нали???
petenceto : затъжила съм се за вас, непременно ще звънна като се приберем

# 99
Ехооо къде сте?  Темичката много затихна.. 
Micra, май всички, включително и организаторът са излезли в отпуск  Mr. Green
Много е скучно така  Naughty

# 100
  • София
Утре сутрин мислим да ходим до зоопарка, който иска е добре дошъл Hug

# 101
Чудесно  Mr. Green  Ние току що се върнахме оттам. Ако имаше поне място на срещата, можеше и да се видим и запознаем  Laughing  bouquet

# 102
  • София
а какво ще кажете за петъчно кафенце утре?10,30? има ли навити?

# 103
Аз съм за  Peace на кое кафенце?
Днес направихме голяма разходка- ходихме до Марсилията, а на връщане минахме по друг път и ако не бяхме толкова криви щеше да разгледаме Вис Виталис. Че като съм с мъжо 'все бързаме'  Laughing

# 104
Тук съм, ама програмата миналата седмица беше тежка  Mr. Green

Ходихте ли на кафенце в петък? Аз не можаш, че водих децата и племенника до Южния парк, но ако искате за другата седмица съм готова  Hug Само ще проверя дали наш'то кафе работи, ако не ще идем до бистрото. Казвайте само ден и час  Peace

Общи условия

Активация на акаунт