Има ли майки от квартал Витоша?

• 46 907
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
В момента съм в процес на избиране на количка и като гледам какво се предлага на пазара, и се чудя какво точно трябва да се купи за да не се строши на 1-вата седмица в нашия квартал  Sad.
Малко съм скептична за срещата с кмета, защото миналата година мои познати са го питали защо ул. Ангел Каралийчев е асвалтирана само до посолството, а отговорът е бил нещо от сорта, че в общината не знаели че след това има жилищни сгради, и тази година щял да направи всичко възможно през лятото да се асвалтира останалият участък (той е повече от лунен пейзаж), ама...
Ще чакам да кажете кога е срещата за да дойда.  Wink

# 226
  • София
Привет и от мен,
Живея на въпросната улица с магазинчето от една година вече. Името и наистина е Данаил Крапчев, така ни казаха в общината. Преименувана е, т.к. е имало дублиране с друга улица (Чавдар Мутафов). В много институции обаче името не е сменено.
Много ще се надявам, да я асвалтират най-сетне, макар че най-вероятно това няма да стане преди строежа да получи акт16.
Четох някъде, че Фандъкова е казала, че през 2011-та планово ще преасвалтират проблемните улици в квартала.

# 227
Майче, има ли нещо ново за срещата с кмета? Ако той се разтакава да дойде най-добре да направим среща в приемното му време в общината, защото сега ще почнат дискусиите за бюджета на общината за следващата година и ако детската градина и площадката не бъдат включени в него, то ще трябва да се чака още една година.

# 228
Здравейте майки от кв. Витоша,
и аз живея от известно време в кв. Витоша и в момента гледам бебче на 2 месеца ( имам и дъщеричка, която е 1 клас). Днес попаднах на тази тема. Много се радвам, че тук живеят такива хора като вас, будни и с желание да се направи нещо добро. Бих искала да се присъединя към вас, ако нямате нищо против. Дано да поддържате още темата за квартала. Уви развитие по проблемите за сега няма, но аз съм оптимист, че ако продължаваме в тази посока някой ден ще се радваме на успеха. Пишете какво е станало на последната среща с кмета?

# 229
  • София
Здравей Джина. Утре се събираме в  6.30 в Еленската механа. Ако искаш и си свободна  заповядай да се запознаем Grinning

# 230
Привет QWERTYASD,  благодаря за поканата. малко е късно за мен, за съжаление днес съм на родителска среща на каката, но следващия път ще се включа непременно. Пишете как се развиват нещата с кмета.

# 231
  • София
Никак до колкото разбрах Confused

# 232
Здравейте на всички,случайно попаднах на вашата тема и много се радвам да се запозная с някой от новия ни квартал (все още не сме се нанесли но до края на другата седмица се надявам вече да сме в новия ни дом),аз очаквам своята първа рожба през месец май и мен ме притеснява много положението с улиците и в момента се опитваме да си изберем количка която да остане здрава поне до годинката
Ние сме на улица Иван Радоев има ли и други майки наоколо

# 233
  • София
Здравейте мами !  Simple Smile
Ето че и аз се включвам в темата, която е започната отдавна и се надявам да има още развитие.
Имам бебче почти на 1 година и много ме вълнува  въпроса с детските ясли, градини и места за  игра. Засега живеем в  един много приятен и уреден квартал - "Иван Вазов" , но ни предстои да се изместим в новото ни жилище в кв. "Витоша" след като го  ремонтираме и обзаведем. Много ми се  иска и там да ми е така удобно, но явно нищо не е  устроено за младите семейства в новия квартал. 
Искам да се присъединя към  майките, които не се примиряват да направят каквото е по  силите им,  за да се  облагороди  малко квартала и да има  поне  едно  местенце  за  нашите  малки  съкровища,  където  да могат да  играят. Засега мога да се включа само чрез интернет, но  когато  се преместим, надявам се да се запозная лично с вас и да организираме срещи с кмета или ако това не  помага да  използваме  и  по-твърди средства.
Ние ще живеем на ул. Яна Язова. Има ли и  други мами  от там?

# 234
Здравейте,

Има ли тука мами от кв. Витоша? Ние сме от скоро в квартала и бих се радвала да се запознаем Simple Smile Имам момченце на 3 месеца и се чудя къде да се разхождаме. Не намерих никакви площатки, пейки или градинки....

# 235
Здравейте и от мен Simple Smile

Много се радвам, че има такава тема тук! И ние сме от скоро в квартала (ул.Асен Разцваетников). Бебчо е на 3 месеца и ни е доста сложно с разходките - особено сега зимата, когато всичко е в кал, дупки и тесни улички. Много бих искала да се присъединя към вас и инициативата, която сте поели. Ще се радвам да се запознаем, тъй като все още не познавам никого тук и все самички се разхождаме.

По отношение на терена до мостчето едни работници ми казаха, че ще го правят платен паркинг заедно с част от реката, която щяли да покриват.... Дано не е вярно.

# 236
В тази тема май само новодошлите пишем,аз от няколко месеца чакам включване ама нъцки  Naughty

# 237
Simple Smile Еми освен да се съберем новодошлите..... Simple Smile

# 238
Aз съм за,ама само да се стопли малко времето,че сега си ходя още и на работа

# 239
Хайде гласувайте тук за площадка:

http://mestazaigra.bg/bella-glasuvane

Общи условия

Активация на акаунт