Има ли майки от квартал Витоша?

• 46 912
  • 361
  •   1
Отговори
# 210
Мая, давай смело с деня, който на теб ти е най-удобен. Все пак ти организираш нещата - ние ще се нагодим както можем, а ако някой не може този път ще пропусне и ще черпи по кафе после  hahaha Няма начин да се избере ден, който да е абсолютно удобен на всички ни ... Едни ще бъдат на тази среща, други на следващата - важното е да напомняме непрекъснато за нас и проблемите ни Peace

# 211
Ок, Петя.
Права си.
Пиша му във ФБ.

# 212
  • София
Поправям се улицата за асфалтиране е Чавдар Мутафов Simple Smile

# 213
Момичета писах му, ако искате добавете там коментари:
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=587510947

Здравейте, г-н Прошков,

след като обсъдихме с група майки от квартал Витоша горепосочените справедливи искания от наша страна, бих искала да Ви помоля за лична среща.

Моля тя да бъде осъществена на единственото кафе в квартала, пригодено за майки, което се намира на ъгъла между ул. "Асен Разцветников" и "Ангел Каралийчев", с големи черни чадъри,... Вижте повече на които пише Don Cafe. За повечето от нас, тъй като е отпускарски период, най-удобното време би било един от дните 26.07, 27.07 или 28.07. Затова аз Ви предлагам 26 юли 2010, 18:00 часа.

Моля да ми потвърдите дали този ден е удобен за Вас или бихте предпочел друг.

Точките, които искаме да обсъдим с Вас са синтезирани както следва:

- етапи за детската градина и детската площадка, ако е възможно да ни усведомите за точни срокове
- кои са точно общинските терени в квартала
- какви са плановете за развитие на квартала - изграждане на паркове, обществени сгради, училище, изграждане на булевард свързващ квартала с Хладилника, изграждане на трамвайно трасе
- улици - асфалтиране (например асфалтиране на ул. Чавдар Мутафов), тротоари, отводнителни шахти, еднопосочни улици, легнали полицаи на опасните места
- автобус 102 - ще остане ли постоянен маршрута по Симеоновско (засега все още май е експериментален)
- реката - почистване на коритото, санитарна сеч на растенията, премахване на канализацията, която е заустена в нея (комплекс Макси и някои други къщи)
- стриктен контрол на строителството - почистване след камионите, преминаването на камионите и рушенето на улици, шума - тези неща да се контролират и да се задължат инвеститорите да компенсират живущите чрез изграждане на обществени придобивки (това се практикува в доста квартали, вкл. и Лозенец - защо тук не се прави?)

Благодаря за вниманието!
Лек и успешен ден!

Мая

# 214
  • София
Петюшооо, вземи отношение относно наименованието на улицата - тази до новото магазинче Чавдар Мутафов ли е или Данаил Крапчев. Тази с аптеката. Grinning
Майче, така е добре писмото  bouquet Хрумна ми и още нещо - ето примерно нашата улица е асфалтирана обаче от двете страни има по 2 метра неасфалтирано - това сега към проблема с тротоарите ли да го причислим или относно асфалтирането. Това в кръга на маитапа.  Laughing  

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 12:01 от QWERTYASD

# 215
Ама ти живееш там, не аз  Laughing Казва се Данаил Крапчев улицата, но според мен ще я асфалтират когато завършат строежа. Ей, не можеш да дишаш без мойта подкрепа  hahaha

# 216
  • София
Иди да видиш какво пише на вратите - ту Данаил Крапчев, ти Чавдар Мутафов Петюшкооо. Laughing  А иначе, че не мога да дишам без тебе си е вярно Laughing

# 217
затова хората са измислили Интернет и електронните карти  Flutter

# 218
  • София
Ей по гръб не пада беее.  Laughing Видях в бг мапс уж е Данаил Крапчев, но Светлето ме поправи че е както е там Laughing ОФФ

# 219
Zdraveite vsi4ki,
tai kato az do 22ri avgust niama da sam v Sofia, ne znam kakvo da otgovoria na gospodin Kmeta:
(ПП. Не съм забравил за срещата ни, юли беше много натоварен и предлагам в дните 17-20 август - организирайте хора и ми пишете)!

Vie iskate li sami da se srestnete s nego ili da g pomolia za sledvasti dati...
4akam komentari.
Pozdravi,
Maya

# 220
Мая, при мен също има голяма вероятност да ме няма към 18-20 август. Ако искаш и другите са съгласни насрочете дати в края на август или началото на септември.

# 221
Аз съм ок за среща в края на август или началото на септември.

# 222
  • София
Мен пък тогава ме няма Laughing Нищо де вие си се организирайте после ще кажете как е минало.
Майче за това ли не ви виждаме в квартала

# 223
САМО ДА ДОБАВЯ ЧЕ НА ВЪПРОСНИЯ АДРЕС ПОЛУЧАВАМЕ СМЕТКИ С АДРЕС ОТ ВИК,ЧЕЗ И БТК ИЛИ КАКВОТО ТАМ БЕШЕ:
1-УЛ422
2-ДАНАИ КРАПЧЕВ
3-ЧАВДАР МУТАФОВ
  ПС ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАМ ПОВЕЧЕТО ДИСТИБУТОРИ ЗА ХР.СТОКИ И ПИТАТ КЪДЕ Е НОВОТО МАГАЗИНЧЕ ДОКАТО ТЪРСЯТ С ТАЯ НОВАТА ДЖАДЖА В МОМЕНТА НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ Embarassed
ПОНЕ ДА НИ ОТБЕЛЕЖАТ НА КАРТАТА НА СОФИЯ

# 224
  • София
Ах, ей я моята тема, макар да съм по-скоро в Ст.град, отколкото във Витоша.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт