не мога да повярвам, че все още в София има такива квартали като нашичкия - е какво от това, че въздухът ни е една идея по-чист, че малко или много кварталът е по-спокоен от други в С-я....срамота е да няма място за децата, място, където да играят и да се забавляват, място, където и ние да си поприказваме. Но има пък толкоооова много строежи, толкова много прахоляци по "асфалтираните" улици и "никакво" движение на коли

Аз също писах на г-н Кмета ни, подкрепих и Мая във "Фейсбук" и сега остава да се организираме, въпреки отпускарския сезон и да отидем на място, предлагам срещата да се осъществи началото на месец Август, без значение дали ще бъдем 3 или 30 майки. Предлагам първо да се разберем тук за датата и след това да се разберем и с г-н Прошков. Ше се радвам с общи усилия най-късно другото лято да не бъбрим във форума, а на някое спокойно и чисто местенце в квартала

Борислава Маламова
0887 305760
Хайде да видим този път какво ще каже
Аз все пак искам пак да го чуя, още повече, че Савина в момента прехвърля топката в районната община, а кмета пише за желание от Столична... Готова съм и за предварителна среща, но да е в следработно време (след 17.30) или събота и неделя, защото ако децата са здрави, аз ще съм на работа...