Ние днес водихме кари да и вземат кръв,защото педито ни се съмнява за мононуклеоза.Уж по резултати нищо няма пък да видим кво ще каже в понеделник компетентния лекар.Направо не издържам вече.

.Пу пу пу. Пооправя се по малко,но ми отказва да ми пие Аб-то и лекарствата и се чудя как да я излъжа за да и дам нещо
.

. Сега пак сме на лекарства, като се надявам, че преборихме вероятността пак да влезнем в болница. Междувременно тази неделя търчахме до дежурния център, че малчо направи алергия. Но и за това няма да се отплесвам в подробности. А картинката става все по-красива предвид това, че точно по време на довършителните работи по апартамента нямаше как да съм там. И резултата е на лице. Всичко е НЕ както трябва. Объркали са дори цветовете на стените в хола, при това най-тъмният е на тавана
. Та общо взето при нас е весело
. А и само да добавя, че Петърко се разболя в период когато не ходеше на ясла повече от седмица понеже яслата беше в ремонт. Така, че явно и неходенето на ясла не е гаранция за сигурно здраве
.
. Нека расте здрав, умен, красив и добър! И благодаря на mama toni, че ме подсети да добавя бебе Константин в началото на темичката, щото от въртележката дето ме върти тия дни май нямаше да се сетя сама да го направя
. И понеже аз в момента съм на същата вълна да ти кажа, че не помня да съм виждала кухнята ти в темата за кухните. Ако желаеш я публикувай, много е добра.
и малчо да е здрав. Изправиха ми се косите направо! Мого ти благодаря за комплимента за кухнята, не се бях замисляла да я пусна в темата за кухните, но след твоята покана ще го направя 
. Да са живи и здрави, че ако почна по техен адрес няма да мога да спра да ги бълвам, та гледам да си
. Важното е ние да сме здрави пък постепенно ще се оправим. Когато имам повечко време ще гледам да пиша подробно и най-вече в темата за строежите, че хората да са по-запознати. А за свикването, има неща дето направо ме подлудяват ама вече гледам и тях да приема със смях. Като се пренесем и ни дойдете на гости ще ви запозная с щурите архитектски и инженерни решения
Другите са Коко, Косе, Косенце, Тити, Титко - отвратитко 
Как един не ме попита дали не е кръстен на императора