Любители на котки - тема 14

• 27 145
  • 447
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Един сладур за вас  Laughing

# 76
  • Пловдив
Минавам само набързо ... нямам време да чета назад..
Надявам се всички сте добре ... При нас нещата не вървят особено - малкото дете е болно, котараците правят беля след беля и ми късат нервите ... изпит се задава след два дни, а не смогвам да седна да уча ....

ooooh!

# 77
Шушулче дано да е добре котето.
Моя Тропчо така и не си дойде.знаех си аз.

# 78
Бри, точно шях да те питам... Шели също я няма още. Няма да си дойде, изгубих надежда Sad

# 79
Рижо ми се плюнчи, защо може да го прави? Направил е 1 локва от слюнка, не е ял нещо по-различно от това, което яде обикновено. Дали да не му сваря малко прясно мляко?

# 80

ето го и нашия Ути доволен ,наяден и спокоен,след кастрацията

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 14:51 от arte_mida47

# 81
  • Варна
Рижо ми се плюнчи, защо може да го прави? Направил е 1 локва от слюнка, не е ял нещо по-различно от това, което яде обикновено. Дали да не му сваря малко прясно мляко?

Раздразнило му се е стомахчето от нещо. Веднъж като пътувахме Фокси такова лигавене му удари в колата, че на половината път търсихме ветеринар да го прегледа. Има специфично наименование това. Докторът ни препоръча 2 дни да го държим само на един тип храна - или само гранули, или само консерва. Не е добра идея млякото според мен.

# 82
Kъсно,дадох му.

# 83
Бри, точно шях да те питам... Шели също я няма още. Няма да си дойде, изгубих надежда Sad
оф незнам,дано има късмет милата пък и моя,ама като си ги знаем,че никъде не скитат.

# 84
Здравейте,
видях много красиви снимки на стари и нови членове на котешкия състав Peace
Шушулче, не губи надежда. Стискам палци Шели да си дойде Praynig

# 85
  • София
Увеличих котешката популация на колажа Simple Smile
Така. Процедурно питане. Колко е ефикасно "Drontal Cat"? Харо беше лесен на хапчета. Директно му го пуснах и го преглътна, за награда получи шунка. Торо беше друга работа... колко шунка с хапчета изяде... и пак последната четвъртинка му я набутах в устата.
Ако изкарат паразити след колко време пак трябва да им дам хапове? Две седмици? Торо ме съмнява, и май пак ще му давам. не го знам обаче колко е пълен с гадини.
Има ли опасност за хлапетата? И какво мога да направя? Педката ми обясняваше, че не можела да пусне изследвания на Дияна, май след 7г не били безплатни. Ако ми пуска изследвания трябвало да я разболее. Или пък да пийне Вермокс. Пила го е вече. По-миналото лято имаше буби.

# 86
  • град-държава
Всеки месец обезпаразитявам Арчи с Дронтал Кат от навършването му на 3 месеца,правя го профилактично за всеки случай(както и давам от време на време проби за изследване при вет),по принцип е против няколко вида токсоплазмоза,тении и глисти,за сега го водят най-доброто на пазара-пройзводство на Байер,не се натрупва в черния дроб и не вреди на котката,ако след приемането му изхвърли паразити се повтаря след 14 дена. Peace ,а за децата до колкото съм запозната трябва да има пряк контакт(поглъщане) с изпражненията.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 00:44 от ahasver

# 87
Росченка, Бри, благодаря, но няма да си дойде, никога не е липсвала толкова време. Баща ми мисли за др котенце. Някакво рижаво и бяло от работата му.
Рижо се оправи, коремчето го е боляло вечерта, но сега е ток и жици. Чакам го да ми изгрее на прозореца и да го вкарвам.

# 88
  • DE
Росченка, Бри, благодаря, но няма да си дойде, никога не е липсвала толкова време. Баща ми мисли за др котенце. Някакво рижаво и бяло от работата му.
Рижо се оправи, коремчето го е боляло вечерта, но сега е ток и жици. Чакам го да ми изгрее на прозореца и да го вкарвам.

Шушулче, сега влизам да попрочета и видях за Шели, много съжалявам, че я няма, дано да стане чудо и да се върне все пак! Какво стана с нейните бебета?

Бри,    Hug

# 89
  • София
Шушулче новини? А Тропчо?
Торо май е чист  Shocked Което значи, че заразоносителят е Харо  Shocked Ама се стиска. Ще му дам малко прясно мляко Simple Smile
Той отслабна след като прибрах Торо. Как става заразяването на две котки. Харитон не би се заровил в тоалетната след Торо, т.е. да изследва съдържанието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт