Концерти 2009 !!!

• 74 829
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 645
  • Belgium
Утре съм на концерта на Белослава  Crazy Crazy

Ще докладвам след това  Laughing

# 646
И аз, и аз Simple Smile
Подарък за 1ви юни  Laughing

# 647
  • Belgium
И аз, и аз Simple Smile
Подарък за 1ви юни  Laughing

А, супер  Grinning

Тъкмо си мислех, че друг от форума не се е засилил натам  Laughing

# 648
Някой за концерта на Мarrilion??  Rolling Eyes

# 649
сигурно няма да ходим на Мадона. продавам два билета за сектор А - по 110 лв.

За Мерилиън имах билети, но ги върнах след смяната на датата. няма да съм в Бг и много съжалявам.

# 650
И аз няма да мога да съм в БГ за Мерилиън и страшно много ме е яд от месеци Sad Много ги обичам и много исках да ги чуя и видя на живо.
Пожелавам ти страхотно изкараване, знам че ще е емоционално и специално каквото само те могат да го направят!

# 651
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
на Найджъл Кенеди съм аз ...

# 652
И аз няма да мога да съм в БГ за Мерилиън и страшно много ме е яд от месеци Sad Много ги обичам и много исках да ги чуя и видя на живо.
Пожелавам ти страхотно изкараване, знам че ще е емоционално и специално каквото само те могат да го направят!

Ами аз още си търся компания  Embarassed
Иначе няма да се навия сама...

# 653

Ами аз още си търся компания  Embarassed
Иначе няма да се навия сама...
Аз се отказах в момента, в който чух новият им двоен албум Confused
Аз обичам Мерилиън с Фиш, и харесвам Мерилиън в сегашният им вид, но ми е много скучно това последното.
Отказа ме от концерт, но затова път възнамерявам да посетя Форинър .И те са по-добри със старият си вокал, но и този става ще ги слушам с кеф

# 654
mustaine, явно просто не харесваш този стил. Последния албум е много добър за мен, а начина по който Стив пее е уникален. Много съжалявам, че няма да мога да ги видя.

# 655
Аз казах съвсем ясно, че обичам Мерилиън, но с Фиш Wink
Прогресив  харесвам и то доста, но не винаги ми харесва всичко.Съжалявам за теб, знам какво е да искаш да отидеш  някой концерт и да нямаш възможност.
Пак ще дойдат винаги се връщат по два пъти някои и по повечко. Пожелавам ти в най-скоро време да имаш този шанс.

За Форинър някой ще каже ли какви все пак са цените. Навсякъде в нета има разлики  Rolling Eyes

# 656

Да, разбира се. Затова казвам, че явно просто не е това твоя стил. А харесват ли ти нещата, които Фиш прави соло?

# 657

Да, разбира се. Затова казвам, че явно просто не е това твоя стил. А харесват ли ти нещата, които Фиш прави соло?
Фиш си е Фиш уникален.Не случайно съм му фен още от времето с Мерилиън.
Стилът и на Мерилиън с Фиш и на Мерилиън без Фиш е все прогресив.
Просто много муден и зациклящ е последният албум.Със зор го изслушах.
На Фиш последният пък леко психарски, но държи един ритъм и е енергичен.
Laughing
На теб харесва ли ти?
Няма ли някой купил си билетче за Форинър да каже за цените какви са в действителност .

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 11:02 от mustaine

# 658
Фиш си е Фиш, така е. Харесва ми да, но повече харесвам Мерилиън без него, отколкото него без тях. Много харесвам Мерилиън с него, но и не бих се лишила от всичките тези чудесни неща, които направиха със Стив. Ако можеха да се клонират Simple Smile
Стила без Фиш е различен, да, но е много красив.
Извинявам се, че се отклонихме.
Надявам се някой да отиде, че да разкаже.

# 659
И аз бях от щастливките посетили концерта на АС/DС  в Атина .Невероятно изживяване ,перфектен концерт от всякъде.Бяхме втора зона на тревата след първата бариера.Единствено останах разочарована от гръцката публика ,която оставаше "тишина " след всяко парче.Очаквах повече ентусиазъм ,но явно това е разглезена публика......... Незабравимо преживяване остава за мен този концерт,жалко, че не взехме с нас фотоапарата а снимките с телефоните не се получиха добре.За това пък имам прекрасни светещи рога с надпис  АС/DС  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт