Концерти 2009 !!!

• 74 811
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 795
Като сваля снимките непременно ще кача тук най-добрите...  Peace

# 796
  • Belgium
Аз пък ще споделя за Мotley Crue  Laughing

Хората бяха малко, но концертът беше на ниво  Heart Eyes

Изпяха абсолютно всички класики като Kickstart My Heart, Primal Scream, Grils, Girls, Girls, Dr. Feelgood и други  Crazy Завършиха по-лирично с Home Sweet Home.

Томи Лий яко се беше напил, напушил или каквото там беше зобал, но водеше уникален диалог с публиката  Joy Обясни, че турнето им е fucking epic и се опита да каже обичам те на български, което му създаде трудности  hahaha

Оригиналният мърчандайзинг също беше много добър - имаше розови бикини с надпис Motley Crue. Mr. Green

# 797
Невероятен концерт. Очваквах страшно много, а получих десеторно повече. Няма такива музиканти, те са сякаш едно цяло. Музиканти каквито не е имало, няма и едва ли ще има други такива. Няколко часа ни разходиха из 20 годишното им творчество и ни разбиха просто. Erotomania и Voices просто ме размазаха. Целият стадион пя - особено на Hollow Years (любима моя балада) и на The spirit carries on. ЛаБри беше в страхотна форма. Още не мога да вляза в релси, а минаха 3 дни.

Ето го и сетлиста:
IN THE PRESENCE OF ENEMIES PT.1.
BEYOND THIS LIFE
PANIC ATTACK
A NIGHTMARE TO REMEMBER
HOLLOW YEARS
CONSTANT MOTION
EROTOMANIA
VOICES
A RITE OF PASSAGE
THE SPIRIT CARRIES ON
AS I AM

MEDLEY:
I. METROPOLIS
II. LEARNING TO LIVE
III. ACOS: THE CRIMSON SUNSET

Имаше един единствен недостатък концерта, но няма как да е по друг начин - свърши бързо. Можех да ги слушам още часове и дни докато ме държат краката.

Нямам търпение да ги видя отново. Невероятни са, уникални, неповторими ... нямам думи.
Незабравимо изживяване ...

кафе, много се радвам да видя други фенове на любимата си група тук!   bouquet

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 11:49 от Cygnus

# 798
Cygnus, благодаря ти от сърце!
И аз съм от много върлите им фенове. От 92-93-та насам. Няма такива професионалисти както казах вече. Уникални!

# 799
Cygnus, благодаря ти от сърце!
И аз съм от много върлите им фенове. От 92-93-та насам. Няма такива професионалисти както казах вече. Уникални!
  bouquet
Дано удържат обещанието си, няколко пъти го повтори ЛаБри, че ще се видим скоро пак Simple Smile

# 800
Cygnus,страхотна снимка...Kafee,давай и твойте...Аз също не мога да спра да се усмихвам.Концерта беше невероятен  superuuНямам търпение края на месеца за Rammstein. Drunkна всички...

# 801
Нямам търпение края на месеца за Rammstein. Drunkна всички...

Я кажи за Рамщайн, че брат ми им е фен и май не е осведомен какво чакате  Simple Smile

# 802
Нямам търпение края на месеца за Rammstein. Drunkна всички...

Я кажи за Рамщайн, че брат ми им е фен и май не е осведомен какво чакате  Simple Smile

да,може ли инфо  Praynig  bouquet

# 803
Фенове на Faith no more има ли? Rolling Eyes
На 14 август съм на първите редици  Mr. Green  Laughing

# 804
  • sofia
Рамщайн?

някой да е 4ул ,4е концерта на Форинър пада неизвестно до кога newsm78

http://katehizis.com/news/shNews.php?id=11985&

някой да знае нещо по-официално?В сайт им няма нищо такова newsm78

не е истина какъв карък ме гони тая година Close

# 805
Рамщайн??????  #Crazy

# 806
Рамщайн?

Уж са го отложили поради разни там причини с организаторите.В сайта на организаторите няма нищо обявено.В сайта на групата няма дата вече.Отменен е от тяхна страна за съжаление.Това е сигурно концерт няма да има.Но не връщат пари още и не се знае кога ще почнат. Close

STRATOVARIUS в България на 24 януари?

# 807
  • sofia
Рамщайн?

Уж са го отложили поради разни там причини с организаторите.В сайта на организаторите няма нищо обявено.В сайта на групата няма дата вече.Отменен е от тяхна страна за съжаление.Това е сигурно концерт няма да има.Но не връщат пари още и не се знае кога ще почнат. Close

STRATOVARIUS в България на 24 януари?

мамка му и прасе,това ми беше концерта на годината,4акам ги от предния им концерт Close

# 808
Лятна културна програма на София

http://www.sofiaculture.bg/files/ljatna_programa_2009.pdf

# 809
Една приятелка е от Бургас,каза,че преминавали,ама засега повече инфо нямам CryСори.Като разбера повече ще пиша естествено. GrinningАз съм малко негативно настроена,нещо не ми се вярва,ама пък ако вземат,че дойдат... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт