АПРИЛчо вече може да пълзи,кога ли ще започне да върви?

• 15 824
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
Спящия бебок е моя Калоян, но и аз не успях да надпиша снимката. Rolling Eyes
Навата тема е чудесна, поздравления!!! Peace
Реиана искрено вярвам, че е временно и не е нещо притеснително! Praynig Hug
Да се похваля- моя татко цяла нощ става да се занимава с бебко, а аз се наспах и дори не съм го чула Laughing
Ние още не сме се преместили и нямаме място за лазене- стискайте палци квартирата до края на другата седмица да се освободи!!!! #Cussing out

# 16
здарвейте и от мен в новата тема.Оливия засега още си мързелува и не иска да пълзи,но пък от вчера ни изби зъбче Heart Eyes.като я сложа по корем и си лежи и се смее-мързеланка Laughing Mr. Greenпри нас лятото дойде и сме на басейна по цял ден-гледам да наваксам,че от другия месец ще ни е студено. Mr. Greenлек ден на всички.  bouquet

# 17
  • Някъде на път....
Добро утро и от мен!   bouquet

# 18
  • София
Добро утро Simple Smile

Сисе евала, страхотна е темата БРАВОС  smile3525

Радко прояде, но пък си направи режима на 4 хранения и аз реших да не го тормозя и да го оставя както пожелае така да баде. Е чудя се дали не е рано да е на 4 хранения, но явно му е достатъчно. Важното е че прояде най-накрая, скъса ми нервите Crossing Arms

Иначе и при нас нищо ново, мързи го да си вдигне дупето и това е, не лази, почти не се обръща (само на едната страна  Mr. Green ) само си приказва нещо на себе си и спи  Laughing

# 19
Моля за Фнимание, моя скъп син става днес на половин година  smile3501 smile3501 newsm44. По случай случката - знаете какво ще последва:  
 Честито и на другите две дечица, само дето те не щат да пишат при нас. Аз само толкова, щото нали свекитата са тука....ша пазя поведение.

# 20
  • Добрич
Добро утро!

Честит рожден ден на Сумо!

Сисе,темичката е стрИхотна!

А пък ние след много мъки вчера вече   имаме второ зъбче! newsm44

# 21
Честита половин годинка на Сумо и честити нови зъбчета на озъбилите се! newsm47 newsm47

Честита годишнина, Cow! Много любов и семейна идилия! 1dating txtloves luvbed

Hug

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 12:53 от ЛУРДЕС

# 22
Привет, момичета! Честита половин годинка на Самуил и другите бебета!!! Честити зъбчета на озъбилите се бебчета!
Сисе, красива темичка отново. Картинките с бебчетата са страхотни!
А пък ние с татито се подписахме и венчахме преди "цеели" 5 години на днешната дата!

Моля, почерпете се с една песничка:Areta Franklin-"Natural woman"

И пийнете за наше здраве:

# 23
Добро утрооооо (вече ден за някои)... Абе днес много и все хубави поводи за празнуване.По ред на номерата:

1. ЧЕстита месечинка на Сумо, да е жив и здрав и все таквиз ЮбаФ! Heart Eyes Честита месечинка и на другите бебочета, родили се днес!
2. Честито зъбче на Оливия и второ на Борко (и той спада към Юбавците в сърцето ни  Heart Eyes)!
3.Честита годишнина на cow, желая ви все така да се обичате и да запазите лябовта си цял живот!

Янче наблюдавай дали ще има пак жилки в акото и ако има звънкай на педи, дано да е било инциденто  Praynig
Доли браво на сладкиша Ради (ох тез момци бе, един от друг все Юбавци са) че е проял! Heart Eyes

Х мерси за кафенцето!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 12:46 от Aquariel

# 24
Мамчета, да питам за тази Камомила - имам вече от нея, 15СН пише на опаковката. Колко гранули в колко вода да давам? newsm78

# 25
Мамчета, да питам за тази Камомила - имам вече от нея, 15СН пише на опаковката. Колко гранули в колко вода да давам? newsm78

Първо..Камомилата ,която давам аз /и не само аз/ е разреждане 30 Peace Давам по 3 гранулки,но не разредени във вода ,а директно в устата!В повечето случаи ги гълта направо или пък те се разтапят в устата му Peace Вчера педи ми каза да не му давам всяка вечер от Камомилата!

Честита ви годишнина cow !Обичайте се много и правете още деца! Grinning
Честита месечинка на Сами!Да е все такъв убав и хич да не обръща внимание на лудата си майка Whistling че ще вземе да се комплексира от малък!

# 26
  • Варна
Привет мацки, много пусто днес във форума, пък времето навън е гадост, но явно сте по разходки. smile3501

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на cow  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА
на всичките ни момченца днес - САМУИЛ, СИМЕОН и ХРИСТИЯНnewsm18 dance  Party Time

ОТНОСНО КОЛАЖА:[/u] ЩЕ ИЗЧАКАМ ДО КЪМ КРАЯ НА ТАЗИ ТЕМА, ЗА ДА Е ГОТОВ ЗА СЛЕДВАЩАТА. ТАКА ЧЕ, ДО ТОГАВА КАКТО СЕ КАЗВА "КОЙТО ДАЛ, ДАЛ, КОЙТО НЕ Е - ДА Е" smile3521 НА КОЙТО НЕ МУ Е ЯСНО КАК СЕ КАЧВАТ В АЛБУМА, МОЖЕ ДА МИ ГИ ПУСНЕ ПО ИМЕЙЛА НА АДРЕС alokazia@abv.bg![/size][/color][/b][/i]

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 15:43 от Alokazia

# 27

Първо..Камомилата ,която давам аз /и не само аз/ е разреждане 30 Peace Давам по 3 гранулки,но не разредени във вода ,а директно в устата!В повечето случаи ги гълта направо или пък те се разтапят в устата му Peace Вчера педи ми каза да не му давам всяка вечер от Камомилата!

Сисе, какъв е тоя Камомила 30?? По-различен ли е от Камомил 15 ? За пръв път боравя с хомеопатично! ooooh!

# 28
  • Варна

Сисе, какъв е тоя Камомила 30?? По-различен ли е от Камомил 15 ? За пръв път боравя с хомеопатично! ooooh!
Да, Лурдес, различно - 15, 30 и т.н. е номера на разреждането на самото лекарство  Peace

# 29
Привет.
 ТЕМАТА Е СУПЕРСКА КАКТО ВИНАГИ
   Hands Clap omm Flowers Bouquet

Честити месечинки на всички малки сладури  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Честита годишнина на cow - все така да сте щастливи и любовта ви никога да не угасва   bouquet  bouquet  bouquet

Мимичета,аз нещо не съм в час и явно съм пропуснала,когато е обсъждано, но някой би ли ми казал за какво се дава това лекарство Камомила  newsm78

А сега малка почерпка и от мен,понеже вчера на Макси му се роди братовчетче (на моята първа братовчетка)

Общи условия

Активация на акаунт