Ей го кое време стана,а аз не мога място да си намеря...
Днес ми се обади учителят на моя син (няма да уточнявам по какво точно)...Дъра-бъра,лоша дисциплина,ама не щото той(син ми) е лош,ами щото се подвел по акъла на други деца да правят "сечено" и т.н. Аз така:

След разговора с господина,естествено,разговарям с малкия( в шести клас е).Не му казвам за това,което съм чула,а го подпитвам как е в училище,има ли проблеми...Ами,имало,еди-кой си учител ги бил "влачел по пода" и т.н. Питам-откога така,бе мами.Ами от началото на учебната година...Ти що досега нищо не си ми казал-мълчи...
Това,което ме притесни,е,че синът ми може би наистина участва в заговор срещу младия учител.Смятам,че ако действително е имало нещо притеснително в поведението на преподавателя,син ми нямаше да "си трае" толкова време...Познавам си детето и знам прекрасно,че напоследък,от края на мин.учебна година,никак не му се учи.При всяко по-сериозно заемане от моя страна да "се препитаме" се започват едни оплаквания,чак на рев го избива как сме го тормозели да учи.Та затова си мисля,започнал е по-сериозно да изисква човекът,и са решили малките чифути на жертви на насилие да се правят-видиш ли,ние сме по-хитри и ще намерим начин уч.материал да остане на по-заден план... От друга страна си мисля-ами ако наистина детето ми е малтретирано? Ако проявя неоснователно недоверие и той се почувства предаден, неподкрепен от най-близкия си човек???
Утре имам среща с преподавателя,но се надявам дотогава да имам ваши мнения как се излиза от такава ситуация...