Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
-
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
-
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее страха си от ходене?
-
Какви са разликите между каучуковите и силиконовите биберони?
НЕмога да кажа обаче колко сме здрави,
и ми стана много чудно, защото вчера питах кога ще ни изпишат, и доктора ми каза най рано в петък, обаче той днес не е на смяна и другите решиха да ни изпишат. Странно, аз даже останах като гръмната като ми казаха, че днес си отиваме и много се ядосах. Даже се чудех дали да си тръгвам, но пък от друга страна ВЕроника наистина е по добре и тъй като няма да и слагат урбазон повече инхалациите ще си ги продължим в къщи, по добре от колкото да лепне и някой друг вирус и да останем там и другата седмица. От друга страна пък ме е страх да не вземе пак да се влоши и другата седмица да се наложи да се върнем пак.
ПИсна ми вече от тия доктори и техните разногласия. Едните казват, че вече сме с окончателна диагноза - бронхиална асма и трябва да започнем веднага превантивно лечение с кортикостероиди, а други пък казват, че засега положението не е толкова тежко, защото нейните кризи не били толкова тежки и още повече че засега са повлиява веднага от лечението с урбазон, по добре да изчакаме и да не бързаме да я тъпчем с кортикостероиди, а да опитаме първо със сингулера.
Вече незнам на кого да вярвам и какво да направя. В крайна сметка не ни диспансеризираха, а въпросът пак си остана висящ сигурно до следващия пристъп.
, то и ние още си я влачим, но то нашто не е точно хрема , ами тя изкарва още секрети, защото носа не и тече постоянно, а само още просвирва отвреме на време и то след инхалация и като кихне изкарва всичко навън. Аз утре отивам и си купувам приспособлението за прахосмукачката и почвам с него и физиологичен разтвор, а капките вече съм ги отписала - те и без това нищо не правят.

и аз често съм слушала това от моята майка!
Атова за очите си е точно така, аз бих направила същото и аз съм като цербер, постоянно вървя след лекарите и само задавам въпроси, дори понеже и аз вече съм си половин доктор
та често и аз предлагам решения и понякога много ме хваща яд, когато според лекарите те са неприемливи, те ще ми казват на мен как да си гледам детето и кое е най добро за него. И аз бих дала всичко за децата, ама пусто те и моите бели дробове са под всякаква критика, та едва ли ще свършат работа, но все пак 
Но тази жена е една от няколкото лекари спасили ми живота и успели да ме позакрепят и да не кажа почти излекуват, защото имаше и период в който не боледувах така - през пубертета, но тогава и спортувах много, а сега
, превърнала съм се в една лоена топка, постоянно кашляща
.
.
. Много ми е гадно,защото видях малко подобрение в повръщането ,но сега с тези секрети пак повръща
. Иначе в сряда се мерихме и бяхме отслабнали 50 гр,а от вчера ми се вижда още по-слаба
Междувременно промивки със Стеримар постоянно,той също не отпада
Надявам се Вероничка да е добре и да не се налага да влизате пак в болница.
та щом си противоречат за такива елементарни неща,какво остава за по сериозните????Както и да е ,аз казвам че единственото спасение за детето,когато е с хрема е изсмукването на секрети постоянно,иначе отиват на долу и рано или късно детето се задръства и получава криза,но как да я лекувам и какво да я правя вече не знам,тези доктори ще ме побъркат и искам всичките да ги
Моля се всички да се оправим и да спре този ужас,че не се издържа!