Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 495
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
много забавна темичка Joy
Аз да си кажа за нашия тати. Като бебка почна да рита и той див и щастлив (ама нали е мъж не го показва), та през ноща си говори сам. Аз обаче спя много леко и една нощ се събуждам, че той си сложил ръката на коремчето и ме пита в просъница- бебето наяло ли се е, ама спи ли, ама добре ли е. Сладур. Аз му отговарям, че сега както си е вътре и е нахранено и спи и всичко си му е ок. Ама на сутринтта не го помни нашия. На следващата нощ всичкото това пак се повтаря, потретва и т.н та цяла седмица.  Rolling Eyes
Сега по-рядко питаме.
Деня преди да разберем, че чакаме момиче, нашия образ гледал предаване за оръжията и си мислел как утре ще му дотрябва. И така, казват ни на нас, че е момиче и той- аз ще си купувам земя на село и пушка, че да има къде да ги стрелям и копам (момчетата дето ще свалят щерка му)

# 151
един не татко все още идва на гости, а децата са - едното на 3, другото на 4 и той за да не идва с празни ръце, носи нещо и на децата - гледаме ние кутия шоколадови бонбони....ммм вкусно....да ама не бонбоните "Пияна вишна".... Joy

# 152
Извинявам се за баналното "запис" ама сте страшни! Laughing

# 153
При първото ми раждане в 4 сутринта ми започват контракциите и аз будя съпруга ми, в 3 следобед ме приемат в болницата и после следват 8 мъчителни за мен, а явно и за него часа, през които настъпват усложнения и се налага секцио. През това време докторът е отпращал мъжа ми 8 пъти да пие кафе - в началото за по половин час, а после за по час. Когато му честитят и му показват бебето, той възкликва пред доктора: "И Миглена за Това ли се мъчи толкова"  Laughing
После го разказваха като виц в родилното.
При второто - вече планувано секцио - очакваме второ момиченце, но се ражда момче. След като ме е поздравил (не си спомням заради упойката), се  изстрелва да съобщи на първородната ни дъщеричка, която е на градинка. Занася почерпка и госпожите го питат за името на бебето, а той отговаря "Не знам". Simple Smile

# 154
  • Sofia
един не татко все още идва на гости, а децата са - едното на 3, другото на 4 и той за да не идва с празни ръце, носи нещо и на децата - гледаме ние кутия шоколадови бонбони....ммм вкусно....да ама не бонбоните "Пияна вишна".... Joy

Това нищо не е. На нас ни идва един приятел на гости (и той без деца) и носи за децата, които тогава са на 7 мес чипс (пикантен!!!), шоколади и шоколадови яйца!  doh

# 155

Това нищо не е. На нас ни идва един приятел на гости (и той без деца) и носи за децата, които тогава са на 7 мес чипс (пикантен!!!), шоколади и шоколадови яйца!  doh

Свекъра най-редовно носеше на малкия/тогава на 3/4 месеца/ шоколадови яйца с играчки... Crazy

# 156
Цитат
Прясна изцепка от преди малко   Представете си картинка - детето в проходилката, смуче биба, от нея виси синджир, закачен на блузката. Баща му го поглежда и казва: "Тате, приличаш ми на малка мивчица със запушалка." 

hahaha Joy Mr. Green newsm62 това наистина е добро...бащи какво да ги правиш.... baby_neutral

# 157
тати разказва приказка"...и ловецът пръснал манерката на вълка..." Shocked Shocked Shocked Joy

# 158
Усещам аз, че контракцийте отиват на към раждане, а мъжът ми реди паркета в децката. Викам му, трябва веднага да тръгнем към болницата. А, той, изчакай още два часа и съм готов #Crazy
Е нямахме два часа  Mr. Green детето се роди след 1,46 мин.

Ха-ха-ха, ми то що не чака това дете  newsm78 Яяяя, да се научи да чака, какво е това бързане!  Joy

# 159
Реших да побутна темичката с едно по-прясно изказване на съпруга...
Аз вече в 7-я месец му демонстрирам как като се натисне лекичко корема и се напипва вътре бебчо, а той с поглед, пълен с ужас заявява "Няма да го буташ така! Ще го повредиш и ще бъде дефектен! Ами ако му бръкнеш в окото?!?". После върви обяснявай, че натискът е съвсем лекичък, ама.... Whistling

# 160
 Joy Joy Joy
no_name мъжа ти е голям сладур  Peace

# 161
Най-накрая имам повод да се запиша и за в тази тема!
То, снощи хич не ми беше до смях, идеше ми да му извия врата /на таткото/, крещях, вилнях, дори отделна тема исках да пускам, ама ми мина.
Та, ето какво се случи. На сина ми му се клати зъб, останал да виси на едно косъмче, обаче малкият го е страх да го дръпнем. И аз не го насилвам, когато - тогава. Все едно ще падне до 1-2 дни. Обаче таткото се амбицира. Пратих го да сложи детето да спи и след една минута дочувам кански рев от детската. Припвам да видя и .... направо щях да го изпепеля с поглед /таткото/. Решил да върже зъбчето с конец и да го извади, ама момчето се уплашило, дръпнало се и конецът се заклещил на зъба - виси две педи от устата му, дебела, черна връв, устните му целите в кръв, пищи като заклан и се тресе, не мога да го успокоя. Дай, казвам, да отрежа конеца, та да не го глътнеш през нощта. А детето бяга из апартамента и не дава да го докоснем. "Моля те, моля те, моля те! Много ме е страх!" Само това повтаря и трепери неудържимо. Стана ми жал за човечето, а мъжа ми се смее и налива допълнително масло в огъня. "Ти, - вика - защо винаги му угаждаш, на лигльо си го направила!". А виждам, че детето е наистина умопомрачено от шубе, не се преструва.
Ей така се гонихме по стаите до никое време. Аз беснея, защото става късно, а на другия ден е на училище /събуждаме се към 6.30/ и ме е страх, че няма да се наспи, мъжът ми дудне как може такъв пъзльо да е сътворил, синът ми се гърчи, целият в кървища... Накрая момчето само взе ножицата и подряза конеца. Слава Богу, спа спокойно през нощта. На другия ден, още с първата хапка в училище /безплатната закуска/ зъбчето паднало само.
За какво беше нужен целият този цирк!

# 162
  • Бургас
Весела тема,браво.
И аз да разкажа изцепка на нашия татко.
Случката е с 1 ни дете.
След 3 месеца на легло,в началото на бременноста,отиваме с таткото да видим как се развива бебето.
Гледа ме лекарката,и обяснява тука сърцето,това еди си какво и т.н.
Мъжът ми седи ,звери се в монитора и пита.Ами къде е пишката?Аз  бързам да кажа,че може и да няма пишка(в смисъл,че може да е момиче),нашия обаче продължава.Как няма да има от къде ще пикае тогава?Лекарката умря от смях.
Нкрая все пак родих момче,и сега сме спокойни,пишка си нормално.

# 163
нашите изцепки започнаха от сега, явно ще има доста материал за тази темичка.
на преглед сме значи, разглеждат ме на ехографа и тати също е там. лекарката му показва как в момента бебето си отваря устичката. и понеже съпругът ми е чувал, че то се намира в някаква си течност, задава мъдрия въпрос "ау, ми няма ли да се удави?!"...

# 164
Сега се сетих, за нашата бременност с първата щерка  ooooh!
Отиваме в 7-ми месец на ехограф, и доки гледа, оглежда, казва бебка е добре, обаче само преди два месеца е казала, че ще е момче.Татко ни  излиза от кабинета и на въпроса на жената в приемната-наша приятелка-Какво ще е бебето?
Той-Ми, какво, какво-момиче!Взела, че му паднала пишката!!!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт