Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 843
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Нашият татко вчера му се падна да маже бебето с крем. Себе си също намаза, излязохме на разходка и вечерта  и той и бебето изгоряли на бели точки  hahaha

# 331
 rotfImbo rotfImao ох голям смях с вас,добре че ви намерих та да се разсея малко
и моят мъж ръси много бисери,нашето  бебче ,като всички на неговата възраст 2 месеца , се успокоява само с кърмене и постоянно иска да суче,заспива на гърдата,абе ползва си я като биба  Laughing,та нашия татко един ден,леко сърдит вметва: ей малък,ей сега отивам от сексшопа да ти купвам една цица,че тези са и мои,не може по цял ден да висиш на тях  #Crazy ooooh!

# 332
Моят съпруг спи на много ниска възглавница. Често обаче слагам детето да спи на нея, че засега нямаме детска възглавница /все се каня да купя/. Детето спи при нас и една сутрин мъжо си идва от нощна смяна и усещам, че дърпа възглавницата изпод главата на детето. Питам го защо се опитва да я събуди като й пипа възглавницата и за какво му е изобщо, нали има други. Отговорът е естествено: "Не мога да спя на висока". Е, викам хубаво значи детето може да спи на висока.
Най-много срам обаче бера когато ме няма и погледна после как е облякъл детето за навън. Ще рече човек, че мъжо е далтонист, един с един цвят не връзва.

# 333
Не е моят мъж, но си е бисер. В детски магазин съм и бъдещи родители пазарят за отрочето си, чудят коя дрешка да вземат,и в един момент чувам мъжът как вика на жената: "Ама к'во се чудиш, вземай нещо и да заминаваме, то е бебе и в чувал да го сложиш няма да разбере дали е с дреха."    Shocked

# 334
Темата е страхотна и още с първата много се смях, но чак сега се престраших да пиша.
Бях казала на мъжа ми, че няма да пиша за негови изцепки, ама така като ви чета  и ми дойде вдъхновението.

Та, бременна съм някъде 8-9 м. и му обяснявам какво трябва да си приготвя за болницата: "Трябва да си взема кърпи, джапанки, ножче за бръснене  ..." След което той ме прекъсва и ми казва: "Ами да, нали там трябва с нещо да ти срежат пъпната връв"  Crazy Joy

# 335
Марин беше на 6 месеца и половина и мъжа ми тръгна да му дава пушено месо  Shocked, аз тъкмо започнах да го захранвам с моркови и тиква и му викам ти нормален ли си как ще му дадеш, а той нищо му нямаааа, нека да си куса детето  #Crazy и после му приказва на него: майка ти нищо не ти дава, ако те остави аз да те гледам вече щеше да ръфаш кюфтета и пържоли, не тия гадни пюрета  Crazy

# 336
rotfImbo rotfImao ох голям смях с вас,добре че ви намерих та да се разсея малко
и моят мъж ръси много бисери,нашето  бебче ,като всички на неговата възраст 2 месеца , се успокоява само с кърмене и постоянно иска да суче,заспива на гърдата,абе ползва си я като биба  Laughing,та нашия татко един ден,леко сърдит вметва: ей малък,ей сега отивам от сексшопа да ти купвам една цица,че тези са и мои,не може по цял ден да висиш на тях  #Crazy ooooh!

Така се изсмях като прочетох това.. Joy Joy Joy Много са забавни татковците...

Joy Joy Joy Joy Joy JoyЩе трябва да чета на почивки, просто немога да си взема въздух и от сълзи немога да чета. Толкова смешки скоро не съм чела, а толкова смях.....просто не е истина  Joy Joy Joy Joy Поздравявам авторката!!!! А всички писали тук ги обичам! Такова настроение ми донесохте.....
Това беше почивката, продължавам да чета. Благодаря ви! Heart Eyes Hug Joy

Използвайте този бутон -

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:13 от AnMary

# 337
Добре де,ще го издам и моя  Crazy :
Наскоро си купихме толумбички в някаква ПВЦ кутийка и нали знаете,са доста сиропирани,та накрая остана един пръст сироп в кутията.
По-късно мъжът ми казва:
-Внимавай да не събориш кутията от тулумбичките,на терасата я оставих !
-Е защо не я изхвърли ?
-Амии,натопих памперса на Давид в нея  Wink !
- #Crazy, #Crazy, #Crazy ,защо ?!?
-Да видя КОЛКО ЩЕ ИЗСМУЧЕ ... Mr. Green
Резултата от експеримента :на следващия ден в кутията нямаше никакъв сироп  Peace

# 338
Ейййй, ще умра от смях rotfImao smile3532 страхотни истории

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 21:03 от vessellinna

# 339
Още един бисер на моя хубостник от днес .Казвам му че трябва да купим слънцезащитен крем на бебо,някъде към 30 фактор,защото вече има много слънце и може да изгори,а той съвсем сериозен и отговаря-ти пък , още не е ли много малък за басейна  newsm78 ( имаме един надуваем на двора)  doh

# 340
  • Sofia
Мойте деца веднъж седмично ядат постно. Вчера им давам леща и те ми се мръщят. Заключението на баща им беше: "Те са мъже (на 13 мес  Laughing), не може без месо! Не стига, че бира не им даваш ми и без мръвка... това живот ли е?"  Joy

# 341
  • Пловдив
Нашия татко заведе вчера детето при баба ми  за малко на гости . Преди да тръгнат я нахраних  ,за да знам че няма да има проблеми с яденето .След половин час телефона звъни и притеснен тати казва, че детето е много гладно(защото си лапало пръстите)  и  ще му дадат с баба ми пилешка супа  smile3511Направо ми причерня  пред очите , той знаел че е малка още и само мляко пие ,ама какво толкова като няма мляко има пилешка супа #2gunfire
Леле, това даже не е смешно! Аз ако съм, така щях да го наредя по телефона, че щеше да го е страх да се върне вкъщи! Ужас! Те бебетата и краката си лапат, чудя се какво ли биха му дали в този случай? newsm78

Обсъдихме темата после в нас, надявам се е разбрал , че някои неща са серизони  Naughty Thinking иначе все тук ще го изтипосвам Joy hahaha

# 342
Хах..страхотни истории Simple Smile

# 343
  • София
Снощи гледаме по телевизията един сериал. даваха диалог между баща и бъдещ зет така да се каже, които си се караха и нашият татко, явно заел страна в спора се обръща към корема ми и извика "Бебааа, цял живот ще си ходиш монахиняяя"

# 344
Aнели, току що проверих нашия татко как е с информацията по въпроса! Успокоих се, добре е информиран относно захранването !Той пък друго двайсет супички чак след първата годишнина! Та спокойна съм вече и благодаря за разказаната случка...Че и да се ориентираме от къде да се пазим!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт