Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Нашия татко каза днес,че детето вече трябва да може да решава логически задачи - Петя е на 9м.  Laughing
А нашия татко упорито настоява да купим на детето книга на Оскар Уайлд. Искал да му чете остроумни неща за приспиване вместо детски приказки;)(Сина ни е на 1 г и 7 м)

# 346
Правя аз топла вода ,6те къпем момата и 4акам тати да я събле4е...Няма ги,  отивам аз да видя какво става и гледам съблякал я, но блузката и стои нанизана на корем4ето и ни нагоре ни надолу  JoyЗа4удих се как го е направил...  е на другия ден пак така запо4на да я събли4а ooooh!

# 347
rotfImbo rotfImao ох голям смях с вас,добре че ви намерих та да се разсея малко
и моят мъж ръси много бисери,нашето  бебче ,като всички на неговата възраст 2 месеца , се успокоява само с кърмене и постоянно иска да суче,заспива на гърдата,абе ползва си я като биба  Laughing,та нашия татко един ден,леко сърдит вметва: ей малък,ей сега отивам от сексшопа да ти купвам една цица,че тези са и мои,не може по цял ден да висиш на тях  #Crazy ooooh!
ох тия мъже.моя също му ги разправяше тия приказки на малкия. Joy rotfImao

# 348
Растат й зъби на беба и нощем понякога се буди с пронизителен рев. Тази нощ таткото се буди от поредния писък и заявява, обаче напълно сериозно и угрижено: "Тая май нещо е нервноболна." #Crazy

# 349
  • София
Включвам се.
На въпрос към таткото: Какво е бебето? (имайки предвид момче или момиче)
Той отговаря: Като стане на 18 то само ще реши!

# 350
"...Това е организъм ,при това мъжки организъм ,не можеш да го лишаваш от месо ,само
защото ти не обичаш месо.Детето трябва да яде месо на всяко хранене ,че и на закуска
дори..."-това е от нашият по повод яденето на месно пюре през ден преди първата
годинка Laughing Laughing Laughing

# 351
  • GYM
Нашата беше на 7м. и понеже си е много лакома, й давах да си опитва по малко, но не от всичко разбира се. Бях ги оставила с баща й за няколко часа, а като се връщам, той ми вика - дъщеря ти знаеш ли как яде чесън Shocked той си правел таратор и тя поискала... Дал й малко настърган чесън ooooh! а тя мляскала доволно и за още питала...Щях да го убия

# 352
  • Burgas
Моя мъж и един негов приятел които също има момиченце си говорят,прятеля-ех като пораснат момите,кои знае как ще ни припикават дуварите момчетата(демек като ги изпращали)А нашия какви момчета,наща няма да има достъп до момчета,камо ли да я изпращат.

# 353
Страхотни сте! и вие и татковците- да са ни живи и здрави! Нашият татко е мнооого разсеян, вечер като се прибере от работа го оставям за малко с децата в градинката, редовно се прибират без връхните си дрехи, с чужди играчки в ръце, а тези с които съм ги завела все са изчезнали, но хитът беше снощи когато се връщат - синът ми по пампер и фанелка с къс ръкав, но розова - значи на кака му, а каката с елек на голо?! Децата се хилят непрекъснато, а обяснение беше - че малкият се напишкал?! Добре че навън е топло вече

# 354
  • Пловдив
Aнели, току що проверих нашия татко как е с информацията по въпроса! Успокоих се, добре е информиран относно захранването !Той пък друго двайсет супички чак след първата годишнина! Та спокойна съм вече и благодаря за разказаната случка...Че и да се ориентираме от къде да се пазим!  Laughing

Той и нашия е наясно уж.Ходим заедно на консултация  и разпитва даже доктора за това захранване , а после обяснява на майка ми , че сокчета са се давали някога , не сега.Ама сигурно е решил, че еднократно супичка няма да навреди  ooooh! hahaha hahaha

# 355
Ето една изцепка и на нашият татко.
Миналият ден бях на зъболекар в 5 часа, а по това време малкия винаги се храни. тръгвам аз и съм приготвила следобедната закуска и казвам на мъжа да го нахрани в 5 часа.И познайте прибирам се аз някъде към 6 часа и питам.
 -Ядели  Велизар? питам аз
 -Ами не .
 -Защо?  Shocked
 -Ами аз забравих, пък и той не каза , че е гладен.
Направо се разбеснях както го бях насъбрала от зъболекаря. ooooh!

# 356
Това нищо не е. И аз имах работа и прибирам се към следобяда и питам дали детето е закусвало. Отговора е "НЕ, нали знаеш, че тя нищо не яде".  Мойта дъщеря е злояда, ама пък чак толкова.  ooooh!

# 357
Ето една изцепка и на нашият татко.
Миналият ден бях на зъболекар в 5 часа, а по това време малкия винаги се храни. тръгвам аз и съм приготвила следобедната закуска и казвам на мъжа да го нахрани в 5 часа.И познайте прибирам се аз някъде към 6 часа и питам.
 -Ядели  Велизар? питам аз
 -Ами не .
 -Защо?  Shocked
 -Ами аз забравих, пък и той не каза , че е гладен.
Направо се разбеснях както го бях насъбрала от зъболекаря. ooooh!

hahaha hahahaТой не каза че е гладен!Тия мъже са големи образи. Joy

# 358
И моя - същия . Веднъж само му я оставих за 3-4 часа, прибирам се и ме посрещата на вратата с думите ''Айде, че вече взе да плаче '' , аз питам ''Храни ли я?''  , той най - спокойно ''Неее...''
 После вика , че ако трябвало той да я гледа, щял да я умори от глад  ooooh!

# 359
... Дал й малко настърган чесън ooooh! а тя мляскала доволно и за още питала...Щях да го убия

Е,добре,какво му е лошото на чесъна,тъкмо малко за дезинфекция.. Simple Smile Може ли нещо да й стане? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт