Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 957
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Четох и се заливах от смях, пък се чудех как нито една изцепка не ми идва в главата.
Ама дойде  Mr. Green
Когато родих нашето момченце и на всички казах, че много прилича на баща си. А той се обиди и вика: А-а-а! Аз не съм нито толкова лилав, нито толкова сбръчкан  newsm62

# 91
А, относно приспивните песни, които таткото пее на малката...

Осиновихме Никола 7месечен. Първа нощ у дома, гордият баща ме избутва от стаята и заявява - "Аз ще си приспивам бебето - ти не ни се меси!!!"
Първите няколко минути - гробна тишина.
После се чува: "Идваме от север, идваме от юг - старите левскари доооо един сме туук ...."
Накрая излиза червен като домат и промърморва: "Ами, аз детски песнички като незнам...."

Ooo, тази песничка и ние я слушаме, както и много други за Левски. Пеят се не само вкъщи, а и по градинки, на разходка. Първите звуци, които издаваше бебето бяха "Е-е-е-е", а баща му довършва "Сиини богове, цяялата земя, пред вас на коленеее..."

# 92
Записвам се с първата изцепка.
Легнали сме си и изведнъж в тишината се чува къркоренето на червата ми. Мъжът ми поглежда корема ми и казва:
- Яяя, кой се обаждааа ?!   hahaha
- Бебчо иска да му донесеш 1 банан - отговорих аз.  Joy

# 93
Аз ще разкажа за една приятелка, докато го разказвам пак ме напушва на смях!

Бебето и е на 1месец и дупенецето му е подсечено и има някакви пъпчици! Една нощ, бебето почва много да плаче, дере се, и приятелката ми се притеснява, че може да е нещо от пъпките/на дупето/. Мъжа  и през това време спи ,като заклан и не чува, че детето плаче, ooooh!! При което тя го буди и му казва да ходят на лекар някъде, защото бебето не спира да плаче! А той в полусън и отговаря - Ти луда ли си, заради две пъпки на гъза на бебето , да ме будиш??!!!!!  hahaha Joy

# 94
Запис в тази весела темичка. Grinning Трябва да помисля за някой бисер на нашия татко. Thinking

# 95
Прясна изцепка от сутринта.Тръгват за градина,облечени на вратата и аз ги изпращам.Баща и вика асансьора и аз я целувам и виждам,че е по ...........чорапки!(а обуването на обувки и яке е негово задължяние)И тя тръгва милата боса.... Laughing

# 96
Нашия татко каза днес,че детето вече трябва да може да решава логически задачи - Петя е на 9м.  Laughing

# 97
Докато раждах нашия татко чакаше някъде навън. Веднага след това му се обадих, казах му, че вече може да идва, ще ни я донесат веднага и че много прилича на него. Пристига той, водят ни бебка. Поглежда я и казва:"А, вие сте я разменили, това не е нашето бебе." Наложи се акушерката да обяснява процедурата, да показва номерцата за сравняване и аз да повтарям, че и на самото раждане ми я дадоха и че няма грешка. Явно той очакваше бебето да изглежда като пораснало.

# 98
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Просто ме убивате от смях!!! А тези песнички за Левски! Не! Не! Не! Просто няма така тема!

# 99
Габи се събуди и запо4на да кашля .Не сериозно , ама така по-продължително, при което мъжът ми ско4и, отиде при нея, зяпна ме с еееей такива о4и  Shocked и се развика като луд : ''Какво седиш ? Ела тука, помогни и , направи нещо !!!''

# 100
  • Пловдив
Габи се събуди и запо4на да кашля .Не сериозно , ама така по-продължително, при което мъжът ми ско4и, отиде при нея, зяпна ме с еееей такива о4и  Shocked и се развика като луд : ''Какво седиш ? Ела тука, помогни и , направи нещо !!!''
hahaha hahaha страшни са мъжете и моя би реагирал така

# 101
От снощи:
мъжът ми със запушен нос и похърква, ръгах го, ръгах го, не се усеща и детето се размрънка, та отидох направих и мляко,
дадох и го, и тя започна да смуче като трифазна помпа.  hahaha
Легнах си, въртях се, въртях се не издържах, и пак го сръгах моя мъж. Той изсумтя.
"Мен ме ръчкаш, че хъркам, а на малката че мляска, нищо не и казваш"

# 102
hahaha hahaha страшни са мъжете и моя би реагирал така

Моя мъж би реагирал така!!!
Тъкмо ни изписаха и влизаме в къщи , аз сложих малкия да спинка и таткото залепна на кошарката да го гледа, аз отидох до банята и се връщам ,нашия оцъклил едни големи очи Shocked , държи малкия на ръце  и ме гледа " малкия хълца, това нормално ли е ?"
А за песничките , моя мъж пее следната песничка " Когато бях малък, баща ми ме взе на колене и ми каза , така и така. - Сине ти рано недей се жени , радостно живей , живей... и т.н. "

# 103
Ох, ще се пръсна от смях, искрено се забавлявам на тази тема Joy Joy Joy

# 104
От снощи:
мъжът ми със запушен нос и похърква, ръгах го, ръгах го, не се усеща и детето се размрънка, та отидох направих и мляко,
дадох и го, и тя започна да смуче като трифазна помпа.  hahaha
Легнах си, въртях се, въртях се не издържах, и пак го сръгах моя мъж. Той изсумтя.
"Мен ме ръчкаш, че хъркам, а на малката че мляска, нищо не и казваш"

това е като ситуацията у нас- моят хърка, малката реве от колики и се надвикват двамата... ужас!

Общи условия

Активация на акаунт