Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 489
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
 smile3532
Ох,уморих се от смях ...
По нататък и аз ще запиша нашия татко Simple Smile

# 76
Вместо запис...
Лъчезара понякога спи при нас и баща и казва,че и зетя щял да спи при нас....... Mr. Green

# 77
От Отдавна не оставаше време да ви чета, но все си оставате така забавни!
При нас тенденция малчо да спи на спалнята е постоянна. Та поради това, че се буди непрекъснато , реве и т.н. - всичко от зъбите - малчо се мята като риба на сухо и си сменя посоките. Една вечер чух мъжа ми , че му дава мляко и го успокоява, при което аз се успокоих и заспах. Събуждам се след около час и пита в просъница мъжа дали е загънал малкия , а той хваща нашата завивка и я мята върху детето и заспива. Добре че погледнах и пред мен виждам два боси крака стърчат на мястото на главата, а главата на бебе - загъната.

# 78
Вместо запис...
Лъчезара понякога спи при нас и баща и казва,че и зетя щял да спи при нас....... Mr. Green

дано ви е голямо леглото Joy

# 79
  • жителство на место
Бременна съм и вече знаем, че ще имаме момиченце. След поредния преглед от ЖК той ме чака в колата и аз влизам и му казвам: знаеш ли днес докторката каза, че ще имаме момче. А той: "как момче? Къде е момиченцето? Върни се! Сякаш ходя да ги избирам в кабинета Shocked
Както и да е. Роди се момиченце Ива. На свиждане в болницата му казвам: "донеси ми черната рокля за изписването." а той: "коя? На Ивето ли?"    #Crazy Също бях поискала да ми донесе ножичка за ноктите ми, че отидох да раждам с маникюр ooooh!, ами донесе ми шивашка ножица Joy

# 80
Бременна съм и вече знаем, че ще имаме момиченце. След поредния преглед от ЖК той ме чака в колата и аз влизам и му казвам: знаеш ли днес докторката каза, че ще имаме момче. А той: "как момче? Къде е момиченцето? Върни се! Сякаш ходя да ги избирам в кабинета Shocked
Както и да е. Роди се момиченце Ива. На свиждане в болницата му казвам: "донеси ми черната рокля за изписването." а той: "коя? На Ивето ли?"    #Crazy Също бях поискала да ми донесе ножичка за ноктите ми, че отидох да раждам с маникюр ooooh!, ами донесе ми шивашка ножица Joy

tooth tooth tooth tooth
Ей, да са ни живи и здрави мъжете! От мерак да помогнат, ни забавляват до насита!

# 81
Ние след като раzбрахме че ще е момченце, моят мъж на всеки следващ преглед питаше "Още ли е момченце?"   Joy Аz накрая не иzдържах и връщайки се от преглед накойто ходих сама му каzах, че все пак май ще е момиче. Горкия гледаше ей така  Shocked После си умрях от смях с него  Joy

# 82
  • в Надежда-та
Мъжо:
- Малкия разви ли пружината (тоест заспа ли)?
- Да - аз
- Ееее сега цяла нощ  ще я навива - той
 hahaha Joy

# 83
Вместо запис...

дано ви е голямо леглото Joy
Мда.Ние с тая цел сме го взели такова..... Mr. Green

# 84
М дааа страхотна темичка.Та да се запиша и аз!Бременна съм в 3-я месец и сме на море.Разхождаме се ние из центъра и моя мъж ме дърпа и вика ела,ела!Изправи ме пред една надуваема пързалка и ми вика:Чакай сега бебето да гледа как по-големите батковци и каки се пързалят,че то да си знае ooooh!

# 85
Прясно изписани от родилното, аз и щерката се появяваме  у дома.
Таткото си беше взел седмица отпуск, че да ни помага (бабите и дядовците не са много много по помагането Confused)

По някое време малката нещо плаче.
Таткото  вместо да иде да я гушне или нещо такова, то важно-важно заявява:
-Настройва се нещо, ето то нов модел е човечето Shocked, току-що излязъл от поточната линия. #Crazy

Ама после бързо-бързо отиде да види да не дава нещо `дефекти` новият модел  hahaha

А, относно приспивните песни, които таткото пее на малката...

Първата му песен беше:
" Пиленцето, о-ооо-о, патенцето, о-ооо-о, меченцето, о-ооо-о
(и т.н. с цялата зоологическа градина докато се получи приспивният ефект...)

Просто като е умалително име и е име на животно, о идеално е за бебешка песен. Joy

Странно, но ето вече осми месец песента си остава непроменена hahaha

Ха, ето нещо от преди минути:

Таткото сменя памперса.Наакан, пропуснал по дрехите ooooh!, те са за смяна...
Малката се разплаква, когато деколтето на бодито преминава през главата й.
Тогава таткото казва:
-Когато едно боди излезе от главата, влиза друго-Първи закон на бефизиката   #Crazy  (физика за бебета)

Какво да го направиш човекът, обучава си дъщерицата... Joy

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:15 от AnMary

# 86
И още нещо се присетих.
Идват ни приятели на гости, преди няколко дена, и си говорим за деца. Аз мрънкам, че е време да правим второ, а мъжът ми вещо обяснява на гостите.
"Аааа, аз като си спомням как го родихме това дете, не знам как ще успеем още едно"
На въпроса ми какво иска да каже.
"Ами какво, две нощи подред ми се беше впила в ръката и ме дереше, не съм спал въобще, и накрая пак посред нощ ходихме до болницата, седях и чаках 15 часа отвън на студа, а ти си седеше вътре"   #Crazy
Joy Joy Joy
и семки си чопкала #Crazy

# 87
"Аааа, аз като си спомням как го родихме това дете, не знам как ще успеем още едно"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
А, относно приспивните песни, които таткото пее на малката...

Осиновихме Никола 7месечен. Първа нощ у дома, гордият баща ме избутва от стаята и заявява - "Аз ще си приспивам бебето - ти не ни се меси!!!"
Първите няколко минути - гробна тишина.
После се чува: "Идваме от север, идваме от юг - старите левскари доооо един сме туук ...."
Накрая излиза червен като домат и промърморва: "Ами, аз детски песнички като незнам...."

# 89
Осиновихме Никола 7месечен. Първа нощ у дома, гордият баща ме избутва от стаята и заявява - "Аз ще си приспивам бебето - ти не ни се меси!!!"
Първите няколко минути - гробна тишина.
После се чува: "Идваме от север, идваме от юг - старите левскари доооо един сме туук ...."
Накрая излиза червен като домат и промърморва: "Ами, аз детски песнички като незнам...."

Joy Joy Joy Joy Joy Много им се кефя на тези татковци, какви ги измислят само!

Общи условия

Активация на акаунт