Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 941
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Хайде и от мен историята на изписването ни с малко не толкова смешна предистория. В деня в който трябваше да ни изпишат установиха че малкия има жълтеница и че трябва да почакаме с изписването докато излязат резултатите, и че има вероятност да ни задържат. За "късмет" беше неделя и чак около 15:30 ме сюрпризират че след 30 минути могат да ни изпишат. Съответно звъня на мъжа ми да идва веднага. Вместо небивалата радост която очаквах нашия отговаря нещо от сорта:
"Ама, как? Не може ли утре, че тъкмо съм се опънал. Нали щяха да ви задържат?"   ooooh!

# 571
Те мъжките изцепки бълват честичко. Смеейки се на вашите се сетих и за някои наши.

Аз къпя дъщеричката ни тогава на около седмица (току що изписана от болницата) и моля таткото да дойде да и прихване леко главичката за всеки случай обаче чувам "Добре.........да не се притесни малката само" Grinning

По-късно (след около два месеца) по време на коликите "Боли ли те тати! На тати пашкулчето! Даже да не си мое ..... вече си си мое!" Нали се сещате... #2gunfire Heart Eyes

Между другото Ivi81 да те попитам изписах ли ви тогава или изчакахте до "утре" Laughing

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:37 от AnMary

# 572
  • Варна
Включвам се и аз с една прясна изцепка: Нашата бухтичка е с атопичен дерматит - не трябва да яде шоколад (и други храни вероятно, но за шоколада и изкуствените оцветители от опит знаем, че се изрива). Та в неделя ходихме на гости и аз докато си приказвам с домакинята чувам: "Тате, оче бониии, дай мииии!" и какво да видя: малаката омазана до ушите с шоколад, стиска в ръчичка един бонбон и иска още, а баща й се пресяга до кутийката и вика: "Ето тати, хапни си сладко патенце Heart Eyes". Аз съответно веднага скочих: "Не! Не й давай, нали знаеш, че е алергична!" А той: "Е, аз да не съм й дал някакъв долнопробен шоколад - Lindt е това все пак!" ooooh!
И една от снощи - за втори път в живота си Мартина успя да си каже, че й се ака и да свърши работата в гърнето. Аз разбира се - безумно щастлива, а баща й: "Еееее, тате, тука ли намери сега да акаш?! Памперс нямаш ли си? Гледай ся как смърди цялата къща!" И малката отиде при него, гушна го и обеща: "Тате, нама ече! Нама ака!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 573
  • Sofia
Еййй тия мъже - за две пари акъл нямат!  hahaha
Това за изписването ме подсеща за нашето изписване и още ми иде да утрепя мъжа.  #2gunfire
Казват, че ще ни изписват еди кога си и той си взима 1 ден отпуск. Въпросният ден цял ден ни разиграват заради жълтеницата и накрая решиха, че ще ни изпишат на другия ден. Лелеее мъжът ми какъв скандал ми вдигна!!!  ooooh! Той не можел всеки ден да си взима отпуска, да разиграва хората.... ужас просто! Като че ли аз съм винона.   bash И на другия ден го чакахме до 19 ч да свърши работа, за да ни вземе.  ooooh! Ма още се чудя - колата ми беше пред майчин дом, що не си качих децата на колата и да си ходя, че да види.  Crossing Arms

# 574
  • Шумен
Нашия татко продължава да ръси бисери но все ги забравям, затова сега бързам да се разпиша с един от вчера. Туко що измити обличаме близначките за да ходим на консултация, аз се занимавам с едната той се поти над другата Simple Smile Гледам го как се мъчи да върже връзките на камизолката на гърба, обяснявам съответно че тази камизолка не се връзва на гърба да обърне детето и да ги потърси отпред. По едно време чувам "Михаело, ако не спреш да мърдаш третата световна война ще сключи мирни преговори преди аз да те облека"  Joy
Сещам се и за още един при лекарката. След като ги измери и прегледа ще слага ваксините, нашия татко решава че той ще държи детето. Хваща я той за ръката а не за крака, лекарката му казва "Аз ще я бия в крачето, него дръжте" а той се изцепва "Аааа аз съм тука за морална подкрепа само ръката ще и държа"  ooooh!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 12:05 от desitoo

# 575
Нашия татко продължава да ръси бисери но все ги забравям, затова сега бързам да се разпиша с един от вчера. Туко що измити обличаме близначките за да ходим на консултация, аз се занимавам с едната той се поти над другата Simple Smile Гледам го как се мъчи да върже връзките на камизолката на гърба, обяснявам съответно че тази камизолка не се връзва на гърба да обърне детето и да ги потърси отпред. По едно време чувам "Михаело, ако не спреш да мърдаш третата световна война ще сключи мирни преговори преди аз да те облека"  Joy
Сещам се и за още един при лекарката. След като ги измери и прегледа ще слага ваксините, нашия татко решава че той ще държи детето. Хваща я той за ръката а не за крака, лекарката му казва "Аз ще я бия в крачето, него дръжте" а той се изцепва "Аааа аз съм тука за морална подкрепа само ръката ще и държа"  ooooh!

хахаххаахаххах, миличка от сърце ме размся!!!! Joy

# 576
Нашия татко беше много смешен, когато почна да проговаря сина ни. Вика-аз, моето момче ще те науча на най-важните думички, никакви такива"мама", "вода", "разходка". Сега повтаряй след мен: "Арсенал", "Кристал Палас", 'Манчестър Юнайтед", "Челси", "Ковънтри".. Joy Joy Joy
Най-удивителното е, че малкия наистина почна да ги казва  hahaha hahaha Имах го и записан на касетка, но къде ли я запиляхме.. ooooh!

# 577
  • Видин
Нещо съм ви изпуснала....запис   bouquet
Нашия татко одеве нещо беше изтерясал.Казвам му, че малчо има обрив и не трябва да ползваме козметика няколко дни, а той с най-учудения си поглед ме погледна и каза "Какво е козметика". Щях да падна от смях  Joy hahaha

# 578
Много са ни готини татковците спор няма  Mr. Green #2gunfire

Нашия син сега е научил да казва "ка-ка" и на всичко така казва и на топката и на колата, и на водата, и на млякото... Laughing Но мъжът ми е твърдо убеден че "ка-ка" означава само и единствено кака(какичка). И той разбира се е много щастлив че детето от малко мисли само за жени Crazy
И оня ден ги заварвам двамцата а тату му: "Кажи тате ци-ци " и повтаря "ци-ци"   ooooh! Crazy

# 579
една от най-ярките последни изцепки на нашия татко...
приготвяме се да излизаме, той слага девойката в стола, а аз проверявам дали всичко е изключено вкъщи. чувам аз, че алармата на колата се включва, изключва постоянно, реших, че пак е объркал бутоните, излизам, а той тича срещу мен с едни големи очи "ИМАМЕ ЛИ РЕЗЕРВЕН КЛЮЮЧ?"
Неясно защо, дал на детето ключа, то си играло с алармата, решил да и вземе ключа и да го сложи на предната седалка, вързал я в стола, затворил вратата и ... изненада, колата заключена  ooooh!
Докато чакахме един час дядото да донесе резервния ключ, детето заспа, а паникьосаният татко се опитваше да разбие ключалката с лъжица  hahaha (само това намери)

# 580
Момичета страхотни истории Joy  искренно ме развеселихте,аз лично не се сещам за нещо много смешно,но с удоволствие ще следя вашите истории Hug

# 581
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Така, дано не ви се стори много цинично newsm78
Като предисловие- дъщеря ми има едно гумено пате, от тези писукащите, което гризе с настървение, понеже й никнат зъбки. Та, преди няколко дни, малката е докопала  играчката  и   я гризе. Баща й я вижда в момент, в който  тя усърдно се опитва  да  навре цялата играчка в устата си. Спонтанната му  реакция беше: " Какво правиш бе, тате...налапала си цялата глава на  патката...ами ще се задавиш,  извади я оттам!".
Изхилих се с глас, при което  той ме погледна неразбиращо  и когато загря  реакцията ми, намусено  ме укори" И-и-и-и, ти пък само  за  секс мислиш, мама му стара!" Joy

# 582
Нашия татко продължава да ръси бисери но все ги забравям, затова сега бързам да се разпиша с един от вчера. Туко що измити обличаме близначките за да ходим на консултация, аз се занимавам с едната той се поти над другата Simple Smile Гледам го как се мъчи да върже връзките на камизолката на гърба, обяснявам съответно че тази камизолка не се връзва на гърба да обърне детето и да ги потърси отпред. По едно време чувам "Михаело, ако не спреш да мърдаш третата световна война ще сключи мирни преговори преди аз да те облека"  Joy
Сещам се и за още един при лекарката. След като ги измери и прегледа ще слага ваксините, нашия татко решава че той ще държи детето. Хваща я той за ръката а не за крака, лекарката му казва "Аз ще я бия в крачето, него дръжте" а той се изцепва "Аааа аз съм тука за морална подкрепа само ръката ще и държа"  ooooh!

smile3532 newsm62 newsm62 rotfImbo

Ох, това е велико!!!  Потекоха ми сълзи от смях...

# 583
Страшна тема направо....  Joy Joy Joy
После ще пиша и аз изцепки живот и здраве Simple Smile

# 584
Ааа момичета, темата е върхът! JoyОт половин час се смея до сълзи като побъркана сама пред монитора hahahaМъжо стана от леглото да ме пита кво ми ставало Mr. GreenИ той има изцепки ,ама в момента не се сещам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт