Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 485
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Близнаците са на почти три годинки, 06:30 сутринта. Аз отивам на работа и слизам пред блока да си чакам транспорта. Таткото ги облича и подготвя за ясла. Стоя си аз, чакам си и изведнъж се надава вик от терасата - поглеждам - бащата. Крещи, ама се къса, пребледнял...
 - Мариян вдигна бутилката с ракия и пи от нея!
 - Еми... Нарежи му салатка - отговарям аз...
Joy Joy Joy

# 556
да си призная,когато нещо ми доскучае си чета и....................няма такъв смях. smile3532

# 557
  • София
Преди малко съм накърмила бебето и съм го сложила в шезлонга. През това време то се оригнало и върнало малко, а аз от съседната стая чувам баща ми да се бъзика: ,,...ами да майка ти порка бира и ти дава газирано млякото...  Laughing Laughing Чу ли, да спреш да пиеш бира, че дедето повърна...''

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 20:09 от nikinorum

# 558
Страхотна тема. Много забавна и искрено ме забавлява Laughing

# 559
Поредната простотия на моя мъж.Живеем в едно село близо до София и имаме градина която обработваме детето в момента е на месец и половина а нашия тати разправя вчера вечерта
-ми тъмън до година лятото ще копа и ще сади с нас в градината
аз- ти луд ли си той още няма да може да си стои стабилно на краката
-спокойно ще помага
аз- ми ако иска6 може да му направиш и една лопатка тъмън да му е по лесно

# 560
  • Sofia
Прясна изцепка от снощи.
Понеже откакто тръгнаха на ясла ги гони бесен глад и вечер се събуждат по 1-2 пъти да пият мляко. И снощи при поредното събуждане мъжът ми измисли рационализация:
"Дай да им сложим на гърба по една бачонка с мляко и едно маркуче до устата и да си цокат по цяла нощ."  smile3532

# 561
Прясна изцепка от снощи.
Понеже откакто тръгнаха на ясла ги гони бесен глад и вечер се събуждат по 1-2 пъти да пият мляко. И снощи при поредното събуждане мъжът ми измисли рационализация:
"Дай да им сложим на гърба по една бачонка с мляко и едно маркуче до устата и да си цокат по цяла нощ."  smile3532

МНого як бисер!  Joy Joy
Поздравления за мъжа ти!
Бъчонките с мляко може да се видоизменят в бъчонки с вино,бира или ракия след време. Маркучетата и цокането по цяла нощ  остават. Laughing

# 562
От преди няколко дни-баща ми държи малката и започва да й пее-Крила баба крила орехи в торбата,мишенце пробило дупчица в средата...и накрая...мама и мишка ще краде орехите на детето  hahaha ,а на др ден таткото да не остане по-назад/докато сменя памперса/-Бебе кара колело,а насреща му л**но.Ту на ляво,ту на дясно,право в Л**ното прясно  smile3555 Добре,че малката не разбира,че  #2gunfire

# 563
Вчера баща ми  държи госпожицата, която в този момент беше нещо кисела. Той,  за да я развесели взе да я подхвърля във въздуха, без да прецени, че се намират под касата на вратата  ooooh!.

# 564
  • по света и у нас
От преди няколко дни-баща ми държи малката и започва да й пее-Крила баба крила орехи в торбата,мишенце пробило дупчица в средата...и накрая...мама и мишка ще краде орехите на детето  hahaha ,а на др ден таткото да не остане по-назад/докато сменя памперса/-Бебе кара колело,а насреща му л**но.Ту на ляво,ту на дясно,право в Л**ното прясно  smile3555 Добре,че малката не разбира,че  #2gunfire
newsm62 newsm62 smile3532
Толкова се смях с тоя бисер,че чак стомаха ме заболя,а мъжо ме помисли за луда дето се смях до сълзи половин час!Сега вече се смеем и двамата,и ми е обещал тържествено да не пее на бебето ни един ден,когато се появи. Joy hahaha

# 565
Дойде време и аз да споделя малко изцепки.Малката беше на около 20-тина дена и я мъчиха колики,то не беше пищяне не беше чудо,с таткото се редувахме да я дундуркаме,та поредната безсънна нощ,моичкия изнервен от писъците и по едно време го слушам как успокоява детето-''Защо ревеш така бе тате,знам че те боли,но мисли позитивно,мисли си за хубави неща'',след което малката продължава да се пищи и той започва''НАН1,НАН2,НАН3,НАН4.........''на НАН30 го попитах какво прави,а той''ами нали за да заспят някои хора броят овце,тя малката не разбира от това и затова броим кутии с мляко(НАН)''.А последното което ме втрещи беше-питам аз моя какво ще вземем на малката за Коледа(тогава тя ще е на 4 месеца),а той напълно сериозно ми отговаря- ще й вземем проходилка,аз започвам да се смея като си мисля че се шегува,а той ме гледа и ми вика ''що се смееш бе мило,тя нали ще прохожда тогава'' newsm09

# 566
Снощи викам на моя, че мисля да взема да пия витамини матерна, че да порастне още малко дребосъчето в корема .. и се изцепи "Аааа няма да търпчеш бебето със стимуланти" Shocked Че аз да не я правя културистка бе?!?

# 567
Страхотна тема и ние имаме много изцепки, но не ги помня точно, при следващата ще се включа преди да я забравя!

# 568
Нашия татко преди няколко дена стигна проникновенно до извода, че няма смисъл да купуваме на Алекс подаръци докато не почне да разбира...криза било все пак #2gunfire

# 569
хахахахаахаха уникални са тези татковци!!!! hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт