Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 487
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Леле, вчера какво му чуха ушите! Хем ми е смешно, хем ми иде.... #2gunfire На моя мъж не му се отдава да помни едно към едно детските песнички, но затова пък е добър в импровизациите. И вчера успокоява малкия и чувам " Зайченцето бяяяло, цял ден се еб*ало в близката горииичка, с палава сърниииичка....". После имаше "Вече се стъмниило, Слънцето се скриило, зайчето разбрааало, че се пре*баааало...". Към финала вместо оригиналното "Хукнало да бяга, както му приляга" замени с "Хукнало да бяяга, гащи без да стяяга"smile3555
И други изцепки е имало на тема детски песнички, но тази беше нецензурирана и ме разлюти.  box

# 541
Добре, че моя не ги знае тея версии на детските песнички  Peace

# 542
  • София
Моята изцепка е от като си направих теста. Отивам аз щастлива и доволна в мъжа ми по никое време, но той не отбелязва този факт, а най-необезпокоявано си се къпе. Аз си чакам 20 мин., той най-накрая излиза и аз ухилена на вратата му казвам, че съм бременна. При което той ме гледа тъпо няколко секунди, беше много шашнат, и изцепи: "И сега кво, трябва да се оженим ли?"  Shocked За предисторията да кажа, че си бяхме говорили и за сватба, и за бебе, просто не го бяхме решили още, тъй като не беше планирана бременността. Аз съответно му казах, че ако това е предложение, му отказвам. Та после много се потруди да направи свясно предложение, и стихотворение ми беше написал, изобщо постарал се беше. Но първите 3 дни беше адски стресиран  Grinning  
Същият ден отидохме на лекар да потвърди (аз в 5та г.с.) и вечерта излизаме да празнуваме именния ден на един приятел. Бяхме решили да кажем и аз по едно време го побутвам, че вече е време, защото после ще се изпонапият Simple Smile И той как им съобщава новината... "И ако някой не знае как се правят бебета, да ме пита мене" и те всички от компанията  Shocked за няколко секунди, първи се усети бъдещият кум, аз извадих снимката от ехографа, че в началото не им се вярваше...  Grinning

# 543
Вчера съм облякла една блузка по мен и корема ми се очертава от всякъде.Половинката ме гледа,гледа и накрая казва-Мило,знаеш ли,че с тази блузка изглеждаш бременна?!  Shocked

# 544
  • пак там
Леле, вчера какво му чуха ушите! Хем ми е смешно, хем ми иде.... #2gunfire На моя мъж не му се отдава да помни едно към едно детските песнички, но затова пък е добър в импровизациите. И вчера успокоява малкия и чувам " Зайченцето бяяяло, цял ден се еб*ало в близката горииичка, с палава сърниииичка....". После имаше "Вече се стъмниило, Слънцето се скриило, зайчето разбрааало, че се пре*баааало...". Към финала вместо оригиналното "Хукнало да бяга, както му приляга" замени с "Хукнало да бяяга, гащи без да стяяга".  smile3555
И други изцепки е имало на тема детски песнички, но тази беше нецензурирана и ме разлюти.  box

Искам да ти кажа, че въобще не е, защото не е запомнил песничката: нашият татко я пее по същия начин, само че с "...с една руса п..чка" и "... зайчето разбрало, че баща станало"  Mr. Green Мъжка им работа!

# 545
  • София
Момичета смея се от сърце  Laughing
Ако не са мъжете,кой ще ни прави веселото  Joy
На мене още не ми личи корема ама снощи моя приятел реши,че ще си говорят с бебето.И почна да му разправя как си му било добре вътре незнам си кво си,а мене ми смешно и на всичкото отгоре ми се гади и се опитвам да го махна от мене,а той вика на детето "ае тате, че майка ти ме гони,утре ше намера начин да ти се обада"  hahaha

# 546
Нека се включа и аз към песничките. Всеки момент чакам да родя, бебката ни върви малко едричка и баща й очаква да родя слонче и решава да й запее през корема:

"Хей ги бузи, хей ги две, те растят си най-добре.
Едната пълни другата , а пък двете дупето:))"

# 547
 Joy Joy Joy Последните няколко истории ме убиха....от смях

# 548
  • Страната на чудесата
На вечеря си говорим и детето отбелязва:
"Мамо, а пък бате Диди много висок е станал, по-висок от тати!"
При което тати засегнат казва с категоричен тон:
"Ааа, грешиш, тати.Никой не може да е по-висок от тати!" hahaha hahaha hahaha(а тати е колосалните 1,75 Mr. Green)

# 549
Два дни след като родих, още в болницата, тати все още празнува.....
Звъня му по телефона рано сутринта (това продължава около 30минути), той вдига и пита какво става искам ли нещо (напълно неадекватен). Казвам му, че трябва да дойде в болницата да вземе шишенцата, за да ги превари и той пита .. ааа добре какви шишета ти трябват преварени? От бира, лимонада ще свършат ли работа ??  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
ехеее, вярно - тати  е бил неадекватен Joy Joy Joy
в болницата където бях аз изобщо не е ставало дума за преваряване... Sick

# 551
Момичета смея се от сърце  Laughing
Ако не са мъжете,кой ще ни прави веселото  Joy
На мене още не ми личи корема ама снощи моя приятел реши,че ще си говорят с бебето.И почна да му разправя как си му било добре вътре незнам си кво си,а мене ми смешно и на всичкото отгоре ми се гади и се опитвам да го махна от мене,а той вика на детето "ае тате, че майка ти ме гони,утре ше намера начин да ти се обада"  hahaha
Ей това ме размя от сърце!

# 552
Вчера съседът пак ми припомни историята по раждането на неговия син. Кара жена си до родилното, обаче нервен и притеснен, пали колата и се разхожда извън града. Не го свърта и пак газ до родилното. Стои и чака, по едно време идва акушерката и започва да го тупа приятелски по рамото - "А честито, момиченце, 2.900 кг, 50 см!", на което той "Ааааа, ама моля ви се, тука грешка е станала, аз момичета НЕ правя!" Naughty Жената се видяла в чудо, няколко пъти го питала за името да не е сбъркала действително, добре че склонил, че има момиче по някое време.
Иначе сега хванал бебето, гледа мач и от време на време посочва някой футболист и повтаря няколко пъти името на срички, за да може малката да запомни. Сочи й засада и пак обяснява... големи са скици Mr. Green

# 553
  • Italia
Близнаците са на почти три годинки, 06:30 сутринта. Аз отивам на работа и слизам пред блока да си чакам транспорта. Таткото ги облича и подготвя за ясла. Стоя си аз, чакам си и изведнъж се надава вик от терасата - поглеждам - бащата. Крещи, ама се къса, пребледнял...
 - Мариян вдигна бутилката с ракия и пи от нея!
 - Еми... Нарежи му салатка - отговарям аз...

# 554
  • Panagyurishte
 Joy никога не можеш да скучаеш с тези мъже!

Общи условия

Активация на акаунт