Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 522
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Ох на тати сладката пак се наака като карпатски вълк

# 526
"На тати красавицата.. Heart Eyes Тати ще й купи автомат, че като порасне да прекърши всеки поглед от очите й надолу"  Laughing
Типична бащина ревност  Wink

# 527
Скоро с мъжа ми си говорим за рязко увеличения апетит на нашите момчета напоследък. Оплаквам се аз, че все искат ядене и няма насмогване а той "Ми събират запаси за зимата хората"  #Crazy Викам - "Да не са мечки, бе?" А той замечтано " Леле, ако спяха зимен сън, представяш ли си какъв кеф..."   #2gunfire
Joy Joy Joy
Горките деца!
Щяха да изпускат Коледа, ако наистина спяха зимен сън.

И да не е спам.
Пътуваме и на Алекс му се допива вода.Приятелят ми вади едно шишенце от минерална вода и ми казава:" Ето тук има,но съм разтворил упсарин вътре". Добре че ми каза, а не се довери на собствената си преценка и не му даде.

# 528
Тук има доста големи бисери! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моят мъж единственото което е правил беше когато веднаж по спешност го пратих за памперси / обикновено пазаруваме в големи количества от Метро/ и вместо номер 5 донесе номер 3, след което след доста повтаряне от моя страна отиде да ги сменя и донесе номер четири и така докато улучим номера.

# 529
"Тати бре-извади си този пръст от устата,че още малко и ще ти се покаже през дупето."

# 530
Моят мъж тази сутрин каза "Днес ще перем две перални - една бебешка и една човешка"

Милото ми бебе, кога ли ще го вкара в категория "човек"  Grinning

# 531
Моят мъж тази сутрин каза "Днес ще перем две перални - една бебешка и една човешка"

Милото ми бебе, кога ли ще го вкара в категория "човек"  Grinning
Като стане на 18г. евентуално.Сестрите на мъжа ми са на по 17 и все още са "децата".

# 532
Първо, предисловие. Дъщеря ни е много бяла, което означава, че  непрекъснато я пазим да не изгори. В същото време педиатърката ни непрекъснато обяснява колко е анемична. Т.е. белотата и, е тема вкъщи.
Днес падна и си посини лицето. Съобщавам на баща и, а той: "Е, най-накрая има малко цвят!"  Crazy

# 533
"На тати красавицата.. Heart Eyes Тати ще й купи автомат, че като порасне да прекърши всеки поглед от очите й надолу"  Laughing
Типична бащина ревност  Wink
JoyИ моя мъж е с подобни чувства.

# 534
"Тати бре-извади си този пръст от устата,че още малко и ще ти се покаже през дупето."
rotfImbo rotfImbo newsm62  това ме разби! БРАВО!

# 535
Още бременея, но това не пречи бъдещият татко да ме развеселява най-редовно.  Crazy
Ще спомена три случки, за които се сещам в момента.
1. Връщаме се от ФМ, туко-що разбрали, че ще си имаме момиченце. Седнали сме да се почерпим в една сладкарница и аз споделям "Пък на еди-коя си приятелка синът, ако знаеш колко е сладък! Мисля да го взимаме за зет, на 1год и 4 месеца е, идеален е!"
При което срещу мен се свъсват вежди и се избоботва "Аааа, не може така! Първо трябва да го видя! Какъв е този, с какво се занимава?!"  - много интересно, с какво ли се занимава едно дете на 1год и 4 мес.  Crazy

2. Ще споделя една много редовна реплика, която я чувам след почти всяко ядене. Омела съм солидна порция, подплатена с няколко филии хляб и таткото загрижено се обръща към мен "Нахрани ли се? Искаш ли още?" , аз едвам успявам да отговоря "Нееее, натъпках се". При което той се навежда към корема ми и казва "А ти, Шушке, напълни ли хладилника?!"  Laughing
3. И прясна случка от днес. Слизам от кантара и със задоволство казвам, че съм смъкнала 300гр.  Wink При което чувам отговор "А представи си като родиш - 5 кила от раз само с излизането на бебето ще свалиш!"
Аз казвам "Е, те обикновено не се раждат по 5кг.", при което ми се казва "Е, да, ама нали освен нея и някакви други чарколаци изкарваш?!"
При което аз:  Shocked Joy

# 536
От няколко дни детето се е научило да имитира баща си както хърка(не като него,де Mr. Green) и преди малко пак повтори процедурата! А ,мъжът ми:-трябва да я заведем на УНГ,че от няколко дни я забелязвам-хърка,да не се окаже трета сливица. Joy

# 537
  • на Русе
Когато бебока заплаче и мъжът ми почва: "Няма, тате, нямаа, нямаа..." Но прабабата му направи забележка - да не учи детето, че няма и сега мъжът ми повтаря: "Има, има, тате."  Laughing

# 538
Неска моя мъж ми изръси, че съм щяла да родя госпожицата 3250 гр и 51 см ... хмм.. де да видим накрая  Peace Joy

# 539
много са ми смешни тия татковци...не че и нашия не е такъв,ама....

Общи условия

Активация на акаунт