Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 525
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Е не разбихте ме направо ,голям смях Laughing На мен ми е много рано все още но бъдещият татко е разпределил вече територията - едната гърда е за него дугата е за детето    Simple Smile

# 511
Вече чакаме бебка с нетърпение и реди няколко дни ми потича коластра от едната гърда и прави петно на нощницата ми, мъжа ми ме вижда, почуква бебето през корема ми и вика:" Айде храната ти дойде, излизай вече докато не е свършила hahaha
това ме развесели наистина Joy Joy

# 512
И нашия татко се отбеляза вчера!
Пасирах аз разни плодове за следобедна закуска, която Таткото трябваше да даде на Бебето и понеже ни е Супертатко таткото, се предобрииил... Натрошил сиренце!!! Жестоко! Банан и праскова със сирене!
Как не си пишнах в гащите като видях недокоснатия микс, не питайте.

# 513
  • Русе
Вчера съобщавам на мъжът ми ,че от понеделник малкия тръгва на ясла.А той:"Кога трябва да купя цветя?"  Направо щях  да падна  Joy

# 514
  • Страната на чудесата
Цвети гледа реклама на Алтънбаш и казва:"Тати, искам да ми купиш диаманти"
А той newsm78"Ооо, те диамантите бяха на мода миналия век бе, тати.Сега на мода е силикона" Crazy

# 515
Eдна изцепка на баща ми.
Племенникът ми (на 2г.8м.) остава да спи у нас- на спалнята с майка ми, а баща ми се пренася в хола. В 24ч малкият започва да се дере от рев, майка ми не може да го успокои. Аз скачам, мислейки, че Рая се е събудила, но виждам, че не е тя и отивам да помагам на майка ми. Баща ми не чува. Интересно защо мъжете никога не чуват децата да плачат посред нощ  Thinking . След един час се обаждам на сестра ми и тя идва да си го прибере.. Минаваме на един метър от баща ми, но той продължава да спи. Майка ми си спира телевизора в спалнята, гаси лампата и опитва да заспи. Получава и се около 03ч, и след малко усеща баща ми да се промъква при нея в стаята, светейки с фенерче и да започва да оглежда леглото, да заляга отстрани и отдолу, после отива и в коридора и кухнята. След няколко минути, пак светейки с фенерчето, бута майка ми и и казва "ставай, детето го няма", ама с изплашена физиономия  hahaha Горкият, така се притеснил, ама иначе с фенерче, че ако светне лампата племенникът ми може да се събуди. hahaha

# 516
  • Пловдив
..................яколко минути, пак светейки с фенерчето, бута майка ми и и казва "ставай, детето го няма", ама с изплашена физиономия  hahaha Горкият, така се притеснил, ама иначе с фенерче, че ако светне лампата племенникът ми може да се събуди. hahaha

е, това много ми хареса hahaha hahaha

# 517
След няколко минути, пак светейки с фенерчето, бута майка ми и и казва "ставай, детето го няма", ама с изплашена физиономия  hahaha Горкият, така се притеснил, ама иначе с фенерче, че ако светне лампата племенникът ми може да се събуди. hahaha
Joy това ще го разкажа на мъжа ми, който също спи като пън Joy

# 518
Всеки път, когато вляза в темичката, се зареждам с положителна енергия за поне няколко часа напред Hug

# 519
 ене, това е една от най яките теми за разпускане!!!!

# 520
А нашия тати си учи вече бебето да говори-залепил си устата на корема ми и вика "кажи татииии!",след което си слага ухото и слуша и след малко пак "не бълбук,бълбук,а татиииии!" и пак слуша. Joy Joy JoyЕ,ако му беше отговорило бебето вече щах да се изпусна! hahaha hahaha hahaha

# 521
Тая тема направо ме разцепи от смях hahaha

Нашия няма много изцепки за момента, може би след като се роди бебата, тогава ще заливам темага  Joy
Иначе в момента се сещам за нещо - когато се върнахме от преглед, току що видяли сърчицето как тупка, бях полегнала и нашия идва с една чаша. Слага я обърната на корема и ми вика "Дали и така ще се чува?!?"..  Joy

# 522
При нас последният бисер е с дядото.
По ехограф бебето беше 3200 преди почти две седмици, и дядото звъни оня ден и заявява.
"Отивай да ти предизвикат раждане със системи."
Аз: що то само ще си тръгне.
"Ааааа ще тръгне ама 5 кила и не могат да ти го извадят, аз така съм се родил и съм разцепил баба ти, само главата ми е била 4 кила."
А майка приглася "тя затова ти е празна"

# 523
  • София
joya , добре се посмяхме с майка ми на твоя разказ.
Леко раждане на голямото бебе.  Peace  bouquet

# 524
  • Пловдив
joya , добре се посмяхме с майка ми на твоя разказ.

И аз  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт