Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
 Joy Joy Joy уникални са тези мъже.

# 496
Ето и от мен нещо.
Докато бях бременна ядях само зеленчуци и плодове ,месо не ми се ядеше и към края на бременността ми се пиеше маниакално Загорка.Мъжо все ме бъзикаше:
Тоя малкия като излезе да не ми каже :
-Ей дърт дай една бира и сипи една зеленчукова супа!!!!

Хехех,това е супер.Нещо подобно и на моето-все си пийвах от бирата му и той  все цепеше нещо подобно.А аз после бях много гузна /излъгах Wink/

# 497
Деси от около две годишна спи в обикновено ъглово легло, защото спи много лошо, върти се и си заклещваше ръчички и крачета в решетките на детското креватче.  Та историята ни е по повод на ъгловото легло.

Една нощ започва да плаче, аз бях много изморена и пращам Жоро да види какво става.  Минават 2-3 минути, а тя продължава да плаче, той не се връща и аз отивам на проверка.  Влизам в стаята и, той седи на леглото полузадрямал и тя реве отнякъде.  Сещам се аз, че е паднала от леглото и се е търкулната под него.  За да излезе трябва да се завърти главата настрани, ама то сънено горкото и не знае какво да прави.  Измъкнах я аз от там, и Жоро ми вика: "Благодаря, че я намери."  Умрях от смях тогава, а той отиде да спи.

Много сладко! Laughing

# 498
Лелеее тия мъже....  Joy,моя баща ми е давал като бебе вместо сироп за кашлица спирт,и още се шегуват ,че съм от малка пиянде(а аз не пия) hahaha

# 499
 rotfImao rotfImao rotfImao Ох, Dushica, хем ми е мило за детенцето, че се е заклещило, хем ми е смешно...
Нашият тате скоро пак се разписа  и след като се изцепи ми вика "Сега да не ме изтипосаш пак в онази тема!?".  hahaha

Нашето мъниче кихна, ама той здравата киха по принцип и опръсква якоу наоколо с малки сополки. Та който е на пътя му, обикновено се понамокря леко.... Joy И при поредното кихане, татето е на близка дистанция фронтално , при което се чува "Пресанеее, много фърляш бе, тате! Рядка ти е оградата, май, а?! Много баластра има."  Rolling Eyes

# 500
  • Шумен
Отскоро сме родители, но вече таткото се отчита редовно с бисери главно по време на хранене. Понеже са близначки и се хранят с АМ всеки от нас с по едно бебе на ръце и с биберона. Та снощи таткото нахрани едната и я вдига да се оригне, разбрал вече че трябва да я потупва за да стане работата по-бързо. Ама той я налага здраво по дупето, заставам аз до тях и се обръщам към детето с думите "Вале, имаш сега два варианта преди да ти посинее дупето. Или да се оригнеш бързо или да повърнеш върху тати", на секундата повърна. Впуснах се аз да я избърша а таткото ми казва "Не бърши нея, бърши мен сега точно се изкъпах"  ooooh!
А сутринта си пием кафето на терасата и той изцепва "Ама тези деца много невъзпитани" питам го аз защо мисли така и той отговаря "Ами пърдят пред приятелите ми (вчера засякохме един от тях на връщане от педиатъра) и само се заливат с мляко", кога ли трябваше да ги възпитам това като още нямат месец  newsm78

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 23:12 от desitoo

# 501
Лелеее тия мъже....  Joy,моя баща ми е давал като бебе вместо сироп за кашлица спирт,и още се шегуват ,че съм от малка пиянде(а аз не пия) hahaha

LaughingАми бързичко си си взела дажбата!

# 502
  • Шумен
Ето поредния бисер на нашия татко. Вчера следобед много плакаха и двете, аз успокоявам Валерия а той се беше навел над Михаела и нещо и говореше. По едно време въодушевено дойде при мен
Той: "Тя ми каза тати"
Аз:   "Нещо не си чул правилно, още няма месец няма как да ти каже тати"
Той: "От няколко дни и го повтарям и тя ме разбра накрая"
Е днес установихме че тати всъщност е "гу"  Grinning

# 503
  • София / Перник
Онзи ден трябваше да изляза за повечко време и оставих бебо на майка ми с порциика замразена кърма. Мъжа ми ме взе а път за вкъщи и аз му казах че едната гърда ми е събрала доста кърма и ме понаболява, а той със съчувствен тон ми каза:
-Сега като се приберем ще се източиш.  Laughing

# 504
  • София
Нашата дъщеричка вече гука и даже пищи изобщо изучава си гласчето. Сутрин ни буди с Гу-гааа, говори на пчеличките, които висят над главата й. Мъжа ми, шегувайки се,  разбира се и вика " Кой е тоя Гого?".  Тази сутрин той влиза в спалнята:
Мони: Гу-гааа, гу-гаа
Аз: Кой е тоя Гого, маме?
Той(със сърдит глас): Да не се чува това име в тоя дом!
Мисля, че много навътре го взе човека  Grinning

# 505
Смях се до сълзи с темата и за отрицателно време я изчетах цялата LaughingНаправо ми оправи деня
Аз не мога да помня всички изцепки на мъжа ми, защото той е неизчерпаем извор, но се сещам, че точно когато ми изтекаха водите и трябваше да раждам, той гледаше баскетболен мач на любимия си отбор с/у най-големия съперник и аз му викам:
" Ставай, че се почва"
а той"
" Ей, личи му отсега,че е жена.3 минути ми остват до края на мача, а то не може да изчака. Ако беше момче щеше да знае, че е важен мач за финалите"

# 506
  • Sofia
Скоро с мъжа ми си говорим за рязко увеличения апетит на нашите момчета напоследък. Оплаквам се аз, че все искат ядене и няма насмогване а той "Ми събират запаси за зимата хората"  #Crazy Викам - "Да не са мечки, бе?" А той замечтано " Леле, ако спяха зимен сън, представяш ли си какъв кеф..."   #2gunfire

# 507
Вече чакаме бебка с нетърпение и реди няколко дни ми потича коластра от едната гърда и прави петно на нощницата ми, мъжа ми ме вижда, почуква бебето през корема ми и вика:" Айде храната ти дойде, излизай вече докато не е свършила hahaha

# 508
Няма с какво да се похваля, освен с един обърнат памперс в началото. Грижи се за бебоците толкова добре, колкото и аз, само дето трябва да му кажа какво искам да направи  Mr. Green

# 509
Раждам си точно на термина синчето, обаче в един много кофти финансов промеждутък..бе с една дума-безпаричие. обажда му се на мъжа ми кръстника ни рано сутринта да пита как съм ,родила ли съм вече и той " Ми не е още, ама се къпе и не мога да ти я да на телефона " hahaha hahaha И най-куриозното е, че в него ден спечели четворка от тотото и вече се обажда да кани" Айде, родихме вече, ела"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт