Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 552
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Ето и от мен нещо.
Докато бях бременна ядях само зеленчуци и плодове ,месо не ми се ядеше и към края на бременността ми се пиеше маниакално Загорка.Мъжо все ме бъзикаше:
Тоя малкия като излезе да не ми каже :
-Ей дърт дай една бира и сипи една зеленчукова супа!!!!

# 481
Темата е страхотна  Joy

Аз съм бременна в трети месец , но вече си имаме доста изцепки от страна на таткото и на мен,разбира се.Ето една :
Той - До шестия месец няма да му трябват  дрешки на бебето, нали само в количката ще го возиш, няма да го вадиш да ходи.Никой няма да види с какво е облечено!
 Mr. Green

# 482
Ето и от мен нещо.
Докато бях бременна ядях само зеленчуци и плодове ,месо не ми се ядеше и към края на бременността ми се пиеше маниакално Загорка.Мъжо все ме бъзикаше:
Тоя малкия като излезе да не ми каже :
-Ей дърт дай една бира и сипи една зеленчукова супа!!!!

hahaha rotfImbo rotfImao smile3532 smile3532 страхотна тема .Аз още не се сещам за изцепки,но при първата веднага ще пиша.

# 483
Здравейте,мамчета!Бременна съм в 4-ти месец и мойто мъжле ръси бисери и днеска и нощеска.Една от първите му изцепки беше:
-Бебо,ти като толкова обичаш да те целувам по гърдичките как ще храниш бебето?
-Защо?-питам аз
-Ами няма ли да ти се прави с..с като го кърмиш?
Мъже ,какво да ги правиш?!
Мъжа на приятелката ми пък питаше защо въргалят новородените бебета в талк!

# 484
Нашият татко се престраши да сложи сина ни на гърне и да изчака да се изака.Когато с адски мъки,мърморене  и запушване на носа  го избърса,ми донесе гърнето ,навря ми го под носа и надуто каза:"Виж какво красиво и оформено  л..но  е  изакал". Shocked

# 485
  • София
Аз: Мамее виж таткто пък други жени гледааа..
Той: Ти па... аз само гледам колко храна могат да дадът  bombs

# 486
  • София
Да се включа и аз... да се посмеете (на мен хич не ми беше до смях тогава, но сега като се сетя и  Joy )
1. Бях бременна с малкия, отивам на консултация и проблем - с допотопния УЗ апарат излиза, че главата на бебо е по-голяма, отколкото би следвало за въпросната г.с. Излизам разтревожена и споделям с половинката, а той:
- Супер, ще е като патето Яки - с голяма глава и малки крака...

2. В осмия месец бебо се закроти за 2 дни и аз изпаднах в паника, че не го усещам. Реакцията на татко му беше потупване по рамото и репликата:
- Какво си се притеснила толкова? Ще го пишем разход, друго ще си направим...
Как не го убих и до сега се чудя...  Thinking

3. Като ни изписаха от болницата на 8-мия ден, след като изкъпах и облякох малчо, татко му го гушна, погледа го съсредоточено и изцепи:
- И сега какво...? Ти представяш ли си, аз съм ти баща...?!
А малчо както си лежеше вдигна ръчички и ги сложи на лицето си  Joy, изглеждаше така, все едно се хваща за главата Joy.

4. Малчо на 1 месец, яде и повръща. Аз съответно съм изправена на нокти и настоявам да го заведем на лекар, но ми се отговаря само:
- Спокойно, нищо му няма на детето!
На 3-тия ден влизам в стаята 20 мин след като съм го накърмила и какво заварвам...
Таткото хванал малкия за краката и го върти из цялата стая повтаряйки си весело:
- Хайде, тате,  да летим.
...

Мисля да спра до тук...

# 487
хахахаха а после що повръщало горкото ей тия татковци Joy

# 488
  • Габрово
Записвам се да ви чета, вашите татковци ми оправиха настроението  Joy

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 13:16 от missing

# 489
лелеее момичета,страхотни са тези мъже!!!добре,че са те за да ни веселят!Ние още сме бременни във 2рия и нямаме изцепки,но имаики предвид характера на татето,няма как да не се разпишем!!!страхотна тема!браво!!! newsm20 smile3501

# 490
и аз да споделя една изцепка от днес само че на баща ми  Laughing
играе си той с бебока и си пеят нещо,минавам аз покрай тях и той :виж дядо,виж...кой е това???Това е Първа инвестиционна банка,като ме напуши един смях  Joy ...ама така си е  Heart Eyes

# 491
На гости бях на едни приятели, по едно време минавам покрай спалнята и чувам "Ъъъъъ, ъъъъъъъ", поглеждам и какво да видя - бащата сложил малкия на гърне и му показва какво трябва да прави, целият зачервен от надуване, а малкия се хили и пляска с ръце. Разбрал, че съм го видяла, татето поглежда дребосъка и с тон на мъченик "Абе тате, ще ме наакаш тука, за резил на кака ти!" hahaha

# 492
На гости бях на едни приятели, по едно време минавам покрай спалнята и чувам "Ъъъъъ, ъъъъъъъ", поглеждам и какво да видя - бащата сложил малкия на гърне и му показва какво трябва да прави, целият зачервен от надуване, а малкия се хили и пляска с ръце. Разбрал, че съм го видяла, татето поглежда дребосъка и с тон на мъченик "Абе тате, ще ме наакаш тука, за резил на кака ти!" hahaha

Joy все едно 4ета за моя мъж

# 493
Запис, за да ви следя! Определено много ме развеселихте. От 2 дни чета и старата и новата тема и си се хиля с глас тук, а моя мъж се чуди какво ми става. Бременна съм в 3 мес., но със сигурност и мъжа ми ще се впише към изцепките на татковците като знам какъв ми е.

# 494
Деси от около две годишна спи в обикновено ъглово легло, защото спи много лошо, върти се и си заклещваше ръчички и крачета в решетките на детското креватче.  Та историята ни е по повод на ъгловото легло.

Една нощ започва да плаче, аз бях много изморена и пращам Жоро да види какво става.  Минават 2-3 минути, а тя продължава да плаче, той не се връща и аз отивам на проверка.  Влизам в стаята и, той седи на леглото полузадрямал и тя реве отнякъде.  Сещам се аз, че е паднала от леглото и се е търкулната под него.  За да излезе трябва да се завърти главата настрани, ама то сънено горкото и не знае какво да прави.  Измъкнах я аз от там, и Жоро ми вика: "Благодаря, че я намери."  Умрях от смях тогава, а той отиде да спи.

Общи условия

Активация на акаунт