Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 556
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Изцепката принадлежи на зет ми - В първите месеци племенникът беше изключително само на кърма и акаше рядко. По преценка на сестра ми понякога са помагали с терммометъра. Гледайки процедурата веднъж, зет ми попитал със страх : Мило, дали няма да стане г.й, ако го правиш това с термометъра?

# 466
Таткото сменя наакания памперс на малкия и аз дочувам от другата стая: "Я, да видим тате, какво си сготвиииил? Мусака ли?" (явно следва развиване на памперса) "Ааааа, неее, не е мусакааа....нещо със сос е!"
 hahaha hahaha hahaha

# 467
Докато бях бременна казах на съпруга ми,че бебка вече ни чува през коремчето и е добре да иговорим и пеем.Той приближи устни да корема ми и почна да пее..."Буболечка-кючек" #Crazy  ..и ми се хили ...Това му се вика пренатално възпитание,ако незнаете
         "Крилцетоооо,шилцетоооо...ох,мале-лей...Буболечка-ай-ай.." newsm44

# 468
Мъжът ми гледа за първи път как кърмя малката.Надвесил се над мене и се хили:
     -Колко странно....
 Аз разнежена-"Как суче,нали..?
     -Не...Какви гърди имаш,а преди нямаше НИЩО! Laughing   

# 469
Да се включа и аз в темата въпреки че ние още сме в процес на бебеправене.Говорим си една вечер с мило и спори дали ще е момче или момиче.Понеже той е мЪж и трщбва да е на неговата в края на спора преди да ми обърне гръб сърдит и да заспи ми заявява без много да мисли:"Котка ако е женско ще искам да направим тест дали е мое ,защото аз женски не мога да правя" И аз опулих ей такива очи  Shocked все едо има 10деца и все момчета
Хахаха, и аz ще ходя на генетичен тест...  Joy

Миналата седмица половинчо ми сподели, че навремето си бил поискал от "Ицката" (Исус Христос) да живее с три мацки. Ама явно Ицката не го е ра3брал, 3ащото той си е бил пожелал блондинка, червенокоса и мулатка, а Ицето му пратил мене и две щерки.  Sick (Егати и минавката, а?)  Mr. Green Таа сега обмислям Ината или Яната да е блондинката и коя да е червенокосата. А аz май ще вървя на солариум  Crazy hahaha А половинчо сега се уговаря с Ицето zа момченце. ХАхаха, може да си вzемем мъжко куче...ама след няколко години   Joy

# 470
До 3-тия месец много повръщах Tired и ядях само плодове и зеленчуци,и мъжа ми тича по мене с една пържола и вика:"Де бе мило хайде изяж я ,това дете не може само на краставици да живее" Joy

Отиваме в Джъмбо и гледаме и бебешките неща да се ориентираме за цени и тн. Гледам го зяпнал едно столче за кола и го глеееда гледаа и по едно време вика хайде да го вземем виж кво е яко,и аз му казвам че това е стол за голямо дете до 13кл. и той: "Е й знаеш ли как ще отива на тапицерията на колата" и аз.........Shocked.После отиваме при количките ,хваща една и почва да  я друса наляво на дясно.Викам му кво правиш и той ми да видя дали е стабилна ooooh! и аз:"Ми няма да тичам с нея по баирите " hahaha

# 471
Таткото сменя наакания памперс на малкия и аз дочувам от другата стая: "Я, да видим тате, какво си сготвиииил? Мусака ли?" (явно следва развиване на памперса) "Ааааа, неее, не е мусакааа....нещо със сос е!"
 hahaha hahaha hahaha

много ми допадна тази изцепка....както  и тази на tsveti за контракциите и разкритието - тя ми е фаворит

# 472
казвам на тати``трябва да купим шапка на детето``,а той:``ми нали миналата година му купи?``

хахахахахахха Simple Smile)))) е това е !!!!!!!!!! смях смях

# 473
нашия тати чака да се роди мъника и вика сега като се роди да не ни го разменят я да зема да го захапя да му оставя един белег /това всъщност не беше той а негов роднина даде идеята /
а иначе му пее страните песни когато ме чакат да му дам да яде ето сега идват кебапчетата и кюфтетата и с някаква странна мелодия
има още много но като се сетя ще пиша

# 474
казвам на тати``трябва да купим шапка на детето``,а той:``ми нали миналата година му купи?``

хахахахахахха Simple Smile)))) е това е !!!!!!!!!! смях смях

ХА, това и преди съм го чувала. Някой тук беше споделил същото преди време  Joy

# 475
Нещо подобно като при Христа: татито гледа как кърмя (един от първите пъти). гледа гледа, пули се, пък накрая хилейки се ми вика 'бебчо, с тез цомби да не задушиш детето!'  Joy

# 476
Говорим си за кърмата и какво помага да имаш повече. Мъжо все си пада по четенето на разни излседвания и ми вика. "Да знаеш, трябва докато кърмиш да ти пускам успокояваща музика. Знаеш ли, че скорошно излседване показва, че пускайки на кравите в обора музика като Моцарт например, кравите дават повече мляко?" А аз опулена му викам "Ама аз на крава ли ти приличам, бе алоооо?"  bombs fight

# 477
Връщам се от ЖК (в 6ти месец съм) и викам на таткото
д-ра каза че за сега е седалищно,
а той ми вика ко е туй,
и аз започвам да му обяснявам че нали ако не се обърне - с операция.
А той ме успокоява и ми вика - спокойно то като му дойде времето той д-ра ще го намести както трябва да е newsm78

# 478
 rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao посмях се от сърце,моя скоро не се е изказвал компетентно,ама аз дебна Wink

# 479
ето и последния ни бисер вчера казван на вече бъдещия тати:"Котка ще си имаме бебе" дова щастлива,а  той само ме погледна и ми вика "Що ние нали вече си имаме едно" и поглежда кучето,въпреки,че при нас е планирано

Общи условия

Активация на акаунт