Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 558
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Като бях бременна с Калина и на ФМ докторът отсече "момиче". А нашият тати гледа умно, пристъпва от крак на крак и пита "Хубаво, де. А не можем ли да му инжектираме пишка?"  Joy

Миналата седмица хванал голямата ни дъщеричка и си играят и по едно време го и3караха на песен. И чувам следното "Кажи на майка тиии, кажи на майка ти сега, какви ги вършеше нощес. А и днеска сутринтаааа....". А3 онемях, а явно и той се усети и с наставнически тон продължи "Ама ти нали няма да правиш така? Че иначе тати трябва да пребие някой..."  Mr. Green Сега се уЧим на детски песнички  hahaha

Страхотна тема Peace

# 451
Да се разпиша и аз. Нашият татко е активен футболист, нищо и никой не може да го спре от тренировка или мач. Вкъщи съм, детето на 5-6 месеца, аз имам температура и едва- едва гледам. Звъня му и го моля, ако е възможно да си дойде по-рано от работа, че ми е много зле и не знам как ще се оправя,а той ми отговаря: Добре миличко, нали и без туй трябва да се прибера да си взема екипа за ритане  Shocked Shocked Shocked

# 452
  • Кукуландия
СЕтих се за още изцепки. Седи таткото и в тишината се чува едно зверско оригване. Обръщам се аз... полудяла и издразнена- а той ми отвръща : Не е честно , не е честно, бебка зорлем я караш да оригва, молиш й се даже , за да няма колики , а на мен не даваш.Така сега ако не пръдна и не се оригна ще ми се появят колики.

Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Умирам си от смях в офиса!!! Всички ме гледат как се хиля, колегата по-скоро сърдито.
Нова съм във форума и имах късмета да попадна именно на тази тема.
Запис

# 453
Изпращам таткото до аптеката да вземе Вигантол (витамин Д), но направих грешката да не му запиша поръчката. След малко той се връща, достигнал до прозрението, че се казва Вигантол - с "в", а не Гигантол, както съвсем сериозно си поискал от аптекарката. Наложило се да пояснява, че му трябва витамин Д, та жената го разбрала. А ние се чудим защото детето расте с такава скорост Joy

# 454
Някой ще ми каже ли /нищо че не е по темата/ как да си кача снимка на сладурката отстрани на моя профил.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Цитат
Добавяне на картинка в профила (аватар)

Когато поставите картинка към профила си (аватар), тя се появява при постингите, в лявото поле, под прякора.

За профила може да изберете картинка от галерията на сайта или да сложите външна картинка (от друг сайт, но все пак съобразена с размерите на полето, така че да не се нарушава структурата на форумите).

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
Аватари, надвишаващи тези размери, автоматично се отхвърлят и системата ще Ви подкани да изберете картинка от галерията на форума.

За да прикачите картинка към профила от галериите към сайта е нужно да влезнете в секция Профил. От страницата, която се зареди изберете Профил от лявата колона.

Изберете галерия от секцията Лична Картинка: и прегледайте картинките като кликвате върху имената им. Когато изберете картинка натиснете бутона Промени профила

За да прикачите друга картинка към профила си е нужно изображението (картинка, снимка) да е качено някъде в интернет.
Вземете адреса на избраната картинка (десен бутон върху нея -> Properties и копирате адреса с Copy) - трябва да е нещо от рода на http://www.domain.com/kartinka.gif (или .jpg, или .png накрая).

За да прикачите картинката, в секция Профил. От страницата, която се зареди изберете Профил от лявата колона.
Поставете (десен бутон - Paste) адреса на избраната картинка в полето Имам собствена картинка:

Когато задавате картинка за профила, обърнете внимание коя опция е избрана.
Под всяка опция има по едно кръгче (radio button), което може да се маркира.

Натиснете бутона Промени профила

Здравей An Mary,
Сега ще ти задам сигурно един малко абсурден въпрос, но как да вляза в профила си, опитах от лентата отгоре, която показва че присъствието ми е отчетено, но не намерих начин? Embarassed

# 455
Сега изцепка на тати от снощи.
Аз му обяснявам, че моя приятелка ми е говорила за едно много мило и фино момиче и че можем да ги запознаем с наш приятел, който наскоро се раздели с приятелката си. И той "ами да запознае и мен, щом ги намира такива" #2gunfire

# 456
СЕтих се за още изцепки. Седи таткото и в тишината се чува едно зверско оригване. Обръщам се аз... полудяла и издразнена- а той ми отвръща : Не е честно , не е честно, бебка зорлем я караш да оригва, молиш й се даже , за да няма колики , а на мен не даваш.Така сега ако не пръдна и не се оригна ще ми се появят колики.

Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Умирам си от смях в офиса!!! Всички ме гледат как се хиля, колегата по-скоро сърдито.
Нова съм във форума и имах късмета да попадна именно на тази тема.
Запис

smile3532 smile3532 smile3532 лелееееееееее този твой мъж със сигурност не ти е скучно с него  Peace

# 457
В момента в който мъжлето вижда положителното тестче започва да подскача " Ще си имаме момиче, че си имаме момиче" newsm68  На въпроса "Как реши че ще е момиче"  отговора беше
" Ама ти не виждаш ли че втората чертичка е розова?"  EFP smile3521

hahaha hahaha hahaha hahaha
А нашият тати като видя 3а първи път две чертички и въ3кликна облекчено "Охх, и то3и път ни се ра3мина". А3 гледах така  Shocked И той се дообясни "Виж бе, чертичките са две, не са три." ooooh!

# 458

hahaha hahaha hahaha hahaha
А нашият тати като видя 3а първи път две чертички и въ3кликна облекчено "Охх, и то3и път ни се ра3мина". А3 гледах така  Shocked И той се дообясни "Виж бе, чертичките са две, не са три." ooooh!

hahaha Joy hahaha това ме разсмя наистина  Peace

# 459
Момичета, сега видях темата,  много е забавна!!! Hug

Ще напиша и аз някой бисер на нашия тати, обещавам!!!

# 460
  • Sofia
Прясна изцепка от сутринта. Септември мойте момчета тръгват на ясла. И мен съответно треска ме тресе. Сутринта съм се събудила в 5 ч да мисля глупости - как ще се пребият с нещо, как ще ги откраднат, как лелите ще ги бият и т.н. Мъжа ми се размърдва по едно време, пита "Що не спиш", обяснявам аз, а той: "Ти като че ли в казарма ще ги пращаш. Спокойно, все ще се уволнят след някоя година.".  hahaha

# 461
Като се роди втория ми син в първите дни беше с космато чело и уши, сини петна по лицето, зачервена кожа и на всичкото отгоре с ясно изразена физиологична жълтеница. Изобщо имаше всички цветове на дъгата по него. Мъжът ми явно беше забравил от раждането на баткото, че бебетата са в повечето случаи грозни  в началото  Wink и се изцепи: Толкова се старах да направя красиво бебе, а ти какво маймунче роди! Laughing

# 462
  • Плевен
Като се роди втория ми син в първите дни беше с космато чело и уши, сини петна по лицето, зачервена кожа и на всичкото отгоре с ясно изразена физиологична жълтеница. Изобщо имаше всички цветове на дъгата по него. Мъжът ми явно беше забравил от раждането на баткото, че бебетата са в повечето случаи грозни  в началото  Wink и се изцепи: Толкова се старах да направя красиво бебе, а ти какво маймунче роди! Laughing
Типично за мъжете - все някой трябва да е виновен, в повечето случаи - жена им  Wink

# 463
Много весела темичка да се запиша и аз да мога да я следя редовно Simple Smile

# 464
Да се включа и аз в темата въпреки че ние още сме в процес на бебеправене.Говорим си една вечер с мило и спори дали ще е момче или момиче.Понеже той е мЪж и трщбва да е на неговата в края на спора преди да ми обърне гръб сърдит и да заспи ми заявява без много да мисли:"Котка ако е женско ще искам да направим тест дали е мое ,защото аз женски не мога да правя" И аз опулих ей такива очи  Shocked все едо има 10деца и все момчета

Общи условия

Активация на акаунт