Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 559
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Някой ще ми каже ли /нищо че не е по темата/ как да си кача снимка на сладурката отстрани на моя профил.
Аз за разнообразие ще ви кажа една изцепка на дърщеря ми /3 год/. Отиваме на гости на моя приятелка, която има син на 4 год. и дърщеря на 3 мес.
Оставили сме бебето на леглото /не детското креватче/ и дъщерям ми го забавлява грижовно, а ние си приказваме. Неочаквано за наш ужас тя хваща бебто за ръката и започва да го дърпа от леглото с думите Shocked"Хайде мамо стига е лежало това бебе! Да става да си играем!

# 436
А сетих се и за изчепката на момченцето на нашите приятели. Пътуват с колата и минават през голям мост. Малкият казва "Мамо, виж каква голяма река", след това се обръща на другата страна и възклива "Мамо! Виж още една река! Rolling Eyes

# 437
На моята приятелка мъжът й е голяма скица, само бисери ръси, но сега се сещам само за един. Изкъпали малкия, тя му сложила кърпа увита на главата, за да не настина, влиза мъжът й и възкликва "На тати сладкият талибан!" Mr. Green

# 438
  • София
Някой ще ми каже ли /нищо че не е по темата/ как да си кача снимка на сладурката отстрани на моя профил.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Цитат
Добавяне на картинка в профила (аватар)

Когато поставите картинка към профила си (аватар), тя се появява при постингите, в лявото поле, под прякора.

За профила може да изберете картинка от галерията на сайта или да сложите външна картинка (от друг сайт, но все пак съобразена с размерите на полето, така че да не се нарушава структурата на форумите).

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
Аватари, надвишаващи тези размери, автоматично се отхвърлят и системата ще Ви подкани да изберете картинка от галерията на форума.

За да прикачите картинка към профила от галериите към сайта е нужно да влезнете в секция Профил. От страницата, която се зареди изберете Профил от лявата колона.

Изберете галерия от секцията Лична Картинка: и прегледайте картинките като кликвате върху имената им. Когато изберете картинка натиснете бутона Промени профила

За да прикачите друга картинка към профила си е нужно изображението (картинка, снимка) да е качено някъде в интернет.
Вземете адреса на избраната картинка (десен бутон върху нея -> Properties и копирате адреса с Copy) - трябва да е нещо от рода на http://www.domain.com/kartinka.gif (или .jpg, или .png накрая).

За да прикачите картинката, в секция Профил. От страницата, която се зареди изберете Профил от лявата колона.
Поставете (десен бутон - Paste) адреса на избраната картинка в полето Имам собствена картинка:

Когато задавате картинка за профила, обърнете внимание коя опция е избрана.
Под всяка опция има по едно кръгче (radio button), което може да се маркира.

Натиснете бутона Промени профила

# 439
  • Кърджали
а аз се сещам за нашия тати къпим малкия и той ама бебето има дупка на главата  Joy
за други не се сещам

# 440
Сещам се за една изцепка на мъжът ми по повод опитите ми (неуспешни) да откажа едното нощно хранене. Simple Smile
Та, поредната вечер,в която ставам да храня бебето пред два часа и решавам да опитам с водичка-давам шишето,то пие и след миг изплюва водата ,ама право в лицето ми и почва да реве.. #Cussing out Давам му да суче,за да млъкне и тъкмо се успокоява и аз пак водата,съответно пак рев и така на няколко пъти,докато в един момент татето явно се е събудил ,видял е нещо,ама къде не видя,къде недоразбрал чувам сънения му глас зад гърба ми да казва: "Е,тва твойто не го разбирам..цял ден се лигавите с бебето и не ти стига,ами и сега ще ми играете..ми кат не ви се спи,идете в другата стая" Joy #Cussing out

# 441
Ей, чудесни за ви мъжете!
Нашият тате пак се записа за темата.  Laughing
Отрочето ни беше още на 3 месеца и баща му ме пита "Ти имаше ли много пъпки в пубертета?", аз изумена до дъното на душата си казвам "Не". А той: "Супер! И аз нямах - значи и Преси няма да имааа!"  newsm44
// затъжил се нашия за красотата на сина си в пубертета.... Joy

# 442
 Joy Joy Joy Joy
 Страхотна темичка.
Нашия тати е с безброй изцепки,по няколко на ден.
Първата му е прибираме се от родилното и аз го карам да отиде да купи адаптирано мляко,а пък той ми вика :"Майка ти такава хубава супичка е направила,що не му дадеш.Пилешко нали може да яде".
 Не питайте какви бяха реакциите.

# 443
Нашият татко докато я къпем с мъка в гласа казва: Ох, каква жена ще стане от теб с този космат гръб и тези криви крака! Simple Smile (все още не мога да го убедя, че краката са й такива, защото е бебче - не, та не - тя костта била крива, така щяла да си е с криви крака ooooh!)
А веднъж една приятелка ми беше изпратила снимка на нейното бебче на един месец с пъпки (нашата тогава също имаше пъпчици). Той отваря снимката гледа я, гледа я и ми казва: "Да вземеш да изтриеш тази снимка, виж колко е грозна с тези пъпки!" hahaha И аз: "Това не е нашето бебе" Тати: "Ааааааа да, леглото е друго"

# 444
Еййй, най-накрая и аз мога да разпиша нашия тати. На плажа сме, Боби нещо става крив и аз естествено давам да си цокне и понеже съм без горнище на банския ( щото ми е малко Mr. Green) искам от таткото една кърпичка да попивам каквото тече от другата. А таткото предлага: "Следващият път да си направим близнаци, та да не ходи зян" Laughing.

# 445
Време е да запиша и моя бъдещ тати,вече съм в 9-я месец но на една от консултациите се изказа неподготвен.Излизам от кабинета след като са ме гледали на видеозон и му казвам че е с голяма глава (за сега излиза че е момче) а той ми изцепва "Ама коя горната или долната" ooooh!

# 446
Свършило беше млякото и пращам мъжа ми да купи. Той се ослушва и по едно време пита "ама той до кога ще пие мляко!"
Иначе момичета , смях се от сърце с изцепките на нашите мъже!

# 447
  • not found
Не съм прочела цялата тема , но много смешни изцепки имат тези татковци . Аз ще разкажа една , която е на братовчедка ми и приятеля й .
Бях още в болницата , 2 дни след като бях оперирана и ги чакам двамата в помещението за посещения да се видим , чакам , чакам - няма никой . В един момент чувам някой йрещи от вътре / където са родилките / , те моите близки да вземат да влязат там и да почнат да търсят от врата на врата Жулиета  Laughing Изгониха ги с ритници , а те се чудят какво става и къде съм  ooooh! Много им се смях  Laughing

# 448
Записче и аз да следя  Peace При първата изцепка и аз съм тук. Страхотна темичка , искрено се посмях на някои татковци  Grinning

# 449
Ние пък ще правим секс-аз бременна в 4 месец.Мъжа ми говори на корема ми-айде тати обърни се към гърба, че си още малко да гледаш такива работи...,
А 1 наша позната-на гости сме,мъжете ни са хванали риба и тя разсеяна ту ме пита за бременността ту друго се сеща,а аз през това време правя снимки на мъжете с улова и забелязвам че на фотоапарата ми има дъвка-опитвам се да я изчопля и чувам че позната ме пита знаеш ли какво е-и аз и викам -да ДЪВКА-пък тя милата питала за пола на бебето...Доста се поизцъкли на отговора ми...
На мъжа ми съм казала че бебето вече чува и той от сега си говори с него и го наставлява-Тати като дойде време да излизаш-тръгваш направо през тунела към светлото...много ги бива  в ориентацията мъжете.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт