Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 854
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • В светлината на слънцето
Сега се сетих за един наш познат, твърдо зарекъл се, че едното дете, което е направил е достатъчно за тази държава. Та преди жена му да роди, любимата му приказка относно децата беше: "Какво? Дете? Във фурната, с картофки". Черен хумор. Обаче после го спукахме от майтам като стана татко - на какво ще ни кани - на погача или на вечеря. А той ни гледаше гневно и мърмореше, че в днешно време хората нямали чувство за хумор. Mr. Green

# 196
Страхотна тема Peace Включвам се да я следя! А може ли някой да ми даде линка и на първата тема, че нещо не мога да я открия?

# 197
С изтеклите води излизам от хола и казвам на мъжа ми да взима чантата за болницата от гардероба, че ще раждам,а той се подава от вратата на кухнята с гъба за миене в едната ръка и с чиния в другата и ми казва: " Абе остави ме да си измия чиниите, стига си се бъзикала само, отивай и лягай в хола"    :newsm62  newsm62 :newsm62 

# 198
Evalai,и твоя като моя мъж! В 5 часа сутринта, с контракции на 4 мин отивам да го будя. Хайде, ставай да ходим до болницата! Защо? Ще раждам! А, навънка е тъмно, я лягай да спиш, после ще ходим! #Crazy

# 199
Оххх, и мен ме заболя корема от смях. Нашия тате всяка вечер пита "мърда ли вече, кога ще почне да мърда?" и снощи слуша върху корема ми дали се чува нещо; мълчи, слуша и в един момент казва:"чува се нещо, все едно плува вътре, честно бе".
Хахаха  Laughing Laughing Laughing
  Ей това ме разби Grinning
А с моичкия лежим вечерта в леглото и аз усещам бебето как мърда. Взимам му ръката и я поставям върху корема си, пък дано най-накрая усети.  Той стои, стои така. Много съсредоточен Laughing и накрая ми казва: "Абе ти сигурна ли си, че не ме лъжеш и не си преяла просто?"  newsm78  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 200
Evalai,и твоя като моя мъж! В 5 часа сутринта, с контракции на 4 мин отивам да го будя. Хайде, ставай да ходим до болницата! Защо? Ще раждам! А, навънка е тъмно, я лягай да спиш, после ще ходим! #Crazy
Joy Joy Joy Много са готини тея мъже! bowuu

# 201
Няма и две минути-мъжа ми слуша музика ама усилена до дупка и аз си сложих възглавница на корема да не чува бебка, че яко ме рита. Мъжа ми ме вижда след малко и ме пита Защо съм я сложила и аз обяснявам, при което той съвсем сериозно ми заявява: Ама ще я удушиш така !! #Crazy

# 202
И аз да споделя, моят дядо, как за малко да ме утрепе като бебенце.
...
А колко пъти са ми шили главата като мъничка, няма да споменавам, пак дядо имаше пръст Simple Smile

Леле, много опасен тоzи дядо  Shocked

# 203
Да се включа и аз. Пазаруваме в Кауфланд в нашия град, където между щандовете правят промоция на някакво кафе- раздават го безплатно.Нашия тати носи бебка в кенгурото, при което минава покрай тези с промоцията- а те му поднасят чаша кафенце.А той намръщен и с насмешка им каза: Не мога да пия кафе- кърмя!!! Съжалявам.Жената ще се кара- ако искате дайте на нея.Така аз намазах едно кафе. А хората около нас с една доза голям смях

# 204
СЕтих се за още изцепки. Седи таткото и в тишината се чува едно зверско оригване. Обръщам се аз... полудяла и издразнена- а той ми отвръща : Не е честно , не е честно, бебка зорлем я караш да оригва, молиш й се даже , за да няма колики , а на мен не даваш.Така сега ако не пръдна и не се оригна ще ми се появят колики.

Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ

# 205
СЕтих се за още изцепки. Седи таткото и в тишината се чува едно зверско оригване. Обръщам се аз... полудяла и издразнена- а той ми отвръща : Не е честно , не е честно, бебка зорлем я караш да оригва, молиш й се даже , за да няма колики , а на мен не даваш.Така сега ако не пръдна и не се оригна ще ми се появят колики.

Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ

hahaha Е,нееее! Така се смях и на двете истории. У вас сигурно никога не е скучно с такъв  забавен татко.  Joy

# 206

Просто не е истина!  moresmile Обикновено само чета, ако нямам история за писане, обаче в случая не мога да се сдържа! Направо се напиках от смях в офиса!!!  rotfImao rotfImao rotfImao

# 207
Бременна съм в 4ти месец. Снощи сме легнали да спим, аз се обръщам на лявата си страна (с гръб към таткото), а той казва:
"Ама обърни се и сложи детето да спи в средата, няма само до тебе я".  luvbed

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:39 от kamelia83

# 208
Аз да споделя баща ми какво каза на детето. Носи я да я мие на чешмата при операция смяна на пелените и го чувам да и казва. "Деде, ако напълнееш още малко, дядо ще стане като Шварцнегер "  Crazy

Няма ли да си  направим тема "Нашите изцепки спрямо децата" все пак никой не се е родил научен и съм сигурна, че имаме какво да споделим  Laughing

# 209
Бременна съм в 4ти месец. Снощи сме легнали да спим, аз се обръщам на лявата си страна (с гръб към таткото), а той казва:
"Ама обърни се и сложи детето да спи в средата, няма само до тебе я".  luvbed
Joy
Joy Joy Joy Много са готини тея мъже! bowuu

И моя така,не ме взе на сериозно.Чак когато станах,взех си душ,приготвих си раницата и ме видя на вратата,а аз -отивам да раждам,стана и като луд почна да се облича Joy

Общи условия

Активация на акаунт