Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Аз да споделя баща ми какво каза на детето. Носи я да я мие на чешмата при операция смяна на пелените и го чувам да и казва. "Деде, ако напълнееш още малко, дядо ще стане като Шварцнегер "  Crazy

Няма ли да си  направим тема "Нашите изцепки спрямо децата" все пак никой не се е родил научен и съм сигурна, че имаме какво да споделим  Laughing
Има такава тема>>>Мила моя мамо,понякога за мен си зло голямо!!

# 211
Аз да споделя баща ми какво каза на детето. Носи я да я мие на чешмата при операция смяна на пелените и го чувам да и казва. "Деде, ако напълнееш още малко, дядо ще стане като Шварцнегер "  Crazy

Няма ли да си  направим тема "Нашите изцепки спрямо децата" все пак никой не се е родил научен и съм сигурна, че имаме какво да споделим  Laughing
Има такава тема>>>Мила моя мамо,понякога за мен си зло голямо!!
мноого полезна тема  Joy

# 212
И аз се записвам.При нас винаги е весело.Ще пиша каквото помня.Като бях бременна мъжът ми много ме хапеше.И понеже много ме ядосваше един ден му казах:"Като хапеш мен,хапеш бебето".Той:" Shocked".Когато се осмели да ме попита защо,му казах че ме стресира,а това влияе на развитието на бебето.Той се върза и не ме хапеше вече.Бебка вече се обръща и вчера падна от дивана.Като му казах и той:"Хубава работа,би бивало и вече да я оставяме да пада". newsm78Като видя бебка за първи път:"Леле ами тя има косми на ушите,сега какво ще правим?" 

# 213
И аз да се включа, кърмя си аз и бебока заспива както си суче, а таткото вика: "Мойто момче, как може да заспиваш върху цици"
Много ми харесва тази тема, браво   bouquet

# 214
  bouquet правя един запис и послеще се връщам да правя гимнастика на коремните мускули.

# 215
  • София
мъжо приспива детето и му пее: "като се събудя аз през ноща баща ми биричка ще ми даде зъбите да ми се успокоят" и разни производни Joy hahaha Joy

# 216
Здравейте и от мен.
Със изтекли води в 7 месец. вПоморие а трябва да отида поне до Бургас звъня на мъжа ми идвай в поморие вземи и чантата на бебето, че раждам както и дае изчаках го 1 час а има нема 20мин път. Тръгваме за Болницата той пита сигурналиси че ражда, аз - ами да не виждаш ли? той - Ама лекаря ли ти каза значи е 100%, аз - Да дай по бързо той - добре!  гледам километража 80кмч. казвам пак дай по бързо - той - ама нали раждаш как да карам по - бързо ако стане нещо на бебето, азако не караш по - бързо ще стане нещо доста по лошо, както и да е има нема 5 минути той па кара с 80 аз го питам сега пък какво има той отговаря полицайи карат пред мен какво искаш да на спрат и глобят ли?
разбирасе тогава не ми беше до смях.1

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 02:04 от meri1982

# 217
  • София
Един ден, малката нямаше навършен 1 месец, мъжът ми я гледа, гледа, а после ме попита с уплаха в очите: "Тя май е рижа?!? Ама аз не харесвам рижави хора?".
Е, не е рижава, но това не ми пречи сега да му го напомням от време на време  Laughing

# 218
незнам дали има тема за изцепките на децата, но ще я напиша тук:

Александра е на 6 годинки и е болна и майка и казва: Хайде да ти направим компрес със ракия да те загреем....
а тя: Не искам, не искам с ракия.....
майка и: Хайде де Али, ами с какво искаш...?!
тя: С бираааа искааааааааам...... Joy

има си предпочитания детето.... hahaha

# 219
  • София
незнам дали има тема за изцепките на децата, но ще я напиша тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351264.0

# 220
Ето една изцепка и от мен.
И така тук във форума си харесах едно момченце и казах на майка му че го искам за зет! Heart Eyes
И тя се съгласи.Прибира се мъжът ми от работа и аз още от вратата:
-Да знаеш,че дъщеря ти вече си има гадже,и аз одобрявам!Зетя е много готин!
При което мъжът ми така  Shocked
Аз продължавам.Искаш ли да го видиш (снимки)?Той:
-Я? /гледа,гледа и вика/ Хубаво е момчето ама не я давам!!! Crossing Arms Ще ходя тия дни да си купувам пушка! bowuu
Аз  Shocked Че за какво ти е пушка бе мило?! newsm78
-Той : Ми имам дъщеря трябва да си я пазя!Я гле'й к'во става няма още 2 месеца и се почна с гаджетата.Гаджета-маджета,взимам си пушка и ще видят! Crossing Arms Crossing Arms  #Sniper
аз вече туш ! Корема ме сви от смях  rotfImbo и смеейки се :
-Няма нужда да харчиш пари,тати ще ти заеме неговата,че нали съм единствено дете и той се е въоръжил,сигурна съм,че ще ти влезе в положението!!! Thinking

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 221
Преди 2-3 дни чете приятеля ми тая тема и вика "Че аз защо нямам такива изцепки?" Викам "Рано ти е още сигурно" и се поуспокои.. Вечерта си легнахме... и вика "Ами нищо не ми идва на главата за това дете... искам и аз да говоря глупости"  Shocked Ставам сутринта преди него, пуснах компютъра и пиша във форума, ама излегната на стола и съм сложила клавиатурата в скута си, а той се надига сънен и казва "Сложи си клавиатурата по-далече от корема, тропаш на детето и ще го събудиш #Cussing out" И го успокоих, че се изцепи доволно  hahaha

# 222
  • Пловдив
Ето и първата изцепка на нашят бъдещ тати. Точно бебо почна да рита и той също иска да го усети. Лежа аз и чакам,ритне ли да му кажа къде да си сложи ръката. Лежи той и чака. Бебо ритва,аз местя ръката на милото , след малко пак и рита и той вече наистина го усети. И като вика "И само това ли беше...?" Така и не разбрах какво очакваше да усети ...

# 223
Ето една изцепка и от мен.
И така тук във форума си харесах едно момченце и казах на майка му че го искам за зет! Heart Eyes
И тя се съгласи.Прибира се мъжът ми от работа и аз още от вратата:
-Да знаеш,че дъщеря ти вече си има гадже,и аз одобрявам!Зетя е много готин!
При което мъжът ми така  Shocked
Аз продължавам.Искаш ли да го видиш (снимки)?Той:
-Я? /гледа,гледа и вика/ Хубаво е момчето ама не я давам!!! Crossing Arms Ще ходя тия дни да си купувам пушка! bowuu
Аз  Shocked Че за какво ти е пушка бе мило?! newsm78
-Той : Ми имам дъщеря трябва да си я пазя!Я гле'й к'во става няма още 2 месеца и се почна с гаджетата.Гаджета-маджета,взимам си пушка и ще видят! Crossing Arms Crossing Arms  #Sniper
аз вече туш ! Корема ме сви от смях  rotfImbo и смеейки се :
-Няма нужда да харчиш пари,тати ще ти заеме неговата,че нали съм единствено дете и той се е въоръжил,сигурна съм,че ще ти влезе в положението!!! Thinking

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Смях се с  сълзи след като прочетох. Не че моят не е правил изцепки , но в момента наистина не се сештам. Само да направи ще пиша.

# 224
  • София
Преди няколко месеца. Вечерта аз кърмя, той гледа телевизия. По някое време се обръща към мен и ми заявява:

- На теб също трябва да ти отпуснат субсидия!
- ?!?
- Нали и ти си млекопроизводител!

Давали по новините как стопаните протестират и човекът се присетил... Wink

Общи условия

Активация на акаунт