Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 514
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
СЕтих се за още изцепки. Седи таткото и в тишината се чува едно зверско оригване. Обръщам се аз... полудяла и издразнена- а той ми отвръща : Не е честно , не е честно, бебка зорлем я караш да оригва, молиш й се даже , за да няма колики , а на мен не даваш.Така сега ако не пръдна и не се оригна ще ми се появят колики.

Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ

hahaha Е,нееее! Така се смях и на двете истории. У вас сигурно никога не е скучно с такъв  забавен татко.  Joy

Joy   тези  истории така ме разсмяха  :о:  ето и една от мен прибираме се от болницата в къщи .идва време за хранене на Белчо с АМ. та храним се ние и влиза таткото и вика мале дърпа също като доилен апарат а аз  Shocked

# 226
Вчера си седим и гледаме телевизия.И по едно време бъдещия татко казва ,,Абе това дете като е надолу с главата не му ли е гадно?Аз и една минута не бих стоял така?!,, Shocked
Направо избухнах в истеричен смях.

# 227
Нашият татко май все още няма изцепки!Но много се забавлявам тук и да ви следя!

# 228
Чакай да запиша и нашия татко. Прибираме се от разходка и аз слагам детенце да спи в кошарката, вижда ми се нещо, че сумти и му виси главата (на равно), но си викам за пръв път там спи.. Тръгваме да я местим в нейното легло и баща и започва да се смее, "Познай къде съм си скрил компютъра"  Shocked Пъхнал го под чершавчето на детето, понеже нали съседите ги обраха.

# 229
синът ми ме язди на конче.Влиза татето и казва на корема ми`Спокойно Тате,не е земетресение,а  батко ти` Joy

# 230
Аз не се сещам в момента за някаква изцепка на таткото , ама ми е забавна темата.   Joy

# 231
нашият татко пееше ,,изправи се гора от стомана"няква песен от казармата понеже не знаел други

# 232
Бърз запис и от мен.
Нашият тати рядко прави изцепки и затова сега не мога да се сетя...
НО има навик, като реши някой път той да му сменя памперса и да му мие дупенцето забравя да му свали чорапките...

# 233
  • Пловдив
Темата наистина е забавна и интересна... разсмяхте ме от сърце  Laughing

# 234
нашият татко пееше ,,изправи се гора от стомана"няква песен от казармата понеже не знаел други
JoyВажното е,жеста Wink

# 235
zdraveite mnogo e interesna temata-bravo.toku 6to moq napravi porednata izcepka.pravqt s malkiq snejen 4ovk navan,az 4eta vav foruma izcepki,sled malko mi zvani po telefona:milo donesi edin morkov 4e trqsva za nos.nosq az ,a toi ama mnogo e golqm.kazvam- ami s4upi go i hvarli polovinata a toi: aaaaaaaaaaaa nikvi takiva i vika na malkiq- tate izq6 polovinata morkov 4e ina4e snejniq 4ovek 6te e s golqm nos.

# 236
Ние сме още в началото на бременността, та изцепките на мъжа ми бяха за прегледите. На първия седя, гледа, гледа вторачен в екрана и това, което ни показа лекарката и тя като излезе ме пита "ама не е извънматочна бременност нали", викам мило, нали матката гледахме досега  Grinning.
После съм му разказала, за някакъв случай с кухо яйце и нашия бил подготвил въпрос за лекарката на втория преглед да пита "дали нашата яйцеклетка е куха", ама то вика нямаше смисъл като му видях главичката и сърчицето  hahaha
Много го плаша нещо мъжлето ми  Mr. Green

# 237
Първа консултация на малкия Макс. Отиваме заедно с таткото. На въпроса на лекарката за имената на детето, таткото гордо издекламирва...имената на брат му  #Crazy

# 238
  • Бургас
Нашия бъдещ татко чел някъде, че детенцето чува и усеща неща още от утробата и че било хубаво да му се говори и да му се пее. Та надвесва се нашия татко над корема ми и започва: "Само левски, само левски, само левски шампиоооооон"  Shocked

# 239
Темата наистина е забавна и интересна... разсмяхте ме от сърце  Laughing
  термина ми бе6е на 16.02.2009г. тъи като о6те се нося с големия корем не мога да направя ни6то сама и бъде6тият татко ме по4иства за6тото няма да дам да ме дерат в болницата и от термина на сам го карам всяка ве4ер да ме прави както маика ме е родила  Crazy на него сно6ти нервите му не издаржаха и ми вика абе мило даи ми един ден по4ивка ти не разбра ли 4е скоро няма да ражда6 ooooh! 4ак кам март месец #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт