Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Дойде и моя ред да се запиша в тази тема. Та бях излезнала с приятелка надвечер. Калоян и баща му се гледат вкъщи. Прибирам се към 19ч., звъня на вратата, никой не отваря, а виждам, че вкъщи свети. След третото настоятелно позвъняване на звънеца, чувам как някой се опитва да отвори вратата, усещам по силата, че това е детето, което винаги щом на вратата се звъни, изпада в еуфория. Отключих, а малкия срещу мен, гушнал си чаршафчето и ме гледа с едни тъжни очи. Викам "къде е тати?", отговори - "тати спи!"! Не можах да повярвам. Влизам, гледам мъжа ми наистина спи и то дълбок сън, защото три пъти му викнах да стане, той не чува, накрая го разбутах и чак тогава преспокойно нашия се събуди! Обяснението му беше - "Ами Коко ме гушна и аз съм се унесъл"! По принцип детето ни е доста палаво, учудвам се и се радвам как не е станала някоя поразия по време на сладкия сън на баща му.

# 166
Не мога да се въздържа! Ще споделя снощи нашият бъдещ тати, от какво се притеснява за щерка си! На прегледа лекарят ми каза, че бебето вече се е обърнало и аз надлежно информирах татето. И реакцията : Мило, ми то като се е обърнало бебето с главата надолу, гледай да лежиш повече, щото на бебето ще му стане лошо, ще му замая главата ако продължаваш така да щъкаш или да седиш Joy Joy Joy

# 167
  • Sofia
Не мога да се въздържа! Ще споделя снощи нашият бъдещ тати, от какво се притеснява за щерка си! На прегледа лекарят ми каза, че бебето вече се е обърнало и аз надлежно информирах татето. И реакцията : Мило, ми то като се е обърнало бебето с главата надолу, гледай да лежиш повече, щото на бебето ще му стане лошо, ще му замая главата ако продължаваш така да щъкаш или да седиш Joy Joy Joy

smile3532   smile3532   smile3532  еййй тия маже... Joy

# 168
Колко дни живот ми е донесла тая тема....  Joy нашия татко вече направи две изцепки: първата беше снощи и му обещах, че тоя път няма мърдане и ще му постна изцепката та цяла България да му се смее... Та лежим си снощи и наш татко вика:" Пиле, имам лощо предчусвтие." и аз го питам какво толкова лошо си мисли. И той:"Ами, май ще е момиче!"  #2gunfire С кеф да му резнеш главата... Е толкова отнесе, че повече такива лоши чувства няма да го споходят  Joy А преди седмица съм легнала на леголото и си сложих ръцете на корема, защото бебчо се беше появил и можеше да го пипна и нашия татко като скочи, като се  стресна и ми вика "Махни си ръцете от там, ще го смачкаш!". Милия беше изпаднал в ужас.... Joy Та така, и ние почнахме да се разписваме....Смятам да направя един албум на бебенцето и там да записвам изцепките, та после като порасне да се смее на баща си...

# 169
Преди 3 месеца след няколко дневно закъснение,си правя тест и след положителние резултат мъжа ми: ам сега детски стаи,дрехи.....пари?! Crazy след това 1 цял ден не ми говори бе6е невероятно стъписан  hahaha

# 170
  • Варна
За да ви следя, невероятна тема. Ние още не сме бременни,но сме говорили. За пола-момиче ще е, ако е момче-щял да го върне обратно,нямало да бъде от него:)

# 171
Аз на моя баща мога да напиша изцепка.
Била съм близо 2 годишна и са ме водили на ясла. Понеже майка ми до късно е била на лекции, е поръчала на баща ми да ме вземе в 17ч от яслата. Прибира се жената в 18.30, а вкъщи - тъмно, нищо не се чува. Светва лампата и гледа - баща ми спи сладко, а мен ме няма. Веднага го разбудила и го пита "Къде е детето?", а той се плесва сънен по челото "Ааааа, знаех си, че нещо съм забравил!" и бегом до яслата да ме прибере... Tired
А вуйчо ми веднъж оставен да пази детето, вуйна ми е в банята. Чува някаква суматоха и заварва малкия на стъклената масичка за кафе, наакан, а вуйчо ми се суети около него и само мърмори "Насрал си се като карпатска мечка!" При намесата на вуйна все пак да го измие и да му смени памперса, той строго отсякъл "А, ще сменям, да си лежи по голо дупе тука на масичката, докато излезеш от банята..." Laughing

# 172
И аз да споделя, моят дядо, как за малко да ме утрепе като бебенце.
Две изцепки има.
Първо, аз няколко месечна майка ми ме гледа на село при тях, дядо се прибира от работа и много обичаше, даже като големи, да ни подхвърля към тавана, ок ама както ме прехвърля и аха да ме хване и ме изпуска, майка изпада в ужас и му забранява подобни упраженения повече.
Но след няколко дена, дядо решава да ме люлее в количката на двора, майка ме е сложила там да спя, ако се сещате едновремешните колички, то май имаше само един модел.
Та почва да ме люлее, напред- назад, напред - назад, все по-силно, и накрая аз изхвърчам от количката, пак за ужас на мама, познайте после дядо дали е припарвал до мене  Twisted Evil
А колко пъти са ми шили главата като мъничка, няма да споменавам, пак дядо имаше пръст Simple Smile

# 173
Моя мъж още не се е изцепил по повод бебето, което очакваме, затова мога да разкажа как баща ми като трябваше да ме води на детска градина и се наложи сам да ми направи прическа (имах дълга коса) - не намери ластик и ми зави опашката с тел - инженерната му гениална идея Simple Smile

# 174
И аз да споделя, моят дядо, как за малко да ме утрепе като бебенце.
Две изцепки има.
Първо, аз няколко месечна майка ми ме гледа на село при тях, дядо се прибира от работа и много обичаше, даже като големи, да ни подхвърля към тавана, ок ама както ме прехвърля и аха да ме хване и ме изпуска, майка изпада в ужас и му забранява подобни упраженения повече.
Но след няколко дена, дядо решава да ме люлее в количката на двора, майка ме е сложила там да спя, ако се сещате едновремешните колички, то май имаше само един модел.
Та почва да ме люлее, напред- назад, напред - назад, все по-силно, и накрая аз изхвърчам от количката, пак за ужас на мама, познайте после дядо дали е припарвал до мене  Twisted Evil
А колко пъти са ми шили главата като мъничка, няма да споменавам, пак дядо имаше пръст Simple Smile
  Joya, със сълзи съм се смяла с твоя дядо !  Joy  hahaha Поне желание не му е липсвало.  Twisted Evil

# 175
Аз не се сещам сега за някоя изцепка, но прочитайки написаното от вас ми се приповдигна настроението и в момента се смея самичка глас

# 176
мъж ми му купил нескуик,за да пораснел ей така  Joy а то детето на 1г. и 3м.

# 177
Много сладка тема,даже влизах да чета и старата и си се кискам на воля  LaughingСамо това се сетих,отивам аз на погача,а синът ни е на годинка и два три месеца,оставям го на татко му,който не е сменял памперси щото го е гнус. След час ми звъни и вика ,скоро ли ще си дойдеш,че детето се е насрало,ами не оправяйте се, казва аз. Прибирам се и виждам и двамата преоблечени,решил значи мъжът ми,че ще мие детето с ръчния душ в банята,та да не го пипа,съблякъл го по боди,запретнал бодито сложил го насред банята и пусна ръчния душ,до тук както и да е,ама детето се уплашило разревало се, и му се вкопчило в краката и той ха така,целия във вода и в акита. Та от по-лесно го мил целия,после го преоблякъл,та и него си трябвало щото мокър и насран Joy

# 178
Много сладка тема,даже влизах да чета и старата и си се кискам на воля  LaughingСамо това се сетих,отивам аз на погача,а синът ни е на годинка и два три месеца,оставям го на татко му,който не е сменял памперси щото го е гнус. След час ми звъни и вика ,скоро ли ще си дойдеш,че детето се е насрало,ами не оправяйте се, казва аз. Прибирам се и виждам и двамата преоблечени,решил значи мъжът ми,че ще мие детето с ръчния душ в банята,та да не го пипа,съблякъл го по боди,запретнал бодито сложил го насред банята и пусна ръчния душ,до тук както и да е,ама детето се уплашило разревало се, и му се вкопчило в краката и той ха така,целия във вода и в акита. Та от по-лесно го мил целия,после го преоблякъл,та и него си трябвало щото мокър и насран Joy
стига бе hahaha на работа съм в момента и ако знаете как ме гледат колегите newsm78

# 179
Момичета, страшни са тия мъже, как им ги раждат главите, тези глупости. Simple Smile
Сега се сетих, пак прясно.
Отивам на коледното парти, на бивши мои колеги, с едната мацка, сме много добри семейни приятели и
нейният мъж, идва на гости в къщи, с техните две ремаркета, да се гледат и да си ближат раните, докато ние се веселим.  Twisted Evil
Предупредиха ни, да не се притесняваме за децата, те щели да си викнат стриптизьорка да ги гледа  Mr. Green
В разгара на купона (аз на н-на брой чаши вино, на дансинга), идва колежката-приятелка, и вика, дръж мъжът ти иска да говори с теб. Шашнах се и изтрезнях, моментално, той звъни само ако случаят е суперспешен, вдигам телефона и първата реплика "какво става с детето", от другата страна " ти знаеш ли детето какво голямо ако изака"  Shocked
Олекна ми, викам му на моят, "радвам се, ама затова ли ми звъниш", той ' ама ти знаеш ли колко голямо, а как се омаза, тука всичките я чистихме, а как миришеее".
Като си знам диването с какъв запек е, много не му хванах вяра, но наистина си беше така, още ме базикат, защото ме чуха как извиках, какво става с детето, и след това като казах изс...ла се е, всичките си умряха от смях....може и от алкохола да е било Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт