Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 533
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
 Joy  Joy  Joy Ще ме уморите от смях! Ние имаме доста месеци, докато живот и здраве станем родители, да видим тогава нашият татко какви ще ги върши!  hahaha

# 376
Цитат
хубава тема много се смях......ние още правим бебе, но вчера 2 приятелки ми разправяха за ражданяйта си..... едната на която мъжа и е пожарникар вика "преди раждането мъжа и я оставя все при майка и като има дежурства, за да не седи сама че детето вече го чакат, пък и тъщата живее до пожарната....в въпросния ден тя му се обажда че водите и изтекли и ми разправя, "аз че бях притеснена, бях ,ама като чух че пожарната кола барабар с сирената вклüчена минава покрай нас и подминава....съвсем се обърках" : а той мъж и такъв зор видял , че е време да раждат, че забравил че булката е при майка си и тръгнал към тях, барабар с колегите и пожарната кола ...........а другата ми приятелка вика , моето пък раждане беше през ноща, събуждам мъжа ми , а той започва да се щура като полудял , не може нито да се облече като нормално нито нищо, суети се около мен и ме дразни, нещеш ли обажда се и на майка и , и на сестра и , че сте раждат.....  да знаят, та.....идват и те , започва още по-голямо суетене в събиране на багажи , пристига и зетя(и той да присъства ), приятелката ми разправя, "а мен ме боли, и пъхтя, и ме е страх, и се ядосвам, на тази "малка свадба.".........обръщам се в един момент и гледам.......майка ми взела фотоапарата и снима ли снима) .......... 
hubava tema mnogo se smiah......nie o6te pravim bebe, no v4era 2 prijatelki mi razpraviaha za rajdaniajta si..... ednata na kojato myja i e pojarnikar vika "predi rajdaneto myja i ja ostavia vse pri maika i kato ima dejurstva, za da ne sedi sama 4e deteto ve4e go 4akat, pyk i ty6tata jivee do pojarnata....v vaprosnia den tia mu se obajda 4e vodite i iztekli Simple Smile i mi razpravia, "az 4e biah pritesnena, biah ,ama kato 4uh 4e pojarnata kola barabar s sirenata vklü4ena minava pokrai nas i podminava....syvsem se obyrkah" : Laughing a toi myj i takyv zor vidial , 4e e vreme da rajdat Laughing, 4e zabravil 4e bulkata e pri maika si i trygnal kym tiah, barabar s kolegite i pojarnata kola hahaha hahaha...........a drugata mi prijatelka vika , moeto pyk rajdane be6e prez no6ta, sybujdam myja mi , a toi zapo4va da se 6tura kato poludial , ne moje nito da se oble4e kato normalno nito ni6to, sueti se okolo men i me drazni, ne6te6 li obajda se i na maika i , i na sestra i , 4e ste rajdat..... Joy da znajat, ta.....idvat i te , zapo4va oste po-goliamo suetene v sybirane na bagaji Simple Smile, pristiga i zetia(i toi da prisystva Simple Smile), prijatelkata mi razpravia, "a men me boli, i puhtia, i me e strah, i se jadosvam, na tazi "malka svadba.".........obrystam se v edin moment i gledam.......maika mi vzela fotoaparata i snima li snima) Shocked.......... hahaha hahaha hahaha

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 15:24 от AnMary

# 377
Онзи ден си говорихме че на 3.06 сме на имунизация и той заяви, че ще чакал отвън, детето мен да помнела колко съм лоша като я държа.
Ако му се случи да е край нас като сменяме наакан памперс казава "Леле, тате ти акаш като Карпатски вълк"

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 07:05 от pstojkova

# 378
Онзи ден си говорихме че на 3.06 сме на имунизация и той заяви, че ще чакал отвън, детето мен да помнела колко съм лоша като я държа...

То се знае - тати винаги е доброто ченге, а мама лошото  Wink

# 379
Ей, много забавна тема  Laughing Аз пък като родих и таткото още не го беше виждал и по телефона ме пита "А какви са му зъбките?"  Rolling Eyes

# 380
Ей, много забавна тема  Laughing Аз пък като родих и таткото още не го беше виждал и по телефона ме пита "А какви са му зъбките?"  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy JoyТова направо ме разби!!! Какво ли не прави вълнението!!!

# 381
ехааа супер тема ... лелеее ами моя мъжо като го знам и той какви ги ръси какво ли ще се изцепи и той Simple Smile

# 382
Скъсвам се от смях като чета. Моят мъж с най-сериозен тон казва на малката - тате, излагаш се / това когато плаче неудържимо/.Но, на нея хич не и пука и продължава Laughing.

# 383
  • София; Дружбето
На феталната морфология разбирам аз, че чакаме момченце. Доктора ми вади снимки с доказателството и звъня на таткото да му съобщя хубавата за него новина.
Аз - Честито тате, кво ще черпиш
Той - Що (кат че ли не знае къде съм и кво правя Crazy)
Аз - Ще имаш син
Той - Сигурна ли си !!!
Аз - Да, имам и снимков материал
Той - Ама пишката къде е?
Аз -  Shocked Ъъъъ

# 384
И нашия татко взел да мие чинийте с гъбата за шишетата и го слушам че ми я хвали колко хубаво се миело с нея.Докато зацепя за коя гъба става въпрос и  му я измъкнах от ръцете. #Cussing out

# 385
  • София
Нямало нужда от корито,нямало място в къщи за него,за това на чешмата той щял да я къпе-абсурд! Но снощи ме разби! Пак поради липса на място за легло,дори сгъваемо,детето можело да спи в легналия кош на количка тип 3 в 1, за два три месеца. Не знам какво ще го правя този мъж,заплаших че ще се разведа,а сме женени от точно десет дни,той обаче изкочи с аргумента,че не можело развод преди да са минали 6 мес от подписването! Голяма веселба ни чака у нас!
леле,все едно аз съм го писала това,а си мислех,че само моя мъж е толкова зле с материала Rolling Eyes .Беше решил,че ще къпем малката под душа Shocked ,той щял да влезе и да си я гушне под душа.Добре че когато се роди му се видя много крехка та се отказа от идеята.А колкото до креватчето милата първите 2-3 месеца наистина спа в зимния кош на количката,не искаше да и купи легло,защото видите ли тя и без друго все ми била в ръцете,или на спалнята(е че къде да я оставя,като няма креватче?!).Накрая майка ми се ядоса и просто отиде и купи едно.
Не се ядосвай(много-много) с времето разбират коооолко грешат(не че си признават де Crazy)и става мааалко по-лесно.  bouquet

# 386
Сега се сетих за още една изцепка.
Преди заедно с другите упражнения ,правех упражнения за по-фини глезени ,защото винаги съм
имала нещо като комплекс ,че не са достатъчно тънки.
Когато се роди малкият и мъжът ми дойде вечерта в болницата ми каза най-сериозно:"Много е хубав малкият.Бял е
като пуканка за разлика от другите бебета.Пръстите му са като солетки.И не се тревожи-разгледах
му крачетата.По всичко личи ,че ще е с много фини глезени!" Joy

# 387
Хайде и аз да го "натопя" бъдещия татко Simple Smile
Бременна съм в 6-ти месец и таткото всяка вечер ми целува корема за лека нощ, а преди няколко вечери си долепи ухото до корема ми и по едно време казва, ама с ей такива очи Shocked :"Абе, ти знаеш ли, че нещо вътре бълбука много силно - аз си мислех, че бебка още нищо не разбира, а тя наш`та се научила и балончета да си прави..." smile3521

# 388
ето и една изцепка от моя свекър отправена към свекърва ми след раждането на мъжът ми.както знаем сега може да се влиза при родилките в някои болници.но преди 30 години не е могло.и ето случката:свекърва ми от прозореца на стаята си ,а свекър ми извън оградата на Тина Киркова.свекърва ми се провиква за да  я чуе и вика:да му вземеш корито да къпем бебето.а той в отговор:защо корито нали имаме вана? Shocked Shocked Shocked

# 389
  • София
Нашият татко тръгна да му мие дупето на мивката без да е свалил чорапките от крачетата.

Общи условия

Активация на акаунт