Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 533
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Случката се случи някъде преди месец . Бебчо беше на 5  месеца и половина , тъкмо се беше научил да си хваща краката и да си лапа палеца .  Храних го с пюре ( бебчо беше в столчето за хранене ) ,  таткото си мислеше че е много лесно и реши и той да пробва ,  малкият си хвана крачето и започна да го свива и изпъва  и таткото му каза " Помпай с крачето да ти влиза по лесно храната "

# 391
  • София
Таз сутрешен разговор с мъж ми по повод на дребния
Аз: Трябва да му купим гърне и да го пробваме без памперс.
Той: А, още е малък.
А: Ами той и без друго не се кефи на памперса, дърпа го.
Т: Той и пишката си дърпа. Но това не значи, че не й се кефи.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:02 от AnMary

# 392
страхотна тема!! и аз ще се вкюча:
когато малкия беше на 4 месеца, бяхме все още само на кърма. Когато наближи часа за хранене, особено вечер, реве та се къса. Бях го оставила на баща му да го успокоява докато се съблека и си измия гърдите. Когато влизам в спалнята баща му след неуспешни опити да успокои ревящия, казва с най-измъчения си тон: "не плачи, тате, не плачи. Ето млякото вече идва..." Shocked явно бях възприемана като млековоз!! Joy

# 393
За авторката на темата  bouquet много е готина,посмях се на воля от сърце.
Сега и аз да споделя изцепката на нашия татко.
Прибира ни от родилното,суети се насам натам и решава,че няма нищо за обяд.Тръгва към магазина и пита"Какво да взема да хапнем за обяд?"
Давам си аз поръчките,а той сериозен с осъдителен тон"Браво на теб,за теб си поръча,А ЗА БЕБЕТО НИЩОЛИ НЯМА ДА ПРИГОТВИМ ЗА ЯДЕНЕ" #Crazy #Crazy #Crazy

# 394
  • София
Е, това последното направо ме разби  Laughing

Най-накрая и аз имам с какво да се включа в темата Simple Smile)))

Вчера къпем бебчо и като го обличаме той започва да реве, много мрази и докато аз го обличам, баща му му пее песничка, за да го разсейва, та вчера пя "Хей ръчички" и по едно време ми казва: "Ама, милооо, аз тази песен не я разбирам?!?" и аз  #Crazy Какво сложно има в нея все пак и той: "Ама, мило, как така ръцете са му лицето?!?" и аз пак  #Crazy После се замислям  Thinking и казвам: "Ето, хей ръчички, хей ги две, те ме слушат най-добре, едната мие другата, а пък двете тире лицето, тирето замества "мият", т.е. двете ръце мият лицето", при което моят мъж  ooooh! и казва "Аз си мислех, че е Хей ръчички, хей ги две, те ме слушат най-добре, едната ми Е другата, а пък двете - лицето, тирето замества "са", т.е. едната ми е другата, а пък двете са ми лицето, та затова не я разбирах"...не знам как го обясних, ама представяте ли си как горкият ми мъж, който е на 27 почти цял живот си мисли, че едната ръка му е другата, а пък двете са м лицето и търси скрит смисъл в това  Laughing

# 395
Е, това последното направо ме разби  Laughing

Най-накрая и аз имам с какво да се включа в темата Simple Smile)))

Вчера къпем бебчо и като го обличаме той започва да реве, много мрази и докато аз го обличам, баща му му пее песничка, за да го разсейва, та вчера пя "Хей ръчички" и по едно време ми казва: "Ама, милооо, аз тази песен не я разбирам?!?" и аз  #Crazy Какво сложно има в нея все пак и той: "Ама, мило, как така ръцете са му лицето?!?" и аз пак  #Crazy После се замислям  Thinking и казвам: "Ето, хей ръчички, хей ги две, те ме слушат най-добре, едната мие другата, а пък двете тире лицето, тирето замества "мият", т.е. двете ръце мият лицето", при което моят мъж  ooooh! и казва "Аз си мислех, че е Хей ръчички, хей ги две, те ме слушат най-добре, едната ми Е другата, а пък двете - лицето, тирето замества "са", т.е. едната ми е другата, а пък двете са ми лицето, та затова не я разбирах"...не знам как го обясних, ама представяте ли си как горкият ми мъж, който е на 27 почти цял живот си мисли, че едната ръка му е другата, а пък двете са м лицето и търси скрит смисъл в това  Laughing

Оле,оле.....  Crazy Joy Joy

Моя мъж няма много изцепки, но когато се изцепи става лошо  #Cussing out

Когато ММ беше новородена плачеше много. Открих че не и стигаше кърмата и и давах допълнително АМ. Една сутрин след поредното хранене и плач, го помолих да отиде да направи АМ и получих отговор: "Няма да и даваме АМ, много ака от него". Е,направо побеснях. Малката плаче,той се инати и отидох сама да направя,с една ръка. В другата бебето.

Преди 2 вечери ММ неможеше да спи спокойно. Заспиваше,но след малко пак се субуждаше с рев. Пробвах да я успокоя и приспя,но не успях. Тогава го помолих да опита той. Аз излезнах от стаята и чакам. Плача не престава, даже се усилва. Викам си,ще ида да видя какво става. Влизам и гледам в тъмното нещо и светка и пресвятква пред лицето. А тя се дере ли дере. Той и включил една играчка-телефон,който светка и пее. на нея и се спи,изморена е, а той и включил тази играчка. Е, много успокоително и писпивно, няма що. Познайте как се развилнях и какво отнесе накрая  Twisted Evil 

# 396
  • София
Ще давам жълтък на малкото. Варя яйцето, казвам на мъж ми да го погледне. "Че аз какво мога да направя. Ще го видя, че ври и толкова". Сварих яйцето, намачках жълтъка в една купичка и я връчвам на мъж ми. С презумпцията да сложи в купичката зеленчуково пюре. Мотая се нещо в хола. Чувам мъж ми да се смее и да говори на Алекс:
- Сух жълтък, трудно се преглъща, нали?
Обръщам се. Мъж ми хванал лъжичката, пълна с жълтък, ръга я в устата на Алекс. Алекс вече е погълнал една такава лъжичка, леко се покашля и предъвква.
- Защо не сложи пюрето?
- Че аз от къде да знам? А и ти не ми каза.

# 397
  • София
Викам на Румен: Има едно захранване, викат му педагогическо...
И той:

Даваш му да яде и после го биеш, за да се научи да не яде?

Joy Joy Joy

# 398
Хайде и аз да разкажа историйка. Разбираме, че съм бременна и отиваме на преглед в 8 седмица. Дават ни снимка. Сканирахме я да я изпратим на роднини да го видят бебчето. Прибираме се вкъщи и мъжото разправя как ще си имаме момченце, какво ще му купува и т.н. Аз сега знам, че много иска момченце, но му викам: Мило, нали знаеш, че има вероятност да е момиченце. Той ми вика: абе не, споко, момче ще е. Аз пак: е добре де, ама все пак ако е момиченце, нали няма да ти е кофти. А той мълчи и нещо щтрака на лаптопа. А аз пак го питам: мило, нали няма да ти е гадно. А той ми вика, ела ела: отивам аз до компа и гледам снимката нарисувана. Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите
http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/20#3

smile3532 Ох, чак и коса му нарисувал hahaha

Питахте дали сме разбрали пола вече .... Даааааа, позна татито, момченце ще е. Трябва да му призная, наистина уцели десятката  Mr. Green

# 399
Питахте дали сме разбрали пола вече .... Даааааа, позна татито, момченце ще е. Трябва да му призная, наистина уцели десятката  Mr. Green
Браво на него Mr. Green Много съм се смяла на рисунката, добре се е справил hahaha
Много красиви снимки, разгледах албума  bouquet

# 400
  • София
Хайде и аз да разкажа историйка. Разбираме, че съм бременна и отиваме на преглед в 8 седмица. Дават ни снимка. Сканирахме я да я изпратим на роднини да го видят бебчето. Прибираме се вкъщи и мъжото разправя как ще си имаме момченце, какво ще му купува и т.н. Аз сега знам, че много иска момченце, но му викам: Мило, нали знаеш, че има вероятност да е момиченце. Той ми вика: абе не, споко, момче ще е. Аз пак: е добре де, ама все пак ако е момиченце, нали няма да ти е кофти. А той мълчи и нещо щтрака на лаптопа. А аз пак го питам: мило, нали няма да ти е гадно. А той ми вика, ела ела: отивам аз до компа и гледам снимката нарисувана. Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите
http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/20#3

smile3532 Ох, чак и коса му нарисувал hahaha

Умрях от смях, като видях снимката от УЗИ-то. Голям ентусиаст е бил таткото.

# 401
  • София
Това не е по адрес на детето, но пък си е изцепка на мъжа ми  ooooh!

Аз понеже често се заседявам тук, във форума и като пиша, не обръщам внимание на мъжо като ме пита нещо.

Та, той вчера идва при мен и започва да ми говори нещо:
аз:- Чакай само да си довърша с писането и ще ти кажа...
той, ядосан:- Аман вече, аз ще се обадя най- накрая на тоя форум и ще им кажа да го спрат, че да ми обърнеш малко внимание .  #Crazy

Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 07:35 от petya_

# 402
Таз сутрешен разговор с мъж ми по повод на дребния
Аз: Трябва да му купим гърне и да го пробваме без памперс.
Той: А, още е малък.
А: Ами той и без друго не се кефи на памперса, дърпа го.
Т: Той и пишката си дърпа. Но това не значи, че не й се кефи.

hahaha hahaha hahaha Направо щях да падна от стола! Евала!

А пък ние отиваме за няколко дни уж на почивка с 3-месечния ни син. Сещате се, че не беше никаква почивка, ама карай. И сме натоварени с неща за бебо, все едно се изнасяме от къщи.  Joy Практиката е аз взимам няколко по-леки торби и отключвам. След мен татито носи бебко и още нещо, оставя го, а после доразтоварва колата, пък аз седя с детето. И така...взимам няколко чантички, качвам се по стълбите, отключвам, след малко пристига татето и гледам аз - бебе няма!  Shocked Shocked Shocked При което казвам възмутена - "Бебето в колата ли го остави, бе?!?", а той разбрал, че явно нещо е сбъркал добавя "Ама аз я заключих!!!"   smile3555

# 403

А пък ние отиваме за няколко дни уж на почивка с 3-месечния ни син. Сещате се, че не беше никаква почивка, ама карай. И сме натоварени с неща за бебо, все едно се изнасяме от къщи.  Joy Практиката е аз взимам няколко по-леки торби и отключвам. След мен татито носи бебко и още нещо, оставя го, а после доразтоварва колата, пък аз седя с детето. И така...взимам няколко чантички, качвам се по стълбите, отключвам, след малко пристига татето и гледам аз - бебе няма!  Shocked Shocked Shocked При което казвам възмутена - "Бебето в колата ли го остави, бе?!?", а той разбрал, че явно нещо е сбъркал добавя "Ама аз я заключих!!!"   smile3555

Ми правилно е заключил човека,може да реши бебчо да ви помогне с пренасянето. Joy Joy Joy

# 404
А нашия тати днес реши,че е крайно време вече да се къпем заедно с бебко,да го хващам с едната ръка и двамата по душа  Whistling,за какво са му били тези корита  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт